Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35719
Назва: | Проєкт технічного переоснащення цеху ФОП Моргун Н.П. з метою розширення асортименту |
Інші назви: | Project of the production shop retooling of Sole Proprietor Morhun N.P. in Ternopil city to introduce a new line of goods |
Автори: | Іваніцька, Тетяна Петрівна Ivanitska, Tetiana Petrivna |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001 |
Бібліографічний опис: | Іваніцька Т. П. Проєкт технічного переоснащення цеху ФОП Моргун Н.П. м. Тернопіль з метою розширення асортименту : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / Т. П. Іваніцька. — Тернопіль : ТНТУ, 2021. — 55 с. |
Bibliographic description: | Ivanitska T.P. Project of the production shop retooling of Sole Proprietor Morhun N.P. in Ternopil city to introduce a new line of goods: bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / T.P. Ivanitska. — Ternopil : TNTU, 2021. — 55 p. |
Дата публікації: | 2021 |
Дата внесення: | 7-лип-2021 |
Країна (код): | UA |
Науковий керівник: | Сельський, Володимир Романович Selskyi, Volodymyr Romanovych |
Члени комітету: | Ворощук, Віктор Ярославович Voroshchuk, Viktor Yaroslavovych |
УДК: | 338 : 45 |
Теми: | хліб рецептура борошно опара кмин обладнання bread recipe flour opara cumin equipment |
Кількість сторінок: | 55 |
Короткий огляд (реферат): | Проведено технічне переоснащення цеху ФОП Моргун Н.П. Обгрунтовано заходи технічного переоснащення, дано характеристику сировини і допоміжних матеріалів, обрано технологічну схему виробництва, проведено вибір продуктивності обладнання, технологічні розрахунки, розрахунок площ складських приміщень, холодильних камер, розрахунок та підбір техно логічного обладнання. Кваліфікаційна робота включає графічну частину. |
Опис: | Technical re-equipment of the shop FOP Morgun NP Reasoned materials, the technological scheme of production is chosen, the choice is made productivity of equipment, technological calculations, calculation of areas warehouses, refrigerators, calculation and selection of techno logical equipment. Qualification work includes a graphic part. |
Зміст: | Вступ Розділ І Технологічна частина проекту 1.1 Обгрунтування заходів переоснащення цеху 1.2 Вибір, обгрунтування і опис технологічних схем 1.3 Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів 1.4 Вибір і розрахунок продуктивності провідного обладнання 1.5 Технологічні розрахунки 1.6 Розрахунок площ складських приміщень 1.7 Розрахунок та підбір технологічного обладнання 1.8 Технохімічний контроль виробництва Розділ ІІ Техніко-економічне обгрунтування проекту Розділ ІІІ Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях Висновок Список використаної літератури |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35719 |
Власник авторського права: | © Іваніцька Т.П., 2021 |
Перелік літератури: | 1. Циганова Т. Б. Технологія хлібопекарського виробництва / Т. Б. Циганова. - М.: ПрофОбрІздат, 2002. - 432 с. 2. Нечаєв А. П., Шуб І. С., Аношина О. М. та ін. Технологія харчових виробництв / А. П. Нечаєв. - М.: колос, 2005. - 768 с. 3. Пучкова Л. І., Поландова Р. Д., Матвєєва І. В. Технологія хліба / Л. І. Пучкова. - СПб.: ГІОРД, 2005. - 559 с. 4. Антипов С. Т., Кретов І. Т., Остріков А. Н. та ін Машини та апарати харчових виробництв / С. Т. Антіпов. - М.: Вища школа, 2001. - 1380 с. 5. АПЕТИТ Т. К., Пашук З. Н. Хліб і булочні вироби (технологія приготування, рецептура, випічка) / Т. К. АПЕТИТ. - Мінськ: Попурі, 1997. - 320 с.: Іл. 6. Лоренц В. І. Очищення стічних вод підприємств харчової промисловості / В. І. Лоренц. - Київ: Буревісник, 1972. - 188 с. 7. Скурихіна І. М. Книга про смачну і здорову їжу / І. М. Скурихіна. - М.: Агропромиздат, 1992. - 367с.: Іл. 8. Збірник рецептур на хліб та хлібобулочні вироби. 9. Збірник технологічних інструкцій для виробництва хліба та хлібобулочних виробів.- М.: Прейскурантіздат, 1984. |
Тип вмісту: | Bachelor Thesis |
Розташовується у зібраннях: | 181 — Харчові технології (бакалаври) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
avtorska dovidka_Ivanitska .doc | Авторська довідка | 51 kB | Microsoft Word | Переглянути/відкрити |
dyplom_Ivanitska.pdf | 2,11 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора