Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41984
Назва: | Проєкт технічного переоснащення цеху ПП «Флюк» з виробництва пшеничних виробів із борошна вищого ґатунку, м. Бережани, Тернопільської області |
Інші назви: | The project of PE "Flyuk" workshop technical re-equipment of wheat products production using the flour of the highest grade, Berezhany town, Ternopil region |
Автори: | Груб’як, Лілія Андріївна Grubjac, Lilia |
Бібліографічний опис: | Груб’як Л.А.Проєкт технічного переоснащення цеху ПП «Флюк» з виробництва пшеничних виробів із борошна вищого ґатунку, м. Бережани, Тернопільської області : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / Л.А. Груб’як. — Тернопіль : ТНТУ, 2023. — 53 с. |
Bibliographic description: | Grubjac L.A. The project of PE "Flyuk" workshop technical re-equipment of wheat products production using the flour of the highest grade, Berezhany town, Ternopil region : bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / L.A. Grubjac. — Ternopil : TNTU, 2023. — 53 p. |
Дата публікації: | 2023 |
Дата подання: | 2023 |
Дата внесення: | 2-лип-2023 |
Видавництво: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Країна (код): | UA |
Місце видання, проведення: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Науковий керівник: | Лялик, Анастасія Тарасівна Lialyk, Anastasiia |
Члени комітету: | Пилипець, Оксана Михайлівна Pylypets, Oksana |
УДК: | 664.644 |
Теми: | проєкт цех обладнання, хліб До посту хліб Волинський особливий, піч тістомісильне устаткування project shop equipment Bread for Lent Volyn special bread oven, kneading equipment |
Кількість сторінок: | 53 |
Короткий огляд (реферат): | Проєкт технічного переоснащення цеху ПП «Флюк» з виробництва пшеничних виробів із борошна вищого ґатунку м. Бережани, Тернопільської області.
До кваліфікаційної роботи входить : вступ, три розділи, до яких входять підрозділи та список використаної літератури. Обсяг даної роботи складає 53 ст., в яких наведено 20 таблиць та використано 59 формул.
В перший розділ входить технологічна частина – обґрунтування виробництва хліба «Волинський особливий» та хліба «До посту», а також їхні технологічні схеми і технологічні розрахунки та ін.
Другий розділ містить у собі техніко-економічне обґрунтування проекту – визначення собівартості та рентабельності, розрахунок витрат.
У третьому розділі описано безпеку життєдіяльності та охорону праці на підприємстві.
У кваліфікаційну роботу додається 5 лист. креслення: план цеху, поздовжній розріз, поперечний розріз, а також апаратурно-технологічні схеми виробництва. The project of technical re-equipment of the shop of PE "Fluke" for the production of wheat products from high-grade flour in Berezhany, Ternopil region. The qualification work includes: introduction, three chapters, which include subsections and a list of references. The volume of this work is 53 pages, which contains 20 tables and 59 formulas. The first section includes the technological part - justification of the production of Volyn Special Bread and Do Post, as well as their technological schemes and technological calculations, etc. The second section contains a feasibility study of the project, including cost and profitability estimates and cost calculations. The third section describes health and safety and labor protection at the enterprise. The qualification work is accompanied by 5 sheets of drawings: a workshop plan, a longitudinal section, a cross section, and equipment and process diagrams. |
Зміст: | Вступ ..6 1.ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ..7 1.1. Історія підприємства, перспективи розвитку ..7 1.2. Вибір, обґрунтування та опис технологічних схем ..7 1.3. Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів ..11 1.4. Технологічні розрахунки ..12 1.4.1. Вихідні дані ..12 1.4.2. Вибір та розрахунок продуктивності печей ..14 1.4.3. Розрахунок пофазних рецептур ...16 1.4.4. Розрахунок виходу виробів ..20 1.4.5. Розрахунок виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів ...24 1.4.6. Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції …28 1.4.7. Розрахунок і вибір технологічного обладнання …30 1.5. Технохімічний контроль виробництва ..39 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ПРОЄКТУ …44 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ ..49 Список використаної літератури ..53 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41984 |
Власник авторського права: | © Груб’як Л.А., 2023 |
Перелік літератури: | 1. ДСТУ 7517:2014 Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умови 2. ДСТУ 2120-93. Хлібопекарське виробництво. Терміни та визначенн 3. ДСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне. Загальні технічні умови 4. ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови 5. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. 364 с. 6. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот– Київ. Кондор, 2010. 440 с. 7. Дробот В. І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. / В. І. Дробот .- Київ. Руслана, 2008. 416 с 8. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. 287с. 9. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. 958 с. 10. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. 287с 11. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. — Київ: ЦУЛ, 2017. 432 с. 12. https://ohoronapraci.kiev.ua/ 13. https://oppb.com.ua/content/yak-diyati-personalu-pidpriiemstva-v-nadzvichayniy-situaciyi |
Тип вмісту: | Bachelor Thesis |
Розташовується у зібраннях: | 181 — Харчові технології (бакалаври) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Грубяк_Авторська довідка.doc | 43,5 kB | Microsoft Word | Переглянути/відкрити | |
Дипломна робота Груб'як Л.А..pdf | 915,92 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора