Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35719
Başlık: Проєкт технічного переоснащення цеху ФОП Моргун Н.П. з метою розширення асортименту
Diğer Başlıklar: Project of the production shop retooling of Sole Proprietor Morhun N.P. in Ternopil city to introduce a new line of goods
Yazarlar: Іваніцька, Тетяна Петрівна
Ivanitska, Tetiana Petrivna
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001
Bibliographic description (Ukraine): Іваніцька Т. П. Проєкт технічного переоснащення цеху ФОП Моргун Н.П. м. Тернопіль з метою розширення асортименту : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / Т. П. Іваніцька. — Тернопіль : ТНТУ, 2021. — 55 с.
Bibliographic description (International): Ivanitska T.P. Project of the production shop retooling of Sole Proprietor Morhun N.P. in Ternopil city to introduce a new line of goods: bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / T.P. Ivanitska. — Ternopil : TNTU, 2021. — 55 p.
Yayın Tarihi: 2021
Date of entry: 7-Tem-2021
Country (code): UA
Supervisor: Сельський, Володимир Романович
Selskyi, Volodymyr Romanovych
Committee members: Ворощук, Віктор Ярославович
Voroshchuk, Viktor Yaroslavovych
UDC: 338 : 45
Anahtar kelimeler: хліб
рецептура
борошно
опара
кмин
обладнання
bread
recipe
flour
opara
cumin
equipment
Number of pages: 55
Özet: Проведено технічне переоснащення цеху ФОП Моргун Н.П. Обгрунтовано заходи технічного переоснащення, дано характеристику сировини і допоміжних матеріалів, обрано технологічну схему виробництва, проведено вибір продуктивності обладнання, технологічні розрахунки, розрахунок площ складських приміщень, холодильних камер, розрахунок та підбір техно логічного обладнання. Кваліфікаційна робота включає графічну частину.
Açıklama: Technical re-equipment of the shop FOP Morgun NP Reasoned materials, the technological scheme of production is chosen, the choice is made productivity of equipment, technological calculations, calculation of areas warehouses, refrigerators, calculation and selection of techno logical equipment. Qualification work includes a graphic part.
Content: Вступ Розділ І Технологічна частина проекту 1.1 Обгрунтування заходів переоснащення цеху 1.2 Вибір, обгрунтування і опис технологічних схем 1.3 Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів 1.4 Вибір і розрахунок продуктивності провідного обладнання 1.5 Технологічні розрахунки 1.6 Розрахунок площ складських приміщень 1.7 Розрахунок та підбір технологічного обладнання 1.8 Технохімічний контроль виробництва Розділ ІІ Техніко-економічне обгрунтування проекту Розділ ІІІ Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях Висновок Список використаної літератури
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35719
Copyright owner: © Іваніцька Т.П., 2021
References (Ukraine): 1. Циганова Т. Б. Технологія хлібопекарського виробництва / Т. Б. Циганова. - М.: ПрофОбрІздат, 2002. - 432 с. 2. Нечаєв А. П., Шуб І. С., Аношина О. М. та ін. Технологія харчових виробництв / А. П. Нечаєв. - М.: колос, 2005. - 768 с. 3. Пучкова Л. І., Поландова Р. Д., Матвєєва І. В. Технологія хліба / Л. І. Пучкова. - СПб.: ГІОРД, 2005. - 559 с. 4. Антипов С. Т., Кретов І. Т., Остріков А. Н. та ін Машини та апарати харчових виробництв / С. Т. Антіпов. - М.: Вища школа, 2001. - 1380 с. 5. АПЕТИТ Т. К., Пашук З. Н. Хліб і булочні вироби (технологія приготування, рецептура, випічка) / Т. К. АПЕТИТ. - Мінськ: Попурі, 1997. - 320 с.: Іл. 6. Лоренц В. І. Очищення стічних вод підприємств харчової промисловості / В. І. Лоренц. - Київ: Буревісник, 1972. - 188 с. 7. Скурихіна І. М. Книга про смачну і здорову їжу / І. М. Скурихіна. - М.: Агропромиздат, 1992. - 367с.: Іл. 8. Збірник рецептур на хліб та хлібобулочні вироби. 9. Збірник технологічних інструкцій для виробництва хліба та хлібобулочних виробів.- М.: Прейскурантіздат, 1984.
Content type: Bachelor Thesis
Koleksiyonlarda Görünür:181 — Харчові технології (бакалаври)

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
avtorska dovidka_Ivanitska .docАвторська довідка51 kBMicrosoft WordGöster/Aç
dyplom_Ivanitska.pdf2,11 MBAdobe PDFGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları