霂瑞霂��撘����迨��辣: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38213
Title: Проєкт цеху з виробництва пшеничних виробів, суб’єкт підприємницької діяльності Хіта М.А. в с. Чернелів-Руський, Тернопільського району, Тернопільської області
Other Titles: Workshop project of wheat products making, PE Khita M.A., v. Cherneliv-Ruskyi, Ternopil region
Authors: Чубик, Віра Іванівна
Chubyk, Vira
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001
Bibliographic description (Ukraine): Чубик В.І. Проєкт цеху з виробництва пшеничних виробів, суб’єкт підприємницької діяльності Хіта М.А. в с. Чернелів-Руський, Тернопільського району, Тернопільської області: кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / В.І. Чубик. — Тернопіль : ТНТУ, 2022. — 66 с.
Bibliographic description (International): Chubyk V.I. Workshop project of wheat products making, PE Khita M.A., v. Cherneliv-Ruskyi, Ternopil region: bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / V.I. Chubyk. — Ternopil : TNTU, 2022. —66 p.
Issue Date:  202
Date of entry: 26-六月-2022
Publisher: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Supervisor: Лялик, Анастасія Тарасівна
Lialyk, Anastasiia
Committee members: Шинкарук, Оксана Юріївна
Shynkaruk, Oksana
UDC: 664.644
Keywords: проєкт
цех
обладнання
хліб Чіабата
хліб Таврійський
піч
тістомісильне устаткування
project
shop
equipment
bread Сiabatta
bread Taurian
oven
kneading equipment
Number of pages: 66
Abstract: Розробка проєкту цеху з виробництва пшеничних виробів, суб’єкт підприємницької діяльності Хіта М.А. в с. Чернелів-Руський, Тернопільського району, Тернопільської області. З метою виробництва якісної продукції, конкурентоспроможної а також зменшення технологічних затрат та втрат необхідно проводити у цехах заходи для використання ресурсозберігаючих, сучасних технологій та морально незастарілого, сучасного устаткування. Одним із шляхів покращення реалізованої продукції є виробництво нових сортів хліба з пшеничного борошна, а саме – хліб Чіабата та Таврійський.
Development of the project of wheat products making, PE Khita M.A., v. Cherneliv-Ruskyi, Ternopil region. In order to produce quality products, competitive and reduce technological costs and losses, it is necessary to carry out activities in the shops for the use of resource-saving, modern technologies and obsolete, modern equipment. One of the ways to improve the sold products is the production of new varieties of bread from wheat flour, namely – bread Сiabatta and Taurian.
Content: Вступ 1. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 1.1 Історія підприємства, перспективи його розвитку 1.2 Вибір, обгрунтування та опис технологічних схем 1.3 Характеристика сировини, основних та допоміжних матеріалів 1.4 Технологічні розрахунки 1.4.1 Вихідні дані 1.4.2 Розрахунок продуктивності печей 1.4.3 Розрахунок пофазних рецептур 1.4.4 Розрахунок виходу виробів 1.4.5 Розрахунов виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів 1.4.6 Розрахунок витрат сировини, площ складських приміщень для сировини, площ холодильних камер та складів готової продукції 1.4.7 Розрахунок і вибір технологічного обладнання 1.5 Технохімічний контроль виробництва 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ Список використаної літератури
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38213
Copyright owner: © Чубик В.І., 2022
References (Ukraine): 1. Гатилин Н. Ф. Проектирование хлебозаводов. – М: Пищ. пром - сть 1975. 376с. 2. Головань Ю. І. Технологичиское оборудование хлебопекарних предприятий 1998. 328 с. 3. Гришин А. С. Дипломне проектування підприємств хлібопекарської промисловості. – М.: Агропромиздат, 1986. 245 с. 4. Дробот В. І. Довідник з технологій хлібопекарського виробництва. К.: Руслана, 1998. 416 с. 5. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва - К.: Логос, 2002. 365 с. 6. Дробот В. І. Довідник інженера - технолога хлібопекарського виробництва. К.: Урожай, 1990. 278с. 7. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві. К.: Кондор, 2010. 386с. 8. Зверева Л. Ф. і ін. Технологія, технологічний контроль хлібопекарського виробництва. – М: Легка і харчова промисловість, 1983. 416с. 9. Лісовенко О. П. Технологія обладнання хлібопекарського виробництва» Київ.: Техніка, 2006 10. Петько В.Ф., Гопанюк О.І. Технологія устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництва. К.: 2007 11.Райтер Н.М., Макаренкова А.А. серія хлібопекарського, кондитерського виробництва 12.Чижова К.Н. і ін Довідник для працівників лабораторій х/п підприємства 1978 13.https://nadzbruchchya-hlib.business-guide.com.ua/ 14.https://ohoronapraci.kiev.ua/ 15.https://zakon.rada.gov.ua/go/z0226-12 16.https://leg.co.ua/knigi/pravila/pravila-ohoroni-praci-dlya-vidavnictv-yi- redakciy-4.html 17.https://www.twirpx.com/file/1202067/ 18.https://zakon.rada.gov.ua/go/z0226
Content type: Bachelor Thesis
�蝷箔����:181 — Харчові технології (бакалаври)

��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� ��膩 憭批���撘� 
avtorska dovidka_Chubyk.docАвторська довідка42,5 kBMicrosoft Word璉�閫�/撘��
dyplomna_Chubyk.pdfДипломна робота1,07 MBAdobe PDF璉�閫�/撘��


�DSpace銝剜�������★��������雿��.

蝞∠�極�