Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35721
Назва: Проєкт цеху з виробництва хліба на хлібзаводі ТОВ «Надзбруччя хліб» смт. Підволочиськ, Тернопільської області
Інші назви: Plans and specifications of a bread production shop of LLC “Nadzbruchchya khlib” (t. Pidvolochysk, Ternopil region)
Автори: Шкоропад, Назар Юрійович
Shkoropad, Nazar Yuriiovych
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001
Бібліографічний опис: Шкоропад Н. Ю. Проєкт цеху з виробництва хліба на хлібзаводі ТОВ «Надзбруччя хліб» смт. Підволочиськ, Тернопільської області : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / Н. Ю. Шкоропад. — Тернопіль : ТНТУ, 2021. — 49 с.
Bibliographic description: Shkoropad N.Y. Plans and specifications of a bread production shop of LLC “Nadzbruchchya khlib” (t. Pidvolochysk, Ternopil region): bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / N.Y. Shkoropad. — Ternopil : TNTU, 2021. — 49 p.
Дата публікації: 2021
Дата внесення: 7-лип-2021
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Науковий керівник: Бейко, Людмила Анатолівна
Beiko, Liudmyla Anatolivna
Члени комітету: Пилипець, Оксана Михайлівна
Pylypets, Oksana Mykhailivna
УДК: 664.65
Теми: проєкт
цех
обладнання
хліб Столичний
хліб Росток
піч
тістомісильне устаткування
project
shop
equipment
bread Stolychny
bread Rostock
oven
kneading equipment
Кількість сторінок: 49
Короткий огляд (реферат): Сучасний світ техніки та технології надзвичайно швидко змінюється. Ті технології та обладнання, які вчора були сучасними сьогодні уже морально застаріли. З метою виробництва конкурентоспроможної та якісної продукції, яка б відповідала вимогам науково-технічної документації та вимогам ринку, а також зменшення технологічних витрат потрібно провести у цеху ТОВ «Надзбруччя хліб» заходи з проектування сучасних технологій та актуального енерогозберігаючого устаткування. Одним із шляхів покращення реалізованої продукції є виробництво нових сортів хліба з житнього та житньо- пшеничного борошна, а саме - хліб Столичний та Росток.
Development of the project of the bread production shop at Nadzbruchchia Khlib LLC Pidvolochysk, Ternopil region. In order to produce quality products, competitive and reduce technological costs and losses, it is necessary to carry out activities in the shops of Nadzbruchchia Khlib LLC for the use of resource-saving, modern technologies and obsolete, modern equipment. One of the ways to improve the sold products is the production of new varieties of bread from rye and rye-wheat flour, namely - bread Stolychny and Rostock.
Зміст: Вступ ..... 1. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА .... 1.1 Обґрунтування з будівництва цеху ..... 1.2 Вибір, обґрунтування та опис технологічних схем ..... 1.3 Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів 1.4 Технологічні розрахунки ... 1.4.1 Вихідні дані ...... 1.4.2 Вибір та розрахунок продуктивності печей .... 1.4.3 Розрахунок пофазних рецептур ..... 1.4.4 Розрахунок виходу виробів ...... 1.4.5 Розрахунок виробних рецептур і вибір технологічних параметрів ........ 1.4.6 Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції ........ 1.4.7 Розрахунок і вибір технологічного обладнання ...... 1.5 Технохімічний контроль виробництва ..... 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ПРЄКТУ ...... 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ Список літератури .........
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35721
Власник авторського права: © Шкоропад Н.Ю., 2021
Перелік літератури: 1. ДСТУ 2120-93. Хлібопекарське виробництво. Терміни та визначення 2. ДСТУ 2209-93. Борошно, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення. 3. ДСТУ-П 4583:2006. Хліб із житнього та суміші житнього і пшеничного борошна (33879) 4. ДСТУ 7517:2014 Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умови 5. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. – 364 с. 6. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот– Київ. Кондор, 2010. — 440 с. 7. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот Київ: Урожай, 1990. - 278 с 8. Дробот В. І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. / В. І. Дробот .- Київ. Руслана, 1998. — 416 с. 9. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. — 958 с. 10. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. - 287с. 11. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. — Київ: ЦУЛ, 2017. — 432 с. 12. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М.Лисюк. — Суми: Університетська книга, 2009. — 464 с. 13. https://irp.te.ua/l-r-33/ 14. https://opendatabot.ua/c/31273795 15. https://nadzbruchchya-hlib.business-guide.com.ua/
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
avtorska dovidka_Shkoropad.docАвторська довідка29 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити
dyplom_Shkoropad.pdfДипломна робота351,43 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора