Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42001
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКравченюк, Христина Юріївна-
dc.contributor.advisorKravcheniuk, Khrystyna-
dc.contributor.authorЯкубець, Андрій Євгенович-
dc.contributor.authorYakubets, Andriy-
dc.date.accessioned2023-07-03T18:08:11Z-
dc.date.available2023-07-03T18:08:11Z-
dc.date.issued2023-
dc.date.submitted2023-
dc.identifier.citationЯкубець А. Є. Проєкт технічного переоснащення хлібопекарського цеху з метою збільшення виробничих потужностей : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / А. Є. Якубець. — Тернопіль : ТНТУ, 2023. — 53 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42001-
dc.description.abstractТемою кваліфікаційної роботи є «Переоснащення хлібопекарського цеху з метою збільшення виробничих потужностей». Кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, списку використаних джерел із 11 найменувань. Загальний обсяг роботи становить 53 сторінок. В першому розділі кваліфікаційної роботи бакалавра приведено технологічну частину, а саме: обґрунтування заходів з технічного переоснащення підприємства, вибір обґрунтування та опис технологічних схем та здійснені необхідні технологічні розрахунки вибору та визначення продуктивності печей, яка характеризує потужність ліній в цілому, пофазних та виробничих рецептур, виходу виробів, ехнологічних параметрів, витрат сировини і площ для її зберігання. У другому розділі приведено техніко-економічне обґрунтування проекту. Третій розділ складається з безпеки життєдіяльності та основ охорони праці.uk_UA
dc.description.abstractThe qualification work consists of an introduction, three sections, and a list used sources from 11 items. The total amount of work is 53 pages. In the first section of the bachelor’s qualification work, the technological part is given, namely: justification of measures for technical re-equipment of the enterprise, selection of justification and description of technological schemes, and the necessary technological calculations for the selection and determination of furnace productivity, which characterizes the power of the lines in general, phase and production recipes, output products, technological parameters, consumption of raw materials and areas for their storage. The technical and economic justification of the project is presented in the second chapter. The third section consists of life safety and the basics of occupational health and safety.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ ...6 1. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ПРОЕКТУ ...7 1.1 Обґрунтування заходів з переоснащення підприємства з метою збільшення потужностей виробництва ...7 1.2 Вибір, обґрунтування і опис технологічних схем …8 1.3 Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів ...11 1.4 Вибір і розрахунок продуктивності провідного обладнання ...16 1.5 Технологічні розрахунки ..17 1.6 Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції …29 1.7 Розрахунок та підбір технологічного обладнання ....30 1.8 Технохімічний контроль виробництва ....38 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ ..42 3. ОХОРОНИ ПРАЦІ ТА БЕЗПЕКА В НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ ..46 Список використаних літературних джерел ..53uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectбулочкиuk_UA
dc.subjectхлібuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectрозрахункиuk_UA
dc.subjectbunsuk_UA
dc.subjectbreaduk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectcalculationsuk_UA
dc.titleПроєкт технічного переоснащення хлібопекарського цеху з метою збільшення виробничих потужностейuk_UA
dc.title.alternativeThe project of a workshop technical re-equipment aimed at the production capacity increaseuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Якубець А.Є., 2023uk_UA
dc.contributor.committeeMemberДеркач, Андрій Васильович-
dc.contributor.committeeMemberDerkach, Andriy-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.format.pages53-
dc.subject.udc664.644uk_UA
dc.relation.references1. Нормативно – технічна документація на заданий асортимент.uk_UA
dc.relation.references2. Ростовський В.С., Колісник А.В – Система технологій харчових виробництв: Навчальний посібник.- К.:Кондор., 2008.-256с.uk_UA
dc.relation.references3. Дробот В.І Технологія хлібопекарського виробництва – Київ, «Логос» 2002 – 365 с.uk_UA
dc.relation.references4. Дробот В.І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. Київ: Руслана, 1998.- 415 сuk_UA
dc.relation.references5. Дробот В.І Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник) –К,; Кондор, 2010,- 440 с.uk_UA
dc.relation.references6. Паценко Л. П., Жаркова І. М. Технологія хлібобулочних виробів. - М.: Колос 2006-389 с.: Іл. - (Підручники та навчальні посібники для студентів вищих навчальних закладів)uk_UA
dc.relation.references7. Дробот В.І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. – К.: Кондор, 2015. – 958 с.uk_UA
dc.relation.references8. Новікова О.В. Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів: навч. посібник. – К.: Видавництво Ліра-К, 2017. – 540 с.uk_UA
dc.relation.references9. Тарасюк Г.М., Шваб Л.І. Планування діяльності підприємства. Навч. посіб.-К.: Каравела, 2003.- 432 с.uk_UA
dc.relation.references10 Економіка підприємства: Підручник/ За заг. Ред. С.Ф.Покропивного.- Вид. 2-ге, перероб. та доп..-К.:КНЕУ, 2001.-528с.uk_UA
dc.relation.references11. Цивільна оборона: навч. посіб. Кулаков М.А., Ляпун В.О., та ін. – Харків: НТУ “ХПІ”, 2008 – 312 с.uk_UA
dc.identifier.citationenYakubets А.Jе. The project of a workshop technical re-equipment aimed at the production capacity increase : bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / А.Jе. Yakubets . — Ternopil : TNTU, 2023. — 53 p.uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Якубець_авторська_довідка.doc115,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити
КР_ Якубець.pdf864,79 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора