181 — Харчові технології (бакалаври) : [119] Домівка зібрання Перегляд статистики
Спеціалізація «Технології зберігання, консервування та переробки молока»: мікробіологія молока і молочних продуктів; облік і звітність у молочній промисловості; проектування підприємств молочної промисловості; технічно-проектні розрахунки у харчовій промисловості; технологічне обладнання молочної промисловості; технологічний і хімічний контроль виробництва молочних продуктів; технологія молока і молочних продуктів; хімія і фізика молока і молочних продуктів.
Спеціалізація «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»: біотехнологічні та фізико-хімічні основи технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів; мікробіологія виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів; проектування підприємств борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів; технічно-проектні розрахунки у харчовій промисловості; технологічне обладнання галузі; технологічний і хімічний контроль виробництва борошняних, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів; технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі; технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів.
Авторська довідка
Огляд
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 101 до 119 з 119
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 101 до 119 з 119