Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35719
Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.advisorСельський, Володимир Романович-
dc.contributor.advisorSelskyi, Volodymyr Romanovych-
dc.contributor.authorІваніцька, Тетяна Петрівна-
dc.contributor.authorIvanitska, Tetiana Petrivna-
dc.date.accessioned2021-07-07T14:02:26Z-
dc.date.available2021-07-07T14:02:26Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationІваніцька Т. П. Проєкт технічного переоснащення цеху ФОП Моргун Н.П. м. Тернопіль з метою розширення асортименту : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / Т. П. Іваніцька. — Тернопіль : ТНТУ, 2021. — 55 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35719-
dc.descriptionTechnical re-equipment of the shop FOP Morgun NP Reasoned materials, the technological scheme of production is chosen, the choice is made productivity of equipment, technological calculations, calculation of areas warehouses, refrigerators, calculation and selection of techno logical equipment. Qualification work includes a graphic part.uk_UA
dc.description.abstractПроведено технічне переоснащення цеху ФОП Моргун Н.П. Обгрунтовано заходи технічного переоснащення, дано характеристику сировини і допоміжних матеріалів, обрано технологічну схему виробництва, проведено вибір продуктивності обладнання, технологічні розрахунки, розрахунок площ складських приміщень, холодильних камер, розрахунок та підбір техно логічного обладнання. Кваліфікаційна робота включає графічну частину.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ Розділ І Технологічна частина проекту 1.1 Обгрунтування заходів переоснащення цеху 1.2 Вибір, обгрунтування і опис технологічних схем 1.3 Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів 1.4 Вибір і розрахунок продуктивності провідного обладнання 1.5 Технологічні розрахунки 1.6 Розрахунок площ складських приміщень 1.7 Розрахунок та підбір технологічного обладнання 1.8 Технохімічний контроль виробництва Розділ ІІ Техніко-економічне обгрунтування проекту Розділ ІІІ Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях Висновок Список використаної літературиuk_UA
dc.subjectхлібuk_UA
dc.subjectрецептураuk_UA
dc.subjectборошноuk_UA
dc.subjectопараuk_UA
dc.subjectкминuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectbreaduk_UA
dc.subjectrecipeuk_UA
dc.subjectflouruk_UA
dc.subjectoparauk_UA
dc.subjectcuminuk_UA
dc.subjectequipmentuk_UA
dc.titleПроєкт технічного переоснащення цеху ФОП Моргун Н.П. з метою розширення асортиментуuk_UA
dc.title.alternativeProject of the production shop retooling of Sole Proprietor Morhun N.P. in Ternopil city to introduce a new line of goodsuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Іваніцька Т.П., 2021uk_UA
dc.contributor.committeeMemberВорощук, Віктор Ярославович-
dc.contributor.committeeMemberVoroshchuk, Viktor Yaroslavovych-
dc.format.pages55-
dc.subject.udc338 : 45uk_UA
dc.relation.references1. Циганова Т. Б. Технологія хлібопекарського виробництва / Т. Б. Циганова. - М.: ПрофОбрІздат, 2002. - 432 с. 2. Нечаєв А. П., Шуб І. С., Аношина О. М. та ін. Технологія харчових виробництв / А. П. Нечаєв. - М.: колос, 2005. - 768 с. 3. Пучкова Л. І., Поландова Р. Д., Матвєєва І. В. Технологія хліба / Л. І. Пучкова. - СПб.: ГІОРД, 2005. - 559 с. 4. Антипов С. Т., Кретов І. Т., Остріков А. Н. та ін Машини та апарати харчових виробництв / С. Т. Антіпов. - М.: Вища школа, 2001. - 1380 с. 5. АПЕТИТ Т. К., Пашук З. Н. Хліб і булочні вироби (технологія приготування, рецептура, випічка) / Т. К. АПЕТИТ. - Мінськ: Попурі, 1997. - 320 с.: Іл. 6. Лоренц В. І. Очищення стічних вод підприємств харчової промисловості / В. І. Лоренц. - Київ: Буревісник, 1972. - 188 с. 7. Скурихіна І. М. Книга про смачну і здорову їжу / І. М. Скурихіна. - М.: Агропромиздат, 1992. - 367с.: Іл. 8. Збірник рецептур на хліб та хлібобулочні вироби. 9. Збірник технологічних інструкцій для виробництва хліба та хлібобулочних виробів.- М.: Прейскурантіздат, 1984.uk_UA
dc.identifier.citationenIvanitska T.P. Project of the production shop retooling of Sole Proprietor Morhun N.P. in Ternopil city to introduce a new line of goods: bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / T.P. Ivanitska. — Ternopil : TNTU, 2021. — 55 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Ebben a gyűjteményben:181 — Харчові технології (бакалаври)

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
avtorska dovidka_Ivanitska .docАвторська довідка51 kBMicrosoft WordMegtekintés/Megnyitás
dyplom_Ivanitska.pdf2,11 MBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!

Admin Tools