Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35721
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.advisorБейко, Людмила Анатолівна-
dc.contributor.advisorBeiko, Liudmyla Anatolivna-
dc.contributor.authorШкоропад, Назар Юрійович-
dc.contributor.authorShkoropad, Nazar Yuriiovych-
dc.date.accessioned2021-07-07T14:43:18Z-
dc.date.available2021-07-07T14:43:18Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationШкоропад Н. Ю. Проєкт цеху з виробництва хліба на хлібзаводі ТОВ «Надзбруччя хліб» смт. Підволочиськ, Тернопільської області : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / Н. Ю. Шкоропад. — Тернопіль : ТНТУ, 2021. — 49 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35721-
dc.description.abstractСучасний світ техніки та технології надзвичайно швидко змінюється. Ті технології та обладнання, які вчора були сучасними сьогодні уже морально застаріли. З метою виробництва конкурентоспроможної та якісної продукції, яка б відповідала вимогам науково-технічної документації та вимогам ринку, а також зменшення технологічних витрат потрібно провести у цеху ТОВ «Надзбруччя хліб» заходи з проектування сучасних технологій та актуального енерогозберігаючого устаткування. Одним із шляхів покращення реалізованої продукції є виробництво нових сортів хліба з житнього та житньо- пшеничного борошна, а саме - хліб Столичний та Росток.uk_UA
dc.description.abstractDevelopment of the project of the bread production shop at Nadzbruchchia Khlib LLC Pidvolochysk, Ternopil region. In order to produce quality products, competitive and reduce technological costs and losses, it is necessary to carry out activities in the shops of Nadzbruchchia Khlib LLC for the use of resource-saving, modern technologies and obsolete, modern equipment. One of the ways to improve the sold products is the production of new varieties of bread from rye and rye-wheat flour, namely - bread Stolychny and Rostock.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ ..... 1. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА .... 1.1 Обґрунтування з будівництва цеху ..... 1.2 Вибір, обґрунтування та опис технологічних схем ..... 1.3 Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів 1.4 Технологічні розрахунки ... 1.4.1 Вихідні дані ...... 1.4.2 Вибір та розрахунок продуктивності печей .... 1.4.3 Розрахунок пофазних рецептур ..... 1.4.4 Розрахунок виходу виробів ...... 1.4.5 Розрахунок виробних рецептур і вибір технологічних параметрів ........ 1.4.6 Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції ........ 1.4.7 Розрахунок і вибір технологічного обладнання ...... 1.5 Технохімічний контроль виробництва ..... 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ПРЄКТУ ...... 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ Список літератури .........uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectпроєктuk_UA
dc.subjectцехuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectхліб Столичнийuk_UA
dc.subjectхліб Ростокuk_UA
dc.subjectпічuk_UA
dc.subjectтістомісильне устаткуванняuk_UA
dc.subjectprojectuk_UA
dc.subjectshopuk_UA
dc.subjectequipmentuk_UA
dc.subjectbread Stolychnyuk_UA
dc.subjectbread Rostockuk_UA
dc.subjectovenuk_UA
dc.subjectkneading equipmentuk_UA
dc.titleПроєкт цеху з виробництва хліба на хлібзаводі ТОВ «Надзбруччя хліб» смт. Підволочиськ, Тернопільської областіuk_UA
dc.title.alternativePlans and specifications of a bread production shop of LLC “Nadzbruchchya khlib” (t. Pidvolochysk, Ternopil region)uk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Шкоропад Н.Ю., 2021uk_UA
dc.contributor.committeeMemberПилипець, Оксана Михайлівна-
dc.contributor.committeeMemberPylypets, Oksana Mykhailivna-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.format.pages49-
dc.subject.udc664.65uk_UA
dc.relation.references1. ДСТУ 2120-93. Хлібопекарське виробництво. Терміни та визначення 2. ДСТУ 2209-93. Борошно, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення. 3. ДСТУ-П 4583:2006. Хліб із житнього та суміші житнього і пшеничного борошна (33879) 4. ДСТУ 7517:2014 Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умови 5. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. – 364 с. 6. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот– Київ. Кондор, 2010. — 440 с. 7. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот Київ: Урожай, 1990. - 278 с 8. Дробот В. І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. / В. І. Дробот .- Київ. Руслана, 1998. — 416 с. 9. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. — 958 с. 10. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. - 287с. 11. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. — Київ: ЦУЛ, 2017. — 432 с. 12. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М.Лисюк. — Суми: Університетська книга, 2009. — 464 с. 13. https://irp.te.ua/l-r-33/ 14. https://opendatabot.ua/c/31273795 15. https://nadzbruchchya-hlib.business-guide.com.ua/uk_UA
dc.identifier.citationenShkoropad N.Y. Plans and specifications of a bread production shop of LLC “Nadzbruchchya khlib” (t. Pidvolochysk, Ternopil region): bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / N.Y. Shkoropad. — Ternopil : TNTU, 2021. — 49 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Koleksiyonlarda Görünür:181 — Харчові технології (бакалаври)

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
avtorska dovidka_Shkoropad.docАвторська довідка29 kBMicrosoft WordGöster/Aç
dyplom_Shkoropad.pdfДипломна робота351,43 kBAdobe PDFGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları