Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38219
Пълен Запис на метаданни
DC ПолеСтойностЕзик
dc.contributor.advisorЛялик, Анастасія Тарасівна-
dc.contributor.advisorLialyk, Anastasiia-
dc.contributor.authorКривокульська, Анна Володимирівна-
dc.contributor.authorKryvokulska, Anna-
dc.date.accessioned2022-06-26T13:46:32Z-
dc.date.available2022-06-26T13:46:32Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКривокульська А. В. Проєкт технічного переоснащення цеху ФОП Олеськів В.Р. в м. Ланівці, Тернопільської області з метою розширення асортименту житньо-пшеничних виробів : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / А. В. Кривокульська. — Тернопіль : ТНТУ, 2022. — 57 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38219-
dc.description.abstractРозробка технічного переоснащення цеху ФОП Олеськів В.Р. в м. Ланівці, Тернопільської області з метою розширення асортименту житньо-пшеничних виробів. З метою виробництва якісної конкурентоспроможної продукції, а також зменшення технологічних затрат та втрат на виробництво необхідно проводити у цехах технічне переоснащення для використання ресурсозберігаючих, сучасних технологій та морально незастарілого, сучасного устаткування,для збільшення площ та раціонального їх використання, а також збільшення асортименту житніх та житньо-пшеничних виробів.uk_UA
dc.description.abstractDevelopment of a workshop retooling of PE Oleskiv V.R. in Lanivtsi town, Ternopil region to enlarge the range of rye-wheat products. In order to produce quality competitive products, as well as reduce technological costs and production losses, it is necessary to carry out technical re-equipment in the shops for the use of resource-saving, modern technologies and obsolete, modern equipment, to increase their area and rational use, as well as increase the range of rye and rye. - wheat products.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ ... 1. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ... 1.1 Обґрунтування з будівництва цеху ... 1.2 Вибір, обґрунтування та опис технологічних схем ... 1.3 Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів... 1.4 Технологічні розрахунки ... 1.4.1 Вихідні дані ... 1.4.2 Вибір та розрахунок продуктивності печей ... 1.4.3 Розрахунок пофазних рецептур .... 1.4.4 Розрахунок виходу виробів ... 1.4.5 Розрахунок виробних рецептур і вибір технологічних параметрів ... 1.4.6 Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції .... 1.4.7 Розрахунок і вибір технологічного обладнання ... 1.5 Технохімічний контроль виробництва ... 2.ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ПРЄКТУ ... 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ... Список літератури ...uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectпроєктuk_UA
dc.subjectцехuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectхліб Монастирськийuk_UA
dc.subjectхліб Шахтарськийuk_UA
dc.subjectпічuk_UA
dc.subjectтістомісильне устаткуванняuk_UA
dc.subjectprojectuk_UA
dc.subjectshopuk_UA
dc.subjectequipment,uk_UA
dc.subjectbread Monasticuk_UA
dc.subjectbread Miner'suk_UA
dc.subjectovenuk_UA
dc.subjectkneading equipmentuk_UA
dc.titleПроєкт технічного переоснащення цеху ФОП Олеськів В.Р. в м. Ланівці, Тернопільської області з метою розширення асортименту житньо-пшеничних виробівuk_UA
dc.title.alternativeProject of a workshop retooling of PE Oleskiv V.R. in Lanivtsi town, Ternopil region to enlarge the range of rye-wheat productsuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Кривокульська А.В., 2022uk_UA
dc.contributor.committeeMemberШинкарук, Оксана Юріївна-
dc.contributor.committeeMemberShynkaruk, Oksana-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.format.pages57-
dc.subject.udc664.644uk_UA
dc.relation.references1. ДСТУ 2120-93. Хлібопекарське виробництво. Терміни та визначення 2. ДСТУ 2209-93. Борошно, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення. 3. ДСТУ-П 4583:2006. Хліб із житнього та суміші житнього і пшеничного борошна (33879) 4. ДСТУ 7517:2014 Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умови 5. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. 364 с. 6. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот– Київ. Кондор, 2010. 440 с. 7. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот Київ: Урожай, 1990. 278 с 8. Дробот В. І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. / В. І. Дробот .- Київ. Руслана, 1998. 416 с. 9. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. 958 с. 10.Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. 287 с. 11.Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. — Київ: ЦУЛ, 2017. 432 с. 12.Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М.Лисюк. — Суми: Університетська книга, 2009. 464 с. 13.https://irp.te.ua/l-r-33/ 14.https://opendatabot.ua/c/31273795 15.https://nadzbruchchya-hlib.business-guide.com.ua/ 16.https://ohoronapraci.kiev.ua/ 17.https://zakon.rada.gov.ua/go/z0226-12 18.https://leg.co.ua/knigi/pravila/pravila-ohoroni-praci-dlya-vidavnictv- yiredakciy-4.html 19.https://www.twirpx.com/file/1202067/ 20.https://www.studmed.ru/drobot-v-red-tehnolog-chn-rozrahunki-u- hlbopekarskomu-virobnictv-zadachnik-_f87fa3bdb39.html 21.https://otherreferats.allbest.ru/economy/00169774_0.html 22.http://rdaberyslav.gov.ua/index.php/news/1861-okhorona-pratsi- oboviazky-robotodavtsiv-i-pratsivnykiv 23.https://pidru4niki.com/85788/bzhd/sklad_povitrya_robochoyi_zoni_dzhe rela_zabrudnennya_povitryanogo_seredovischa_shkidlivimi_rechovinamiuk_UA
dc.identifier.citationenKryvokulska A.V. Project of a workshop retooling of PE Oleskiv V.R. in Lanivtsi town, Ternopil region to enlarge the range of rye-wheat products: bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / A.V. Kryvokulska. — Ternopil : TNTU, 2022. — 57 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Показва се в Колекции:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
avtorska dovidka_Kryvokulska.docАвторська довідка42,5 kBMicrosoft WordИзглед/Отваряне
dyplomna_Kryvokulska.pdfДипломна робота960,22 kBAdobe PDFИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Админ Инструменти