Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35719
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Сельський, Володимир Романович | - |
dc.contributor.advisor | Selskyi, Volodymyr Romanovych | - |
dc.contributor.author | Іваніцька, Тетяна Петрівна | - |
dc.contributor.author | Ivanitska, Tetiana Petrivna | - |
dc.date.accessioned | 2021-07-07T14:02:26Z | - |
dc.date.available | 2021-07-07T14:02:26Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Іваніцька Т. П. Проєкт технічного переоснащення цеху ФОП Моргун Н.П. м. Тернопіль з метою розширення асортименту : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / Т. П. Іваніцька. — Тернопіль : ТНТУ, 2021. — 55 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35719 | - |
dc.description | Technical re-equipment of the shop FOP Morgun NP Reasoned materials, the technological scheme of production is chosen, the choice is made productivity of equipment, technological calculations, calculation of areas warehouses, refrigerators, calculation and selection of techno logical equipment. Qualification work includes a graphic part. | uk_UA |
dc.description.abstract | Проведено технічне переоснащення цеху ФОП Моргун Н.П. Обгрунтовано заходи технічного переоснащення, дано характеристику сировини і допоміжних матеріалів, обрано технологічну схему виробництва, проведено вибір продуктивності обладнання, технологічні розрахунки, розрахунок площ складських приміщень, холодильних камер, розрахунок та підбір техно логічного обладнання. Кваліфікаційна робота включає графічну частину. | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | Вступ Розділ І Технологічна частина проекту 1.1 Обгрунтування заходів переоснащення цеху 1.2 Вибір, обгрунтування і опис технологічних схем 1.3 Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів 1.4 Вибір і розрахунок продуктивності провідного обладнання 1.5 Технологічні розрахунки 1.6 Розрахунок площ складських приміщень 1.7 Розрахунок та підбір технологічного обладнання 1.8 Технохімічний контроль виробництва Розділ ІІ Техніко-економічне обгрунтування проекту Розділ ІІІ Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях Висновок Список використаної літератури | uk_UA |
dc.subject | хліб | uk_UA |
dc.subject | рецептура | uk_UA |
dc.subject | борошно | uk_UA |
dc.subject | опара | uk_UA |
dc.subject | кмин | uk_UA |
dc.subject | обладнання | uk_UA |
dc.subject | bread | uk_UA |
dc.subject | recipe | uk_UA |
dc.subject | flour | uk_UA |
dc.subject | opara | uk_UA |
dc.subject | cumin | uk_UA |
dc.subject | equipment | uk_UA |
dc.title | Проєкт технічного переоснащення цеху ФОП Моргун Н.П. з метою розширення асортименту | uk_UA |
dc.title.alternative | Project of the production shop retooling of Sole Proprietor Morhun N.P. in Ternopil city to introduce a new line of goods | uk_UA |
dc.type | Bachelor Thesis | uk_UA |
dc.rights.holder | © Іваніцька Т.П., 2021 | uk_UA |
dc.contributor.committeeMember | Ворощук, Віктор Ярославович | - |
dc.contributor.committeeMember | Voroshchuk, Viktor Yaroslavovych | - |
dc.format.pages | 55 | - |
dc.subject.udc | 338 : 45 | uk_UA |
dc.relation.references | 1. Циганова Т. Б. Технологія хлібопекарського виробництва / Т. Б. Циганова. - М.: ПрофОбрІздат, 2002. - 432 с. 2. Нечаєв А. П., Шуб І. С., Аношина О. М. та ін. Технологія харчових виробництв / А. П. Нечаєв. - М.: колос, 2005. - 768 с. 3. Пучкова Л. І., Поландова Р. Д., Матвєєва І. В. Технологія хліба / Л. І. Пучкова. - СПб.: ГІОРД, 2005. - 559 с. 4. Антипов С. Т., Кретов І. Т., Остріков А. Н. та ін Машини та апарати харчових виробництв / С. Т. Антіпов. - М.: Вища школа, 2001. - 1380 с. 5. АПЕТИТ Т. К., Пашук З. Н. Хліб і булочні вироби (технологія приготування, рецептура, випічка) / Т. К. АПЕТИТ. - Мінськ: Попурі, 1997. - 320 с.: Іл. 6. Лоренц В. І. Очищення стічних вод підприємств харчової промисловості / В. І. Лоренц. - Київ: Буревісник, 1972. - 188 с. 7. Скурихіна І. М. Книга про смачну і здорову їжу / І. М. Скурихіна. - М.: Агропромиздат, 1992. - 367с.: Іл. 8. Збірник рецептур на хліб та хлібобулочні вироби. 9. Збірник технологічних інструкцій для виробництва хліба та хлібобулочних виробів.- М.: Прейскурантіздат, 1984. | uk_UA |
dc.identifier.citationen | Ivanitska T.P. Project of the production shop retooling of Sole Proprietor Morhun N.P. in Ternopil city to introduce a new line of goods: bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / T.P. Ivanitska. — Ternopil : TNTU, 2021. — 55 p. | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001 | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Ebben a gyűjteményben: | 181 — Харчові технології (бакалаври) |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
avtorska dovidka_Ivanitska .doc | Авторська довідка | 51 kB | Microsoft Word | Megtekintés/Megnyitás |
dyplom_Ivanitska.pdf | 2,11 MB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!
Admin Tools