Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41970
Назва: Проєкт технічного переоснащення цеху хлібопекарського підприємства з метою розширення асортименту
Інші назви: The project of technical re-equipment of a bakery workshop to expand its range of products
Автори: Демидась, Олег Віталійович
Demydas, Oleh Vitaliiovych
Бібліографічний опис: Демидась О.В. Проєкт технічного переоснащення цеху хлібопекарського підприємства з метою розширення асортименту : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / О.В. Демидась . — Тернопіль : ТНТУ, 2023. — 54 с.
Bibliographic description: Demydas O.V. The project of technical re-equipment of a bakery workshop to expand its range of products : bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / O.V. Demydas. — Ternopil : TNTU, 2023. — 54 p.
Дата публікації: чер-2023
Дата подання: чер-2023
Дата внесення: 29-чер-2023
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Науковий керівник: Карпик, Галина Вікторівна
Karpyk, Galyna Viktorivna
Члени комітету: Зварич, Наталя Миколаївна
Zvarych, Natalia Mykolaivna
УДК: 664.661
Теми: хліб
булочки
опара
технологічне обладнання
bread
buns
dough
technological equipment
Кількість сторінок: 54
Короткий огляд (реферат): Робота складається із 5 графічних аркушів формату А1, 14 таблиць та 54 сторінок пояснювальної записки. Ця робота присвячена технічному переобладнанню цеху, здійснено необхідні технологічні розрахунки з виробництва хлібних виробів, підібрано обладнання з метою розширити асортимент виробництва хлібобулочних виробів. Підібране обладнання дає нам змогу збільшити кількість виробленої продукції за добу, а також підвищити конкурентоспроможність.
The work consists of 5 graphic sheets of A1 format, 14 tables and 54 pages of an explanatory note. This work is dedicated to the technical conversion of the shop, the necessary technological calculations for the production of bread products have been carried out, the equipment has been selected in order to expand the range of production of bakery products. Selected equipment allows us to increase the number of products produced per day, as well as to increase competitiveness.
Зміст: Анотація ..4 Вступ ..6 1. ХАРАКТЕРИСТИКА СИРОВИНИ ...71.1 Характеристика сировини 7 1.2. Вибір, обґрунтування і опис технологічної схеми 10 1.3 Технологічні розрахунки 15 1.3.1 Розрахунок продуктивності печей 15 1.3.2 Розрахунок пофазних рецептур 17 1.3.3 Розрахунок виходу виробів 22 1.3.4 Розрахунок виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів 26 1.3.5 Розрахунок витрат сировини і площ для її зберігання 29 1.3.6 Розрахунок і вибір технологічного обладнання 32 1.3.7 Специфікація основного технологічного обладнання 39 1.4. Технохімічний контроль у виробництві 40 2.ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНІ РОЗРАХУНКИ 41 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ 47 Список використаної літератури ………………………………………….. 54
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41970
Власник авторського права: © Демидась О.В., 2023
Перелік літератури: 1. Дробот В.І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. К.: Руслана, 1998. 415 с.
2. Дробот В.І. Технологія хлібопекарського виробництва: підручник. К.: Логос, 2002. 390 с.
3. ДСТУ 46.004-99. Борошно пшеничне. Галузевий стандарт України. [Чинний від 15.08.19]. Вид. офіційне. Київ: Київський інститут хлібопродуктів, 2019. 12 с.
4. ДСТУ 7525:2014. Вода питна. Вимоги та методи контролювання якості. Національний стандарт України. [Чинний від 23.10.2014]. Вид. офіційне. Київ: Мінекономрозвитку України, 2014.
5. ДСТУ 4812:2007. Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови. Державний стандарт України. [Чинний від 3.06.2009]. Вид. офіційне. Київ:Держспоживстандарт України, 2009.
6. ДСТУ 3583:2015. Сіль кухонна. Загальні технічні умови. Технічні умови. Державний стандарт України. [Чинний від 1.07.2017]. Вид. офіційне. Київ: ТК 58 «Вироби соляної промисловості», 2016.
7. Карпик Г.В., Сельський В.Р., Лісовська Т.О. Методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання. Тернопіль: ТНТУ, 2020. 28 с. Інтернет-ресурси:
8.http://profspilkaosvity.org.ua/okhorona-praci/zakon-pro-okhoronu-praci/3- organizacija-okhoroni-praci/
9.https://pidru4niki.com/16330826/bzhd/klasifikatsiya_primischen_stupenem_nebezp eki_urazhennya_elektrichnim_strumom
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Авторська довідка Демидась О..doc42,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити
Демидась О..pdf1,69 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора