霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41970
Title: | Проєкт технічного переоснащення цеху хлібопекарського підприємства з метою розширення асортименту |
Other Titles: | The project of technical re-equipment of a bakery workshop to expand its range of products |
Authors: | Демидась, Олег Віталійович Demydas, Oleh Vitaliiovych |
Bibliographic description (Ukraine): | Демидась О.В. Проєкт технічного переоснащення цеху хлібопекарського підприємства з метою розширення асортименту : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / О.В. Демидась . — Тернопіль : ТНТУ, 2023. — 54 с. |
Bibliographic description (International): | Demydas O.V. The project of technical re-equipment of a bakery workshop to expand its range of products : bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / O.V. Demydas. — Ternopil : TNTU, 2023. — 54 p. |
Issue Date: | 六月-2023 |
Submitted date: | 六月-2023 |
Date of entry: | 29-六月-2023 |
Publisher: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Supervisor: | Карпик, Галина Вікторівна Karpyk, Galyna Viktorivna |
Committee members: | Зварич, Наталя Миколаївна Zvarych, Natalia Mykolaivna |
UDC: | 664.661 |
Keywords: | хліб булочки опара технологічне обладнання bread buns dough technological equipment |
Number of pages: | 54 |
Abstract: | Робота складається із 5 графічних аркушів формату А1, 14 таблиць та 54 сторінок пояснювальної записки. Ця робота присвячена технічному переобладнанню цеху, здійснено необхідні технологічні розрахунки з виробництва хлібних виробів, підібрано обладнання з метою розширити асортимент виробництва хлібобулочних виробів. Підібране обладнання дає нам змогу збільшити кількість виробленої продукції за добу, а також підвищити конкурентоспроможність. The work consists of 5 graphic sheets of A1 format, 14 tables and 54 pages of an explanatory note. This work is dedicated to the technical conversion of the shop, the necessary technological calculations for the production of bread products have been carried out, the equipment has been selected in order to expand the range of production of bakery products. Selected equipment allows us to increase the number of products produced per day, as well as to increase competitiveness. |
Content: | Анотація ..4 Вступ ..6 1. ХАРАКТЕРИСТИКА СИРОВИНИ ...71.1 Характеристика сировини 7 1.2. Вибір, обґрунтування і опис технологічної схеми 10 1.3 Технологічні розрахунки 15 1.3.1 Розрахунок продуктивності печей 15 1.3.2 Розрахунок пофазних рецептур 17 1.3.3 Розрахунок виходу виробів 22 1.3.4 Розрахунок виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів 26 1.3.5 Розрахунок витрат сировини і площ для її зберігання 29 1.3.6 Розрахунок і вибір технологічного обладнання 32 1.3.7 Специфікація основного технологічного обладнання 39 1.4. Технохімічний контроль у виробництві 40 2.ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНІ РОЗРАХУНКИ 41 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ 47 Список використаної літератури ………………………………………….. 54 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41970 |
Copyright owner: | © Демидась О.В., 2023 |
References (Ukraine): | 1. Дробот В.І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. К.: Руслана, 1998. 415 с. 2. Дробот В.І. Технологія хлібопекарського виробництва: підручник. К.: Логос, 2002. 390 с. 3. ДСТУ 46.004-99. Борошно пшеничне. Галузевий стандарт України. [Чинний від 15.08.19]. Вид. офіційне. Київ: Київський інститут хлібопродуктів, 2019. 12 с. 4. ДСТУ 7525:2014. Вода питна. Вимоги та методи контролювання якості. Національний стандарт України. [Чинний від 23.10.2014]. Вид. офіційне. Київ: Мінекономрозвитку України, 2014. 5. ДСТУ 4812:2007. Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови. Державний стандарт України. [Чинний від 3.06.2009]. Вид. офіційне. Київ:Держспоживстандарт України, 2009. 6. ДСТУ 3583:2015. Сіль кухонна. Загальні технічні умови. Технічні умови. Державний стандарт України. [Чинний від 1.07.2017]. Вид. офіційне. Київ: ТК 58 «Вироби соляної промисловості», 2016. 7. Карпик Г.В., Сельський В.Р., Лісовська Т.О. Методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання. Тернопіль: ТНТУ, 2020. 28 с. Інтернет-ресурси: 8.http://profspilkaosvity.org.ua/okhorona-praci/zakon-pro-okhoronu-praci/3- organizacija-okhoroni-praci/ 9.https://pidru4niki.com/16330826/bzhd/klasifikatsiya_primischen_stupenem_nebezp eki_urazhennya_elektrichnim_strumom |
Content type: | Bachelor Thesis |
�蝷箔����: | 181 — Харчові технології (бакалаври) |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
Авторська довідка Демидась О..doc | 42,5 kB | Microsoft Word | 璉�閫�/撘�� | |
Демидась О..pdf | 1,69 MB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.
蝞∠�極�