Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38213
Назва: | Проєкт цеху з виробництва пшеничних виробів, суб’єкт підприємницької діяльності Хіта М.А. в с. Чернелів-Руський, Тернопільського району, Тернопільської області |
Інші назви: | Workshop project of wheat products making, PE Khita M.A., v. Cherneliv-Ruskyi, Ternopil region |
Автори: | Чубик, Віра Іванівна Chubyk, Vira |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001 |
Бібліографічний опис: | Чубик В.І. Проєкт цеху з виробництва пшеничних виробів, суб’єкт підприємницької діяльності Хіта М.А. в с. Чернелів-Руський, Тернопільського району, Тернопільської області: кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / В.І. Чубик. — Тернопіль : ТНТУ, 2022. — 66 с. |
Bibliographic description: | Chubyk V.I. Workshop project of wheat products making, PE Khita M.A., v. Cherneliv-Ruskyi, Ternopil region: bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / V.I. Chubyk. — Ternopil : TNTU, 2022. —66 p. |
Дата публікації: | 202 |
Дата внесення: | 26-чер-2022 |
Видавництво: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Країна (код): | UA |
Місце видання, проведення: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Науковий керівник: | Лялик, Анастасія Тарасівна Lialyk, Anastasiia |
Члени комітету: | Шинкарук, Оксана Юріївна Shynkaruk, Oksana |
УДК: | 664.644 |
Теми: | проєкт цех обладнання хліб Чіабата хліб Таврійський піч тістомісильне устаткування project shop equipment bread Сiabatta bread Taurian oven kneading equipment |
Кількість сторінок: | 66 |
Короткий огляд (реферат): | Розробка проєкту цеху з виробництва пшеничних виробів, суб’єкт підприємницької діяльності Хіта М.А. в с. Чернелів-Руський, Тернопільського району, Тернопільської області. З метою виробництва якісної продукції, конкурентоспроможної а також зменшення технологічних затрат та втрат необхідно проводити у цехах заходи для використання ресурсозберігаючих, сучасних технологій та морально незастарілого, сучасного устаткування. Одним із шляхів покращення реалізованої продукції є виробництво нових сортів хліба з пшеничного борошна, а саме – хліб Чіабата та Таврійський. Development of the project of wheat products making, PE Khita M.A., v. Cherneliv-Ruskyi, Ternopil region. In order to produce quality products, competitive and reduce technological costs and losses, it is necessary to carry out activities in the shops for the use of resource-saving, modern technologies and obsolete, modern equipment. One of the ways to improve the sold products is the production of new varieties of bread from wheat flour, namely – bread Сiabatta and Taurian. |
Зміст: | Вступ 1. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 1.1 Історія підприємства, перспективи його розвитку 1.2 Вибір, обгрунтування та опис технологічних схем 1.3 Характеристика сировини, основних та допоміжних матеріалів 1.4 Технологічні розрахунки 1.4.1 Вихідні дані 1.4.2 Розрахунок продуктивності печей 1.4.3 Розрахунок пофазних рецептур 1.4.4 Розрахунок виходу виробів 1.4.5 Розрахунов виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів 1.4.6 Розрахунок витрат сировини, площ складських приміщень для сировини, площ холодильних камер та складів готової продукції 1.4.7 Розрахунок і вибір технологічного обладнання 1.5 Технохімічний контроль виробництва 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ Список використаної літератури |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38213 |
Власник авторського права: | © Чубик В.І., 2022 |
Перелік літератури: | 1. Гатилин Н. Ф. Проектирование хлебозаводов. – М: Пищ. пром - сть 1975. 376с. 2. Головань Ю. І. Технологичиское оборудование хлебопекарних предприятий 1998. 328 с. 3. Гришин А. С. Дипломне проектування підприємств хлібопекарської промисловості. – М.: Агропромиздат, 1986. 245 с. 4. Дробот В. І. Довідник з технологій хлібопекарського виробництва. К.: Руслана, 1998. 416 с. 5. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва - К.: Логос, 2002. 365 с. 6. Дробот В. І. Довідник інженера - технолога хлібопекарського виробництва. К.: Урожай, 1990. 278с. 7. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві. К.: Кондор, 2010. 386с. 8. Зверева Л. Ф. і ін. Технологія, технологічний контроль хлібопекарського виробництва. – М: Легка і харчова промисловість, 1983. 416с. 9. Лісовенко О. П. Технологія обладнання хлібопекарського виробництва» Київ.: Техніка, 2006 10. Петько В.Ф., Гопанюк О.І. Технологія устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництва. К.: 2007 11.Райтер Н.М., Макаренкова А.А. серія хлібопекарського, кондитерського виробництва 12.Чижова К.Н. і ін Довідник для працівників лабораторій х/п підприємства 1978 13.https://nadzbruchchya-hlib.business-guide.com.ua/ 14.https://ohoronapraci.kiev.ua/ 15.https://zakon.rada.gov.ua/go/z0226-12 16.https://leg.co.ua/knigi/pravila/pravila-ohoroni-praci-dlya-vidavnictv-yi- redakciy-4.html 17.https://www.twirpx.com/file/1202067/ 18.https://zakon.rada.gov.ua/go/z0226 |
Тип вмісту: | Bachelor Thesis |
Розташовується у зібраннях: | 181 — Харчові технології (бакалаври) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
avtorska dovidka_Chubyk.doc | Авторська довідка | 42,5 kB | Microsoft Word | Переглянути/відкрити |
dyplomna_Chubyk.pdf | Дипломна робота | 1,07 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора