Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41970
Pełny rekord metadanych
Pole DCWartośćJęzyk
dc.contributor.advisorКарпик, Галина Вікторівна-
dc.contributor.advisorKarpyk, Galyna Viktorivna-
dc.contributor.authorДемидась, Олег Віталійович-
dc.contributor.authorDemydas, Oleh Vitaliiovych-
dc.date.accessioned2023-06-29T17:22:38Z-
dc.date.available2023-06-29T17:22:38Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.date.submitted2023-06-
dc.identifier.citationДемидась О.В. Проєкт технічного переоснащення цеху хлібопекарського підприємства з метою розширення асортименту : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / О.В. Демидась . — Тернопіль : ТНТУ, 2023. — 54 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41970-
dc.description.abstractРобота складається із 5 графічних аркушів формату А1, 14 таблиць та 54 сторінок пояснювальної записки. Ця робота присвячена технічному переобладнанню цеху, здійснено необхідні технологічні розрахунки з виробництва хлібних виробів, підібрано обладнання з метою розширити асортимент виробництва хлібобулочних виробів. Підібране обладнання дає нам змогу збільшити кількість виробленої продукції за добу, а також підвищити конкурентоспроможність.uk_UA
dc.description.abstractThe work consists of 5 graphic sheets of A1 format, 14 tables and 54 pages of an explanatory note. This work is dedicated to the technical conversion of the shop, the necessary technological calculations for the production of bread products have been carried out, the equipment has been selected in order to expand the range of production of bakery products. Selected equipment allows us to increase the number of products produced per day, as well as to increase competitiveness.uk_UA
dc.description.tableofcontentsАнотація ..4 Вступ ..6 1. ХАРАКТЕРИСТИКА СИРОВИНИ ...71.1 Характеристика сировини 7 1.2. Вибір, обґрунтування і опис технологічної схеми 10 1.3 Технологічні розрахунки 15 1.3.1 Розрахунок продуктивності печей 15 1.3.2 Розрахунок пофазних рецептур 17 1.3.3 Розрахунок виходу виробів 22 1.3.4 Розрахунок виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів 26 1.3.5 Розрахунок витрат сировини і площ для її зберігання 29 1.3.6 Розрахунок і вибір технологічного обладнання 32 1.3.7 Специфікація основного технологічного обладнання 39 1.4. Технохімічний контроль у виробництві 40 2.ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНІ РОЗРАХУНКИ 41 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ 47 Список використаної літератури ………………………………………….. 54uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectхлібuk_UA
dc.subjectбулочкиuk_UA
dc.subjectопараuk_UA
dc.subjectтехнологічне обладнанняuk_UA
dc.subjectbreaduk_UA
dc.subjectbunsuk_UA
dc.subjectdoughuk_UA
dc.subjecttechnological equipmentuk_UA
dc.titleПроєкт технічного переоснащення цеху хлібопекарського підприємства з метою розширення асортиментуuk_UA
dc.title.alternativeThe project of technical re-equipment of a bakery workshop to expand its range of productsuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Демидась О.В., 2023uk_UA
dc.contributor.committeeMemberЗварич, Наталя Миколаївна-
dc.contributor.committeeMemberZvarych, Natalia Mykolaivna-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.format.pages54-
dc.subject.udc664.661uk_UA
dc.relation.references1. Дробот В.І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. К.: Руслана, 1998. 415 с.uk_UA
dc.relation.references2. Дробот В.І. Технологія хлібопекарського виробництва: підручник. К.: Логос, 2002. 390 с.uk_UA
dc.relation.references3. ДСТУ 46.004-99. Борошно пшеничне. Галузевий стандарт України. [Чинний від 15.08.19]. Вид. офіційне. Київ: Київський інститут хлібопродуктів, 2019. 12 с.uk_UA
dc.relation.references4. ДСТУ 7525:2014. Вода питна. Вимоги та методи контролювання якості. Національний стандарт України. [Чинний від 23.10.2014]. Вид. офіційне. Київ: Мінекономрозвитку України, 2014.uk_UA
dc.relation.references5. ДСТУ 4812:2007. Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови. Державний стандарт України. [Чинний від 3.06.2009]. Вид. офіційне. Київ:Держспоживстандарт України, 2009.uk_UA
dc.relation.references6. ДСТУ 3583:2015. Сіль кухонна. Загальні технічні умови. Технічні умови. Державний стандарт України. [Чинний від 1.07.2017]. Вид. офіційне. Київ: ТК 58 «Вироби соляної промисловості», 2016.uk_UA
dc.relation.references7. Карпик Г.В., Сельський В.Р., Лісовська Т.О. Методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання. Тернопіль: ТНТУ, 2020. 28 с. Інтернет-ресурси:uk_UA
dc.relation.references8.http://profspilkaosvity.org.ua/okhorona-praci/zakon-pro-okhoronu-praci/3- organizacija-okhoroni-praci/uk_UA
dc.relation.references9.https://pidru4niki.com/16330826/bzhd/klasifikatsiya_primischen_stupenem_nebezp eki_urazhennya_elektrichnim_strumomuk_UA
dc.identifier.citationenDemydas O.V. The project of technical re-equipment of a bakery workshop to expand its range of products : bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / O.V. Demydas. — Ternopil : TNTU, 2023. — 54 p.uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Występuje w kolekcjach:181 — Харчові технології (бакалаври)

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Авторська довідка Демидась О..doc42,5 kBMicrosoft WordPrzeglądanie/Otwarcie
Демидась О..pdf1,69 MBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora