このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38213
完全メタデータレコード
DCフィールド言語
dc.contributor.advisorЛялик, Анастасія Тарасівна-
dc.contributor.advisorLialyk, Anastasiia-
dc.contributor.authorЧубик, Віра Іванівна-
dc.contributor.authorChubyk, Vira-
dc.date.accessioned2022-06-26T12:36:14Z-
dc.date.available2022-06-26T12:36:14Z-
dc.date.issued202-
dc.identifier.citationЧубик В.І. Проєкт цеху з виробництва пшеничних виробів, суб’єкт підприємницької діяльності Хіта М.А. в с. Чернелів-Руський, Тернопільського району, Тернопільської області: кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / В.І. Чубик. — Тернопіль : ТНТУ, 2022. — 66 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38213-
dc.description.abstractРозробка проєкту цеху з виробництва пшеничних виробів, суб’єкт підприємницької діяльності Хіта М.А. в с. Чернелів-Руський, Тернопільського району, Тернопільської області. З метою виробництва якісної продукції, конкурентоспроможної а також зменшення технологічних затрат та втрат необхідно проводити у цехах заходи для використання ресурсозберігаючих, сучасних технологій та морально незастарілого, сучасного устаткування. Одним із шляхів покращення реалізованої продукції є виробництво нових сортів хліба з пшеничного борошна, а саме – хліб Чіабата та Таврійський.uk_UA
dc.description.abstractDevelopment of the project of wheat products making, PE Khita M.A., v. Cherneliv-Ruskyi, Ternopil region. In order to produce quality products, competitive and reduce technological costs and losses, it is necessary to carry out activities in the shops for the use of resource-saving, modern technologies and obsolete, modern equipment. One of the ways to improve the sold products is the production of new varieties of bread from wheat flour, namely – bread Сiabatta and Taurian.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ 1. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 1.1 Історія підприємства, перспективи його розвитку 1.2 Вибір, обгрунтування та опис технологічних схем 1.3 Характеристика сировини, основних та допоміжних матеріалів 1.4 Технологічні розрахунки 1.4.1 Вихідні дані 1.4.2 Розрахунок продуктивності печей 1.4.3 Розрахунок пофазних рецептур 1.4.4 Розрахунок виходу виробів 1.4.5 Розрахунов виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів 1.4.6 Розрахунок витрат сировини, площ складських приміщень для сировини, площ холодильних камер та складів готової продукції 1.4.7 Розрахунок і вибір технологічного обладнання 1.5 Технохімічний контроль виробництва 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ Список використаної літературиuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectпроєктuk_UA
dc.subjectцехuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectхліб Чіабатаuk_UA
dc.subjectхліб Таврійськийuk_UA
dc.subjectпічuk_UA
dc.subjectтістомісильне устаткуванняuk_UA
dc.subjectprojectuk_UA
dc.subjectshopuk_UA
dc.subjectequipmentuk_UA
dc.subjectbread Сiabattauk_UA
dc.subjectbread Taurianuk_UA
dc.subjectovenuk_UA
dc.subjectkneading equipmentuk_UA
dc.titleПроєкт цеху з виробництва пшеничних виробів, суб’єкт підприємницької діяльності Хіта М.А. в с. Чернелів-Руський, Тернопільського району, Тернопільської областіuk_UA
dc.title.alternativeWorkshop project of wheat products making, PE Khita M.A., v. Cherneliv-Ruskyi, Ternopil regionuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Чубик В.І., 2022uk_UA
dc.contributor.committeeMemberШинкарук, Оксана Юріївна-
dc.contributor.committeeMemberShynkaruk, Oksana-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.format.pages66-
dc.subject.udc664.644uk_UA
dc.relation.references1. Гатилин Н. Ф. Проектирование хлебозаводов. – М: Пищ. пром - сть 1975. 376с. 2. Головань Ю. І. Технологичиское оборудование хлебопекарних предприятий 1998. 328 с. 3. Гришин А. С. Дипломне проектування підприємств хлібопекарської промисловості. – М.: Агропромиздат, 1986. 245 с. 4. Дробот В. І. Довідник з технологій хлібопекарського виробництва. К.: Руслана, 1998. 416 с. 5. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва - К.: Логос, 2002. 365 с. 6. Дробот В. І. Довідник інженера - технолога хлібопекарського виробництва. К.: Урожай, 1990. 278с. 7. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві. К.: Кондор, 2010. 386с. 8. Зверева Л. Ф. і ін. Технологія, технологічний контроль хлібопекарського виробництва. – М: Легка і харчова промисловість, 1983. 416с. 9. Лісовенко О. П. Технологія обладнання хлібопекарського виробництва» Київ.: Техніка, 2006 10. Петько В.Ф., Гопанюк О.І. Технологія устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництва. К.: 2007 11.Райтер Н.М., Макаренкова А.А. серія хлібопекарського, кондитерського виробництва 12.Чижова К.Н. і ін Довідник для працівників лабораторій х/п підприємства 1978 13.https://nadzbruchchya-hlib.business-guide.com.ua/ 14.https://ohoronapraci.kiev.ua/ 15.https://zakon.rada.gov.ua/go/z0226-12 16.https://leg.co.ua/knigi/pravila/pravila-ohoroni-praci-dlya-vidavnictv-yi- redakciy-4.html 17.https://www.twirpx.com/file/1202067/ 18.https://zakon.rada.gov.ua/go/z0226uk_UA
dc.identifier.citationenChubyk V.I. Workshop project of wheat products making, PE Khita M.A., v. Cherneliv-Ruskyi, Ternopil region: bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / V.I. Chubyk. — Ternopil : TNTU, 2022. —66 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
出現コレクション:181 — Харчові технології (бакалаври)

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
avtorska dovidka_Chubyk.docАвторська довідка42,5 kBMicrosoft Word見る/開く
dyplomna_Chubyk.pdfДипломна робота1,07 MBAdobe PDF見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

管理ツール