Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42001
Název: Проєкт технічного переоснащення хлібопекарського цеху з метою збільшення виробничих потужностей
Další názvy: The project of a workshop technical re-equipment aimed at the production capacity increase
Autoři: Якубець, Андрій Євгенович
Yakubets, Andriy
Bibliographic description (Ukraine): Якубець А. Є. Проєкт технічного переоснащення хлібопекарського цеху з метою збільшення виробничих потужностей : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / А. Є. Якубець. — Тернопіль : ТНТУ, 2023. — 53 с.
Bibliographic description (International): Yakubets А.Jе. The project of a workshop technical re-equipment aimed at the production capacity increase : bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / А.Jе. Yakubets . — Ternopil : TNTU, 2023. — 53 p.
Datum vydání: 2023
Submitted date: 2023
Date of entry: 3-čer-2023
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Supervisor: Кравченюк, Христина Юріївна
Kravcheniuk, Khrystyna
Committee members: Деркач, Андрій Васильович
Derkach, Andriy
UDC: 664.644
Klíčová slova: булочки
хліб
технологія
розрахунки
buns
bread
technology
calculations
Number of pages: 53
Abstrakt: Темою кваліфікаційної роботи є «Переоснащення хлібопекарського цеху з метою збільшення виробничих потужностей». Кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, списку використаних джерел із 11 найменувань. Загальний обсяг роботи становить 53 сторінок. В першому розділі кваліфікаційної роботи бакалавра приведено технологічну частину, а саме: обґрунтування заходів з технічного переоснащення підприємства, вибір обґрунтування та опис технологічних схем та здійснені необхідні технологічні розрахунки вибору та визначення продуктивності печей, яка характеризує потужність ліній в цілому, пофазних та виробничих рецептур, виходу виробів, ехнологічних параметрів, витрат сировини і площ для її зберігання. У другому розділі приведено техніко-економічне обґрунтування проекту. Третій розділ складається з безпеки життєдіяльності та основ охорони праці.
The qualification work consists of an introduction, three sections, and a list used sources from 11 items. The total amount of work is 53 pages. In the first section of the bachelor’s qualification work, the technological part is given, namely: justification of measures for technical re-equipment of the enterprise, selection of justification and description of technological schemes, and the necessary technological calculations for the selection and determination of furnace productivity, which characterizes the power of the lines in general, phase and production recipes, output products, technological parameters, consumption of raw materials and areas for their storage. The technical and economic justification of the project is presented in the second chapter. The third section consists of life safety and the basics of occupational health and safety.
Content: Вступ ...6 1. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ПРОЕКТУ ...7 1.1 Обґрунтування заходів з переоснащення підприємства з метою збільшення потужностей виробництва ...7 1.2 Вибір, обґрунтування і опис технологічних схем …8 1.3 Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів ...11 1.4 Вибір і розрахунок продуктивності провідного обладнання ...16 1.5 Технологічні розрахунки ..17 1.6 Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції …29 1.7 Розрахунок та підбір технологічного обладнання ....30 1.8 Технохімічний контроль виробництва ....38 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ ..42 3. ОХОРОНИ ПРАЦІ ТА БЕЗПЕКА В НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ ..46 Список використаних літературних джерел ..53
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42001
Copyright owner: © Якубець А.Є., 2023
References (Ukraine): 1. Нормативно – технічна документація на заданий асортимент.
2. Ростовський В.С., Колісник А.В – Система технологій харчових виробництв: Навчальний посібник.- К.:Кондор., 2008.-256с.
3. Дробот В.І Технологія хлібопекарського виробництва – Київ, «Логос» 2002 – 365 с.
4. Дробот В.І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. Київ: Руслана, 1998.- 415 с
5. Дробот В.І Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник) –К,; Кондор, 2010,- 440 с.
6. Паценко Л. П., Жаркова І. М. Технологія хлібобулочних виробів. - М.: Колос 2006-389 с.: Іл. - (Підручники та навчальні посібники для студентів вищих навчальних закладів)
7. Дробот В.І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. – К.: Кондор, 2015. – 958 с.
8. Новікова О.В. Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів: навч. посібник. – К.: Видавництво Ліра-К, 2017. – 540 с.
9. Тарасюк Г.М., Шваб Л.І. Планування діяльності підприємства. Навч. посіб.-К.: Каравела, 2003.- 432 с.
10 Економіка підприємства: Підручник/ За заг. Ред. С.Ф.Покропивного.- Вид. 2-ге, перероб. та доп..-К.:КНЕУ, 2001.-528с.
11. Цивільна оборона: навч. посіб. Кулаков М.А., Ляпун В.О., та ін. – Харків: НТУ “ХПІ”, 2008 – 312 с.
Content type: Bachelor Thesis
Vyskytuje se v kolekcích:181 — Харчові технології (бакалаври)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Якубець_авторська_довідка.doc115,5 kBMicrosoft WordZobrazit/otevřít
КР_ Якубець.pdf864,79 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.

Nástroje administrátora