Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35686
Назва: Проєкт цеху з виробництва незбираномолочної продукції потужністю переробки молока 32 т за зміну
Інші назви: Plans and specifications of a whole-milk products production shop of 32 t of milk per shift processing capacity
Автори: Дем’янчук, Анатолій Володимирович
Demianchuk, Anatolii Volodymyrovych
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001
Бібліографічний опис: Дем’янчук А. В. Проєкт цеху з виробництва незбираномолочної продукції потужністю переробки молока 32 т за зміну : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / А. В. Дем’янчук. — Тернопіль : ТНТУ, 2021. — 53 с.
Bibliographic description: Demianchuk A.V. Plans and specifications of a whole-milk products production shop of 32 t of milk per shift processing capacity: bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / A.V. Demianchuk. — Ternopil : TNTU, 2021. — 53 p.
Дата публікації: 2021
Дата внесення: 1-лип-2021
Країна (код): UA
Науковий керівник: Сторож, Людмила Анатоліївна
Storozh, Liudmyla Anatoliivna
Члени комітету: Зварич, Наталія Миколаївна
Zvarych, Zvarych Nataliia Mykolaivna
УДК: 637.1
Теми: молоко коров’яче
незбираномолочні продукти
молоко пастеризоване
кисломолочні продукти
cow’s milk
whole-milk products
pasteurized milk
fermented milk products
Кількість сторінок: 53
Короткий огляд (реферат): Робота присвячена вивченню технології наступного асортименту незбираномолочних продуктів: молоко пряжене; молоко білкове; простокваша Мечниківська; біойогурт питний з наповнювачем «Полуниця». У першому розділі проведено сировинно-продуктовий розрахунок; описано технології виробництва запроєктованого асортименту та контроль за процесом виготовлення, підібрано технологічне обладнання, розраховано площу виробничих та допоміжних приміщень. У другому розділі проведено техніко-економічне обґрунтування, вибрано місце розташування підприємства, охарактеризовано сировинні зони та канали реалізації виготовленої продукції. Третій розділ присвячений питанням безпеки життєдіяльності та основам охорони праці.
This work is devoted to the study of the following milk products range technology: - baked milk; - protein milk; - «Mechnikivska» sour clotted milk; - drinking bio-yogurt with strawberry filler. In the first section the raw material and product calculation is made, describes the production technology of the designed range and control over the manufacturing process, technological equipment is selected, calculated the area of production and auxiliary premises. In the second section the technical and economic justification is carried out, selected the location of the enterprise, raw material zones and sale channels of manufactured products are characterized. The third section is devoted to life safety and the basics of labor protection.
Зміст: Анотація...... Зміст..... Вступ.... 1. Технологічна частина........... 1.1 Технологічні розрахунки виробництва запроєктованого асортименту..... 1.1.1 Таблиця вихідних даних для розрахунку продуктів..... 1.1.2 Схема напрямків технологічної переробки сировини... 1.1.3 Сировинно-продуктовий розрахунок.... 1.1.4 Зведена таблиця розрахунку продуктів.... 1.2 Вибір та обґрунтування технологічних процесів і режимів виробництва молочних продуктів...... 1.2.1 Вимоги до сировини, використовуваної для виробництва молочних продуктів........ 1.2.2 Опис загальних операцій виробництва молочних продуктів запроєктованого асортименту........ 1.2.3 Опис технології виробництва молочних продуктів запроєктованого асортименту.......... 1.2.4 Нормативні характеристики молочних продуктів запроєктованого асортименту.......... 1.3 Технохімічний і мікробіологічний контроль виробництва молочних продуктів запроєктованого асортименту........... 1.4 Організація санітарно-гігієнічного оброблення технологічного обладнання......... 1.5 Підбір технологічного обладнання........ 1.6 Розрахунок площ виробничих і допоміжних приміщень... 2. Техніко-економічне обґрунтування..... 3. Безпека життєдіяльності, основи охорони праці....... Список використаних літературних джерел...........
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35686
Власник авторського права: © Дем’янчук А. В., 2021
Перелік літератури: 1. Биохимия молока и молочных продуктов: учеб. К. К. Горбатова, П. И. Гунькова; под общ. ред. К. К. Горбатовой. — 4-е изд., перераб. и доп. — С П б .: ГИОРД, 2010. — 336 с . : ил. 2. Твердохлеб Г.В., Сажинов Г.Ю., Раманаускас Р.И. Технология молока и молочных продуктов М.: ДеЛи принт, 2006. — 616 с. 3. Машкін М. І., Париш Н. М. Технологія молока і молочних продуктів: Навчальне видання. — К.: Вища освіта, 2006. — 351 с.: іл. 4. Технология молока и молочных продуктов. Учебник для вузов./ Г. В. Твердохлеб, З. Х. Дилонян. Под ред. Е. М. Соколовой. - М.: Агропромиздат, 1991.- 463 с. 5. Поліщук Г.Є., Грек О.В., Скорченко Т.А. та ін. Технологічні розрахунки у молочній промисловості: навч. посіб. –К.: НУХТ, 2013. – 394 с. 6. Степанова Л.И. Справочник технолога молочного дела. Том 2 Кисломолочные продукты. -С-П.: ГИОРД,2003 7. ДСТУ 3662:2018. Молоко-сировина коров`яче. Технічні умови. [На заміну ДСТУ 3662:2015; чинний від 2019-01-01]. Вид. офіц. Київ: Державне підприємство «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості», 2018. 8. ДСТУ 4556:2006. Молоко сухе швидкорозчинне. Технічні умови. [чинний від 2007-01-01]. Вид. офіц. Київ: Держспоживстандарт, 2007. 9. Г. Є. Поліщук, О. В. Грек, Т. А. Скорченко та ін. Технологія молочних продуктів: підруч. — К. : НУХТ, 2013. — 502 с. 10. Крусь Т. Н., Хромцев А.Г. Технология молока и молочных продуктов. - М.: Колос, 2004 11. ДСТУ 2661:2010. Молоко коров’яче питне. Загальні технічні умови. [чинний від 2011-10-01]. Вид. офіц. Київ: Держспоживстандарт України, 2011. 12. ТУ У 15.5-23063575-004-2003 Молоко білкове. Технічні умови. 53 13. ДСТУ 4539:2006. Простокваша. Технічні умови. [чинний від 2007-04-01]. Вид. офіц. Київ: Держспоживстандарт України, 2007. 14. ДСТУ 4343:2004. Йогурти. Загальні технічні умови. [чинний від 2005-10- 01]. Вид. офіц. Київ: Держспоживстандарт України, 2005. 15. Ромаданова В.О., Костенко Т.П. Лабораторный практикум по технохимическому контролю предприятий молочной промышленности. - К.: УДУХТ, 1997.-102с. 16. Н. М. Шульга, Л. А. Млечко. Санітарія та гігієна. Навчальний посібник. – К.: ІПДО НУХТ, 2011. – 34 с. 17. Н. К. Ростроса, П. Мордвинцева Курсовое и дипломное проектирование предприятий молочной промышленности : (Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов). М.: Агропромиздат, 1989. — 303 с. 18. Самайчук С. І. Сучасний стан та перспективи розвитку молочного скотарства в херсонській області. Ефективна економіка. 2020. No 5. – URL: http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=7878 (дата звернення: 07.05.2021). 19. Бедрій І.Я., Нечай В.Я. Безпека життєдіяльності. Навчальний посібник. – Львів: Манголія 2006, 2007. 499 с. 20. Желібо Є.П., Зацарний В.В. Безпека життєдіяльності. Підручник. – К.: Каравела, 2009. 21. Грибан В.Г., Негодченко О.В. Охорона праці. – К.: Центр учбової літератури, 2009. 209 c.
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
avtorska dovidka_Demianchuk.docАвторська довідка44,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити
dyplomna_Demianchuk.pdfДипломна робота921,37 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора