Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42001
Назва: Проєкт технічного переоснащення хлібопекарського цеху з метою збільшення виробничих потужностей
Інші назви: The project of a workshop technical re-equipment aimed at the production capacity increase
Автори: Якубець, Андрій Євгенович
Yakubets, Andriy
Бібліографічний опис: Якубець А. Є. Проєкт технічного переоснащення хлібопекарського цеху з метою збільшення виробничих потужностей : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / А. Є. Якубець. — Тернопіль : ТНТУ, 2023. — 53 с.
Bibliographic description: Yakubets А.Jе. The project of a workshop technical re-equipment aimed at the production capacity increase : bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / А.Jе. Yakubets . — Ternopil : TNTU, 2023. — 53 p.
Дата публікації: 2023
Дата подання: 2023
Дата внесення: 3-лип-2023
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Науковий керівник: Кравченюк, Христина Юріївна
Kravcheniuk, Khrystyna
Члени комітету: Деркач, Андрій Васильович
Derkach, Andriy
УДК: 664.644
Теми: булочки
хліб
технологія
розрахунки
buns
bread
technology
calculations
Кількість сторінок: 53
Короткий огляд (реферат): Темою кваліфікаційної роботи є «Переоснащення хлібопекарського цеху з метою збільшення виробничих потужностей». Кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, списку використаних джерел із 11 найменувань. Загальний обсяг роботи становить 53 сторінок. В першому розділі кваліфікаційної роботи бакалавра приведено технологічну частину, а саме: обґрунтування заходів з технічного переоснащення підприємства, вибір обґрунтування та опис технологічних схем та здійснені необхідні технологічні розрахунки вибору та визначення продуктивності печей, яка характеризує потужність ліній в цілому, пофазних та виробничих рецептур, виходу виробів, ехнологічних параметрів, витрат сировини і площ для її зберігання. У другому розділі приведено техніко-економічне обґрунтування проекту. Третій розділ складається з безпеки життєдіяльності та основ охорони праці.
The qualification work consists of an introduction, three sections, and a list used sources from 11 items. The total amount of work is 53 pages. In the first section of the bachelor’s qualification work, the technological part is given, namely: justification of measures for technical re-equipment of the enterprise, selection of justification and description of technological schemes, and the necessary technological calculations for the selection and determination of furnace productivity, which characterizes the power of the lines in general, phase and production recipes, output products, technological parameters, consumption of raw materials and areas for their storage. The technical and economic justification of the project is presented in the second chapter. The third section consists of life safety and the basics of occupational health and safety.
Зміст: Вступ ...6 1. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ПРОЕКТУ ...7 1.1 Обґрунтування заходів з переоснащення підприємства з метою збільшення потужностей виробництва ...7 1.2 Вибір, обґрунтування і опис технологічних схем …8 1.3 Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів ...11 1.4 Вибір і розрахунок продуктивності провідного обладнання ...16 1.5 Технологічні розрахунки ..17 1.6 Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції …29 1.7 Розрахунок та підбір технологічного обладнання ....30 1.8 Технохімічний контроль виробництва ....38 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ ..42 3. ОХОРОНИ ПРАЦІ ТА БЕЗПЕКА В НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ ..46 Список використаних літературних джерел ..53
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42001
Власник авторського права: © Якубець А.Є., 2023
Перелік літератури: 1. Нормативно – технічна документація на заданий асортимент.
2. Ростовський В.С., Колісник А.В – Система технологій харчових виробництв: Навчальний посібник.- К.:Кондор., 2008.-256с.
3. Дробот В.І Технологія хлібопекарського виробництва – Київ, «Логос» 2002 – 365 с.
4. Дробот В.І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. Київ: Руслана, 1998.- 415 с
5. Дробот В.І Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник) –К,; Кондор, 2010,- 440 с.
6. Паценко Л. П., Жаркова І. М. Технологія хлібобулочних виробів. - М.: Колос 2006-389 с.: Іл. - (Підручники та навчальні посібники для студентів вищих навчальних закладів)
7. Дробот В.І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. – К.: Кондор, 2015. – 958 с.
8. Новікова О.В. Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів: навч. посібник. – К.: Видавництво Ліра-К, 2017. – 540 с.
9. Тарасюк Г.М., Шваб Л.І. Планування діяльності підприємства. Навч. посіб.-К.: Каравела, 2003.- 432 с.
10 Економіка підприємства: Підручник/ За заг. Ред. С.Ф.Покропивного.- Вид. 2-ге, перероб. та доп..-К.:КНЕУ, 2001.-528с.
11. Цивільна оборона: навч. посіб. Кулаков М.А., Ляпун В.О., та ін. – Харків: НТУ “ХПІ”, 2008 – 312 с.
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Якубець_авторська_довідка.doc115,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити
КР_ Якубець.pdf864,79 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора