Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38219
Назва: | Проєкт технічного переоснащення цеху ФОП Олеськів В.Р. в м. Ланівці, Тернопільської області з метою розширення асортименту житньо-пшеничних виробів |
Інші назви: | Project of a workshop retooling of PE Oleskiv V.R. in Lanivtsi town, Ternopil region to enlarge the range of rye-wheat products |
Автори: | Кривокульська, Анна Володимирівна Kryvokulska, Anna |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001 |
Бібліографічний опис: | Кривокульська А. В. Проєкт технічного переоснащення цеху ФОП Олеськів В.Р. в м. Ланівці, Тернопільської області з метою розширення асортименту житньо-пшеничних виробів : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / А. В. Кривокульська. — Тернопіль : ТНТУ, 2022. — 57 с. |
Bibliographic description: | Kryvokulska A.V. Project of a workshop retooling of PE Oleskiv V.R. in Lanivtsi town, Ternopil region to enlarge the range of rye-wheat products: bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / A.V. Kryvokulska. — Ternopil : TNTU, 2022. — 57 p. |
Дата публікації: | 2022 |
Дата внесення: | 26-чер-2022 |
Видавництво: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Країна (код): | UA |
Місце видання, проведення: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Науковий керівник: | Лялик, Анастасія Тарасівна Lialyk, Anastasiia |
Члени комітету: | Шинкарук, Оксана Юріївна Shynkaruk, Oksana |
УДК: | 664.644 |
Теми: | проєкт цех обладнання хліб Монастирський хліб Шахтарський піч тістомісильне устаткування project shop equipment, bread Monastic bread Miner's oven kneading equipment |
Кількість сторінок: | 57 |
Короткий огляд (реферат): | Розробка технічного переоснащення цеху ФОП Олеськів В.Р. в м. Ланівці, Тернопільської області з метою розширення асортименту житньо-пшеничних виробів. З метою виробництва якісної конкурентоспроможної продукції, а також зменшення технологічних затрат та втрат на виробництво необхідно проводити у цехах технічне переоснащення для використання ресурсозберігаючих, сучасних технологій та морально незастарілого, сучасного устаткування,для збільшення площ та раціонального їх використання, а також збільшення асортименту житніх та житньо-пшеничних виробів. Development of a workshop retooling of PE Oleskiv V.R. in Lanivtsi town, Ternopil region to enlarge the range of rye-wheat products. In order to produce quality competitive products, as well as reduce technological costs and production losses, it is necessary to carry out technical re-equipment in the shops for the use of resource-saving, modern technologies and obsolete, modern equipment, to increase their area and rational use, as well as increase the range of rye and rye. - wheat products. |
Зміст: | Вступ ... 1. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ... 1.1 Обґрунтування з будівництва цеху ... 1.2 Вибір, обґрунтування та опис технологічних схем ... 1.3 Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів... 1.4 Технологічні розрахунки ... 1.4.1 Вихідні дані ... 1.4.2 Вибір та розрахунок продуктивності печей ... 1.4.3 Розрахунок пофазних рецептур .... 1.4.4 Розрахунок виходу виробів ... 1.4.5 Розрахунок виробних рецептур і вибір технологічних параметрів ... 1.4.6 Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції .... 1.4.7 Розрахунок і вибір технологічного обладнання ... 1.5 Технохімічний контроль виробництва ... 2.ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ПРЄКТУ ... 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ... Список літератури ... |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38219 |
Власник авторського права: | © Кривокульська А.В., 2022 |
Перелік літератури: | 1. ДСТУ 2120-93. Хлібопекарське виробництво. Терміни та визначення 2. ДСТУ 2209-93. Борошно, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення. 3. ДСТУ-П 4583:2006. Хліб із житнього та суміші житнього і пшеничного борошна (33879) 4. ДСТУ 7517:2014 Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умови 5. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. 364 с. 6. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот– Київ. Кондор, 2010. 440 с. 7. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот Київ: Урожай, 1990. 278 с 8. Дробот В. І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. / В. І. Дробот .- Київ. Руслана, 1998. 416 с. 9. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. 958 с. 10.Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. 287 с. 11.Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. — Київ: ЦУЛ, 2017. 432 с. 12.Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М.Лисюк. — Суми: Університетська книга, 2009. 464 с. 13.https://irp.te.ua/l-r-33/ 14.https://opendatabot.ua/c/31273795 15.https://nadzbruchchya-hlib.business-guide.com.ua/ 16.https://ohoronapraci.kiev.ua/ 17.https://zakon.rada.gov.ua/go/z0226-12 18.https://leg.co.ua/knigi/pravila/pravila-ohoroni-praci-dlya-vidavnictv- yiredakciy-4.html 19.https://www.twirpx.com/file/1202067/ 20.https://www.studmed.ru/drobot-v-red-tehnolog-chn-rozrahunki-u- hlbopekarskomu-virobnictv-zadachnik-_f87fa3bdb39.html 21.https://otherreferats.allbest.ru/economy/00169774_0.html 22.http://rdaberyslav.gov.ua/index.php/news/1861-okhorona-pratsi- oboviazky-robotodavtsiv-i-pratsivnykiv 23.https://pidru4niki.com/85788/bzhd/sklad_povitrya_robochoyi_zoni_dzhe rela_zabrudnennya_povitryanogo_seredovischa_shkidlivimi_rechovinami |
Тип вмісту: | Bachelor Thesis |
Розташовується у зібраннях: | 181 — Харчові технології (бакалаври) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
avtorska dovidka_Kryvokulska.doc | Авторська довідка | 42,5 kB | Microsoft Word | Переглянути/відкрити |
dyplomna_Kryvokulska.pdf | Дипломна робота | 960,22 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора