Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35721
Titolo: Проєкт цеху з виробництва хліба на хлібзаводі ТОВ «Надзбруччя хліб» смт. Підволочиськ, Тернопільської області
Titoli alternativi: Plans and specifications of a bread production shop of LLC “Nadzbruchchya khlib” (t. Pidvolochysk, Ternopil region)
Autori: Шкоропад, Назар Юрійович
Shkoropad, Nazar Yuriiovych
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001
Bibliographic description (Ukraine): Шкоропад Н. Ю. Проєкт цеху з виробництва хліба на хлібзаводі ТОВ «Надзбруччя хліб» смт. Підволочиськ, Тернопільської області : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / Н. Ю. Шкоропад. — Тернопіль : ТНТУ, 2021. — 49 с.
Bibliographic description (International): Shkoropad N.Y. Plans and specifications of a bread production shop of LLC “Nadzbruchchya khlib” (t. Pidvolochysk, Ternopil region): bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / N.Y. Shkoropad. — Ternopil : TNTU, 2021. — 49 p.
Data: 2021
Date of entry: 7-lug-2021
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Supervisor: Бейко, Людмила Анатолівна
Beiko, Liudmyla Anatolivna
Committee members: Пилипець, Оксана Михайлівна
Pylypets, Oksana Mykhailivna
UDC: 664.65
Parole chiave: проєкт
цех
обладнання
хліб Столичний
хліб Росток
піч
тістомісильне устаткування
project
shop
equipment
bread Stolychny
bread Rostock
oven
kneading equipment
Number of pages: 49
Abstract: Сучасний світ техніки та технології надзвичайно швидко змінюється. Ті технології та обладнання, які вчора були сучасними сьогодні уже морально застаріли. З метою виробництва конкурентоспроможної та якісної продукції, яка б відповідала вимогам науково-технічної документації та вимогам ринку, а також зменшення технологічних витрат потрібно провести у цеху ТОВ «Надзбруччя хліб» заходи з проектування сучасних технологій та актуального енерогозберігаючого устаткування. Одним із шляхів покращення реалізованої продукції є виробництво нових сортів хліба з житнього та житньо- пшеничного борошна, а саме - хліб Столичний та Росток.
Development of the project of the bread production shop at Nadzbruchchia Khlib LLC Pidvolochysk, Ternopil region. In order to produce quality products, competitive and reduce technological costs and losses, it is necessary to carry out activities in the shops of Nadzbruchchia Khlib LLC for the use of resource-saving, modern technologies and obsolete, modern equipment. One of the ways to improve the sold products is the production of new varieties of bread from rye and rye-wheat flour, namely - bread Stolychny and Rostock.
Content: Вступ ..... 1. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА .... 1.1 Обґрунтування з будівництва цеху ..... 1.2 Вибір, обґрунтування та опис технологічних схем ..... 1.3 Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів 1.4 Технологічні розрахунки ... 1.4.1 Вихідні дані ...... 1.4.2 Вибір та розрахунок продуктивності печей .... 1.4.3 Розрахунок пофазних рецептур ..... 1.4.4 Розрахунок виходу виробів ...... 1.4.5 Розрахунок виробних рецептур і вибір технологічних параметрів ........ 1.4.6 Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції ........ 1.4.7 Розрахунок і вибір технологічного обладнання ...... 1.5 Технохімічний контроль виробництва ..... 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ПРЄКТУ ...... 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ Список літератури .........
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35721
Copyright owner: © Шкоропад Н.Ю., 2021
References (Ukraine): 1. ДСТУ 2120-93. Хлібопекарське виробництво. Терміни та визначення 2. ДСТУ 2209-93. Борошно, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення. 3. ДСТУ-П 4583:2006. Хліб із житнього та суміші житнього і пшеничного борошна (33879) 4. ДСТУ 7517:2014 Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умови 5. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. – 364 с. 6. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот– Київ. Кондор, 2010. — 440 с. 7. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот Київ: Урожай, 1990. - 278 с 8. Дробот В. І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. / В. І. Дробот .- Київ. Руслана, 1998. — 416 с. 9. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. — 958 с. 10. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. - 287с. 11. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. — Київ: ЦУЛ, 2017. — 432 с. 12. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М.Лисюк. — Суми: Університетська книга, 2009. — 464 с. 13. https://irp.te.ua/l-r-33/ 14. https://opendatabot.ua/c/31273795 15. https://nadzbruchchya-hlib.business-guide.com.ua/
Content type: Bachelor Thesis
È visualizzato nelle collezioni:181 — Харчові технології (бакалаври)

File in questo documento:
File Descrizione DimensioniFormato 
avtorska dovidka_Shkoropad.docАвторська довідка29 kBMicrosoft WordVisualizza/apri
dyplom_Shkoropad.pdfДипломна робота351,43 kBAdobe PDFVisualizza/apri


Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.

Strumenti di amministrazione