Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38252
Назва: Проєкт технічного переоснащення приватної пекарні ФОП Кравчук Н.В., м. Тернопіль
Інші назви: Project of a private bakery retooling of PE Kravchuk N.V., Ternopil city
Автори: Сеник, Марта Борисівна
Senuk, Marta
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001
Бібліографічний опис: Сеник М.Б. Проєкт технічного переоснащення приватної пекарні ФОП Кравчук Н.В., м. Тернопіль: кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / М.Б. Сеник. — Тернопіль : ТНТУ, 2022. — 54 с.
Bibliographic description: Senuk M.B. Project of a private bakery retooling of PE Kravchuk N.V., Ternopil city: bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / M.B. Senuk. — Ternopil : TNTU, 2022. — 54 p.
Дата публікації: 2022
Дата внесення: 27-чер-2022
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Науковий керівник: Бейко, Людмила Анатоліївна
Beiko, Liudmyla Anatolivna
Члени комітету: Шинкарук, Оксана Юріївна
Shynkaruk, Oksana
УДК: 664.644
Теми: проєкт
цех
хліб Ситний з родзинками
хліб житньо-заварний
піч
тістомісильне устаткування
project
shop
equipment
bread with raisins
rye bread
oven
kneading equipment
Кількість сторінок: 54
Короткий огляд (реферат): Сучасний світ техніки та технології надзвичайно швидко змінюється. Ті технології та обладнання, які вчора були сучасними сьогодні уже морально застаріли. З метою виробництва конкурентоспроможної та якісної продукції, яка б відповідала вимогам науково-технічної документації та вимогам ринку, а також зменшення технологічних витрат потрібно провести на приватній пекарні ФОП Кравчук Н. В. м. Тернопіль заходи з проектування сучасних технологій та енерогозберігаючого устаткування. Одним із шляхів покращення реалізованої продукції є виробництво нових сортів хліба з пшеничного та житньо- пшеничного борошна, а саме - хліб Ситний з родзинками та хліб житньо- заварний.
The modern world of technology is changing extremely fast. Those technologies and equipment that were modern yesterday are now obsolete. In order to produce competitive and high-quality products that would meet the requirements of scientific and technical documentation and market requirements, as well as reduce technological costs should be held at a private bakery FOP Kravchuk NV Ternopil measures to design modern technologies and energy saving equipment. One of the ways to improve the sold products is the production of new varieties of bread from wheat and rye-wheat flour, namely - Satiny bread with raisins and rye bread.
Зміст: Вступ .................. 1. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ............. 1.1 Обґрунтування з будівництва цеху ......... 1.2 Вибір, обґрунтування та опис технологічних схем ......... 1.3 Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів 1.4 Технологічні розрахунки ................... 1.4.1 Вихідні дані .............. 1.4.2 Вибір та розрахунок продуктивності печей ........ 1.4.3 Розрахунок пофазних рецептур ....... 1.4.4 Розрахунок виходу виробів ........ 1.4.5 Розрахунок виробних рецептур і вибір технологічних параметрів ........... 1.4.6 Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції ...... 1.4.7 Розрахунок і вибір технологічного обладнання ...... 1.5 Технохімічний контроль виробництва ........ 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ПРЄКТУ ..... 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ Список літератури .........
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38252
Власник авторського права: © Сеник М.Б., 2022
Перелік літератури: 1. ДСТУ 2120-93. Хлібопекарське виробництво. Терміни та визначення 2. ДСТУ 2209-93. Борошно, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення. 3. ДСТУ-П 4583:2006. Хліб із житнього та суміші житнього і пшеничного борошна (33879) 4. ДСТУ 7517:2014 Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умови 5. ДСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне. Загальні технічні умови 6. ДСТУ 8791:2018 Борошно житнє хлібопекарське. Технічні умови 7. ДСТУ 3583:2015 Сіль кухонна. Загальні технічні умови. 8. ДСТУ 4623-2006. Цукор білий. технічні умови 9. ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови 10.ДСТУ 4465:2005. Маргарин Загальні технічні умови. 11. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. – 364 с. 12.Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот– Київ. Кондор, 2010. — 440 с. 13.Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот Київ: Урожай, 1990. - 278 с 14.Дробот В. І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. / В. І. Дробот .- Київ. Руслана, 1998. — 416 с. 15.Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. — 958 с. 16.Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. - 287с. 17.Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. — Київ: ЦУЛ, 2017. — 432 с. 18.Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М.Лисюк. — Суми: Університетська книга, 2009. — 464 с. 19.https://irp.te.ua/l-r-33/ 20.https://opendatabot.ua/c/31273795 21.https://nadzbruchchya-hlib.business-guide.com.ua/ 22.https://ohoronapraci.kiev.ua/ 23.https://zakon.rada.gov.ua/go/z0226-12 24.https://leg.co.ua/knigi/pravila/pravila-ohoroni-praci-dlya-vidavnictv-yi- redakciy-4.html 25.https://www.twirpx.com/file/1202067/ 26.https://oppb.com.ua/content/yak-diyati-personalu-pidpriiemstva-v- nadzvichayniy-situaciyi
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
avtorska dovidka_Senuk.docАвторська довідка30,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити
dyplomna_Senuk.pdfДипломна робота920,12 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора