Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38252
Název: Проєкт технічного переоснащення приватної пекарні ФОП Кравчук Н.В., м. Тернопіль
Další názvy: Project of a private bakery retooling of PE Kravchuk N.V., Ternopil city
Autoři: Сеник, Марта Борисівна
Senuk, Marta
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001
Bibliographic description (Ukraine): Сеник М.Б. Проєкт технічного переоснащення приватної пекарні ФОП Кравчук Н.В., м. Тернопіль: кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / М.Б. Сеник. — Тернопіль : ТНТУ, 2022. — 54 с.
Bibliographic description (International): Senuk M.B. Project of a private bakery retooling of PE Kravchuk N.V., Ternopil city: bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / M.B. Senuk. — Ternopil : TNTU, 2022. — 54 p.
Datum vydání: 2022
Date of entry: 27-čer-2022
Nakladatel: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Supervisor: Бейко, Людмила Анатоліївна
Beiko, Liudmyla Anatolivna
Committee members: Шинкарук, Оксана Юріївна
Shynkaruk, Oksana
UDC: 664.644
Klíčová slova: проєкт
цех
хліб Ситний з родзинками
хліб житньо-заварний
піч
тістомісильне устаткування
project
shop
equipment
bread with raisins
rye bread
oven
kneading equipment
Number of pages: 54
Abstrakt: Сучасний світ техніки та технології надзвичайно швидко змінюється. Ті технології та обладнання, які вчора були сучасними сьогодні уже морально застаріли. З метою виробництва конкурентоспроможної та якісної продукції, яка б відповідала вимогам науково-технічної документації та вимогам ринку, а також зменшення технологічних витрат потрібно провести на приватній пекарні ФОП Кравчук Н. В. м. Тернопіль заходи з проектування сучасних технологій та енерогозберігаючого устаткування. Одним із шляхів покращення реалізованої продукції є виробництво нових сортів хліба з пшеничного та житньо- пшеничного борошна, а саме - хліб Ситний з родзинками та хліб житньо- заварний.
The modern world of technology is changing extremely fast. Those technologies and equipment that were modern yesterday are now obsolete. In order to produce competitive and high-quality products that would meet the requirements of scientific and technical documentation and market requirements, as well as reduce technological costs should be held at a private bakery FOP Kravchuk NV Ternopil measures to design modern technologies and energy saving equipment. One of the ways to improve the sold products is the production of new varieties of bread from wheat and rye-wheat flour, namely - Satiny bread with raisins and rye bread.
Content: Вступ .................. 1. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ............. 1.1 Обґрунтування з будівництва цеху ......... 1.2 Вибір, обґрунтування та опис технологічних схем ......... 1.3 Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів 1.4 Технологічні розрахунки ................... 1.4.1 Вихідні дані .............. 1.4.2 Вибір та розрахунок продуктивності печей ........ 1.4.3 Розрахунок пофазних рецептур ....... 1.4.4 Розрахунок виходу виробів ........ 1.4.5 Розрахунок виробних рецептур і вибір технологічних параметрів ........... 1.4.6 Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції ...... 1.4.7 Розрахунок і вибір технологічного обладнання ...... 1.5 Технохімічний контроль виробництва ........ 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ПРЄКТУ ..... 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ Список літератури .........
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38252
Copyright owner: © Сеник М.Б., 2022
References (Ukraine): 1. ДСТУ 2120-93. Хлібопекарське виробництво. Терміни та визначення 2. ДСТУ 2209-93. Борошно, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення. 3. ДСТУ-П 4583:2006. Хліб із житнього та суміші житнього і пшеничного борошна (33879) 4. ДСТУ 7517:2014 Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умови 5. ДСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне. Загальні технічні умови 6. ДСТУ 8791:2018 Борошно житнє хлібопекарське. Технічні умови 7. ДСТУ 3583:2015 Сіль кухонна. Загальні технічні умови. 8. ДСТУ 4623-2006. Цукор білий. технічні умови 9. ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови 10.ДСТУ 4465:2005. Маргарин Загальні технічні умови. 11. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. – 364 с. 12.Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот– Київ. Кондор, 2010. — 440 с. 13.Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот Київ: Урожай, 1990. - 278 с 14.Дробот В. І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. / В. І. Дробот .- Київ. Руслана, 1998. — 416 с. 15.Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. — 958 с. 16.Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. - 287с. 17.Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. — Київ: ЦУЛ, 2017. — 432 с. 18.Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М.Лисюк. — Суми: Університетська книга, 2009. — 464 с. 19.https://irp.te.ua/l-r-33/ 20.https://opendatabot.ua/c/31273795 21.https://nadzbruchchya-hlib.business-guide.com.ua/ 22.https://ohoronapraci.kiev.ua/ 23.https://zakon.rada.gov.ua/go/z0226-12 24.https://leg.co.ua/knigi/pravila/pravila-ohoroni-praci-dlya-vidavnictv-yi- redakciy-4.html 25.https://www.twirpx.com/file/1202067/ 26.https://oppb.com.ua/content/yak-diyati-personalu-pidpriiemstva-v- nadzvichayniy-situaciyi
Content type: Bachelor Thesis
Vyskytuje se v kolekcích:181 — Харчові технології (бакалаври)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
avtorska dovidka_Senuk.docАвторська довідка30,5 kBMicrosoft WordZobrazit/otevřít
dyplomna_Senuk.pdfДипломна робота920,12 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.

Nástroje administrátora