Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38252
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБейко, Людмила Анатоліївна-
dc.contributor.advisorBeiko, Liudmyla Anatolivna-
dc.contributor.authorСеник, Марта Борисівна-
dc.contributor.authorSenuk, Marta-
dc.date.accessioned2022-06-27T11:56:54Z-
dc.date.available2022-06-27T11:56:54Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationСеник М.Б. Проєкт технічного переоснащення приватної пекарні ФОП Кравчук Н.В., м. Тернопіль: кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / М.Б. Сеник. — Тернопіль : ТНТУ, 2022. — 54 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38252-
dc.description.abstractСучасний світ техніки та технології надзвичайно швидко змінюється. Ті технології та обладнання, які вчора були сучасними сьогодні уже морально застаріли. З метою виробництва конкурентоспроможної та якісної продукції, яка б відповідала вимогам науково-технічної документації та вимогам ринку, а також зменшення технологічних витрат потрібно провести на приватній пекарні ФОП Кравчук Н. В. м. Тернопіль заходи з проектування сучасних технологій та енерогозберігаючого устаткування. Одним із шляхів покращення реалізованої продукції є виробництво нових сортів хліба з пшеничного та житньо- пшеничного борошна, а саме - хліб Ситний з родзинками та хліб житньо- заварний.uk_UA
dc.description.abstractThe modern world of technology is changing extremely fast. Those technologies and equipment that were modern yesterday are now obsolete. In order to produce competitive and high-quality products that would meet the requirements of scientific and technical documentation and market requirements, as well as reduce technological costs should be held at a private bakery FOP Kravchuk NV Ternopil measures to design modern technologies and energy saving equipment. One of the ways to improve the sold products is the production of new varieties of bread from wheat and rye-wheat flour, namely - Satiny bread with raisins and rye bread.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ .................. 1. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ............. 1.1 Обґрунтування з будівництва цеху ......... 1.2 Вибір, обґрунтування та опис технологічних схем ......... 1.3 Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів 1.4 Технологічні розрахунки ................... 1.4.1 Вихідні дані .............. 1.4.2 Вибір та розрахунок продуктивності печей ........ 1.4.3 Розрахунок пофазних рецептур ....... 1.4.4 Розрахунок виходу виробів ........ 1.4.5 Розрахунок виробних рецептур і вибір технологічних параметрів ........... 1.4.6 Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції ...... 1.4.7 Розрахунок і вибір технологічного обладнання ...... 1.5 Технохімічний контроль виробництва ........ 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ПРЄКТУ ..... 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ Список літератури .........uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectпроєктuk_UA
dc.subjectцехuk_UA
dc.subjectхліб Ситний з родзинкамиuk_UA
dc.subjectхліб житньо-заварнийuk_UA
dc.subjectпічuk_UA
dc.subjectтістомісильне устаткуванняuk_UA
dc.subjectprojectuk_UA
dc.subjectshopuk_UA
dc.subjectequipmentuk_UA
dc.subjectbread with raisinsuk_UA
dc.subjectrye breaduk_UA
dc.subjectovenuk_UA
dc.subjectkneading equipmentuk_UA
dc.titleПроєкт технічного переоснащення приватної пекарні ФОП Кравчук Н.В., м. Тернопільuk_UA
dc.title.alternativeProject of a private bakery retooling of PE Kravchuk N.V., Ternopil cityuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Сеник М.Б., 2022uk_UA
dc.contributor.committeeMemberШинкарук, Оксана Юріївна-
dc.contributor.committeeMemberShynkaruk, Oksana-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.format.pages54-
dc.subject.udc664.644uk_UA
dc.relation.references1. ДСТУ 2120-93. Хлібопекарське виробництво. Терміни та визначення 2. ДСТУ 2209-93. Борошно, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення. 3. ДСТУ-П 4583:2006. Хліб із житнього та суміші житнього і пшеничного борошна (33879) 4. ДСТУ 7517:2014 Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умови 5. ДСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне. Загальні технічні умови 6. ДСТУ 8791:2018 Борошно житнє хлібопекарське. Технічні умови 7. ДСТУ 3583:2015 Сіль кухонна. Загальні технічні умови. 8. ДСТУ 4623-2006. Цукор білий. технічні умови 9. ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови 10.ДСТУ 4465:2005. Маргарин Загальні технічні умови. 11. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. – 364 с. 12.Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот– Київ. Кондор, 2010. — 440 с. 13.Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот Київ: Урожай, 1990. - 278 с 14.Дробот В. І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. / В. І. Дробот .- Київ. Руслана, 1998. — 416 с. 15.Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. — 958 с. 16.Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. - 287с. 17.Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. — Київ: ЦУЛ, 2017. — 432 с. 18.Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М.Лисюк. — Суми: Університетська книга, 2009. — 464 с. 19.https://irp.te.ua/l-r-33/ 20.https://opendatabot.ua/c/31273795 21.https://nadzbruchchya-hlib.business-guide.com.ua/ 22.https://ohoronapraci.kiev.ua/ 23.https://zakon.rada.gov.ua/go/z0226-12 24.https://leg.co.ua/knigi/pravila/pravila-ohoroni-praci-dlya-vidavnictv-yi- redakciy-4.html 25.https://www.twirpx.com/file/1202067/ 26.https://oppb.com.ua/content/yak-diyati-personalu-pidpriiemstva-v- nadzvichayniy-situaciyiuk_UA
dc.identifier.citationenSenuk M.B. Project of a private bakery retooling of PE Kravchuk N.V., Ternopil city: bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / M.B. Senuk. — Ternopil : TNTU, 2022. — 54 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Appears in Collections:181 — Харчові технології (бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
avtorska dovidka_Senuk.docАвторська довідка30,5 kBMicrosoft WordView/Open
dyplomna_Senuk.pdfДипломна робота920,12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools