Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35723
Назва: Проєкт технічного переоснащення цеху хлібзаводу ТОВ «Надзбруччя хліб» смт. Підволочиськ, Тернопільської області з метою розширення асортименту.
Інші назви: Project of the production shop retooling of LLC “Nadzbruchchya khlib” (t. Pidvolochysk, Ternopil region) to introduce a new line of goods
Автори: Созанська, Софія Богданівна
Sozanska, Sofiia Bohdanivna
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001
Бібліографічний опис: Созанська С. Б. Проєкт технічного переоснащення цеху хлібзаводу ТОВ «Надзбруччя хліб» смт. Підволочиськ, Тернопільської області з метою розширення асортименту : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / С. Б. Созанська . — Тернопіль : ТНТУ, 2021. — 84 с.
Bibliographic description: Sozanska S.B. Project of the production shop retooling of LLC “Nadzbruchchya khlib” (t. Pidvolochysk, Ternopil region) to introduce a new line of goods: bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / S.B. Sozanska. — Ternopil : TNTU, 2021. — 84 p.
Дата публікації: 2021
Дата внесення: 7-лип-2021
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Науковий керівник: Бейко, Людмила Анатолівна
Beiko, Liudmyla Anatolivna
Члени комітету: Пилипець, Оксана Михайлівна
Pylypets, Oksana Mykhailivna
УДК: 664.65
Теми: проєкт
цех
обладнання
хліб Київський заварний
піч
тістомісильне устаткування
project
shop
equipment
bread
oven
kneading equipment
Кількість сторінок: 84
Короткий огляд (реферат): Сучасний світ техніки та технології надзвичайно швидко змінюється. Ті технології та обладнання, які вчора були сучасними сьогодні уже морально застаріли. З метою виробництва конкурентоспроможної та якісної продукції, яка б відповідала вимогам науково-технічної документації та вимогам ринку, а також зменшення технологічних витрат потрібно провести у цеху ТОВ «Надзбруччя хліб» заходи з проектування сучасних технологій та актуального енерогозберігаючого устаткування. Одним із шляхів покращення реалізованої продукції є виробництво нових сортів хліба з житнього та житньо- пшеничного борошна.
Development of the project of the bread production shop at Nadzbruchchia Khlib LLC Pidvolochysk, Ternopil region. In order to produce quality products, competitive and reduce technological costs and losses, it is necessary to carry out activities in the shops of Nadzbruchchia Khlib LLC for the use of resource-saving, modern technologies and obsolete, modern equipment. One of the ways to improve the sold products is the production of new varieties of bread from rye and rye-wheat flour, namely – bread.
Зміст: Анотація Вступ 1. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 1.1. Обгрунтування заходів з технічного переоснащення хлібзаводу ТОВ “Надзбруччя хліб” 1.2. Вибір, обґрунтування і опис технологічних схем 1.3. Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів 1.4.1. Вихідні дані 1.4 2. Розрахунок продуктивності печей 1.4.3. Розрахунок пофазних рецептур 1.4.4. Розрахунок виходу виробів 1.4.5. Розрахунок виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів 1.4.6. Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції 1.4.7. Розрахунок і вибір технологічного обладнання 1.5. Технохімічний контроль у виробництві 2 ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ПРОЄКТУ 2.1 Розрахунок вартості сировини та матеріалів 2.2 Визначення ефективності виробництва продукції 2.3 Розрахунок загальновиробничих витрат 2.4 Розрахунок втрат від браку 3 БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ 3.1 Безпека виробництва 3.2 Аналіз потенційно небезпечних та шкідливих виробничих факторів 3.3 Безпека при експлуатації посудин та установок, що працюють під тиском 3.4 Заходи безпеки при експлуатації автоматичних пристроїв Список літератури
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35723
Власник авторського права: © Созанська С.Б., 2021
Перелік літератури: 1. ДСТУ 2120-93. Хлібопекарське виробництво. Терміни та визначення 2. ДСТУ 2209-93. Борошно, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення. 3. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва/Підручник для студентів вищих навчальних закладів / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. – 364 с. 4. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві/Навчально-методичний посібник / В. І. Дробот. – Київ: Кондор, 2010. – 440 с. 5. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва / В. І. Дробот. – Київ: Урожай, 1990. – 278 с. 6. Дробот В. І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва / В. І. Дробот. – Київ: Руслана, 1998. – 416 с. 7. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів / В. І. Дробот. – Київ: Кондор, 2015. – 958 с 8. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв (за ред. Лісовенка) / [О. Т. Лісовенко, О. А. Руденко-Грицюк, І. М. Литовченко та ін.]. – Київ: Наукова Думка, 2000. – 287 с. 9. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв(За ред. О.І.Гапонюка) / В. Ф.Петько, О. І. Гапонюк, Є. В. Петько, А. В. Ульяницький. – Київ: ЦУЛ, 2007. – 432 с. 10. Артамонова М. В. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів(Під ред. Г.М. Лисюк.) / М. В. Артамонова, О. В. Нєміріч, О. Т. Старчаєнко. – Харків: Університетська Книга, 2007. – 464 с 11. ТЗОВ «НАДЗБРУЧЧЯ ХЛІБ» [Електронний ресурс]. – 2010. – Режим доступу до ресурсу: https://irp.te.ua/l-r-33/ 12. ТОВ НАДЗБРУЧЧЯ ХЛІБ [Електронний ресурс]. – 2021. – Режим доступу до ресурсу: ТОВ НАДЗБРУЧЧЯ ХЛІБ.
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
avtorska dovidka_Sozanska.docАвторська довідка29 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити
dyplom_Sozanska.pdf3,58 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора