Utilize este identificador para referenciar este registo: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41984
Registo completo
Campo DCValorIdioma
dc.contributor.advisorЛялик, Анастасія Тарасівна-
dc.contributor.advisorLialyk, Anastasiia-
dc.contributor.authorГруб’як, Лілія Андріївна-
dc.contributor.authorGrubjac, Lilia-
dc.date.accessioned2023-07-02T19:27:41Z-
dc.date.available2023-07-02T19:27:41Z-
dc.date.issued2023-
dc.date.submitted2023-
dc.identifier.citationГруб’як Л.А.Проєкт технічного переоснащення цеху ПП «Флюк» з виробництва пшеничних виробів із борошна вищого ґатунку, м. Бережани, Тернопільської області : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / Л.А. Груб’як. — Тернопіль : ТНТУ, 2023. — 53 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41984-
dc.description.abstractПроєкт технічного переоснащення цеху ПП «Флюк» з виробництва пшеничних виробів із борошна вищого ґатунку м. Бережани, Тернопільської області. До кваліфікаційної роботи входить : вступ, три розділи, до яких входять підрозділи та список використаної літератури. Обсяг даної роботи складає 53 ст., в яких наведено 20 таблиць та використано 59 формул. В перший розділ входить технологічна частина – обґрунтування виробництва хліба «Волинський особливий» та хліба «До посту», а також їхні технологічні схеми і технологічні розрахунки та ін. Другий розділ містить у собі техніко-економічне обґрунтування проекту – визначення собівартості та рентабельності, розрахунок витрат. У третьому розділі описано безпеку життєдіяльності та охорону праці на підприємстві. У кваліфікаційну роботу додається 5 лист. креслення: план цеху, поздовжній розріз, поперечний розріз, а також апаратурно-технологічні схеми виробництва.uk_UA
dc.description.abstractThe project of technical re-equipment of the shop of PE "Fluke" for the production of wheat products from high-grade flour in Berezhany, Ternopil region. The qualification work includes: introduction, three chapters, which include subsections and a list of references. The volume of this work is 53 pages, which contains 20 tables and 59 formulas. The first section includes the technological part - justification of the production of Volyn Special Bread and Do Post, as well as their technological schemes and technological calculations, etc. The second section contains a feasibility study of the project, including cost and profitability estimates and cost calculations. The third section describes health and safety and labor protection at the enterprise. The qualification work is accompanied by 5 sheets of drawings: a workshop plan, a longitudinal section, a cross section, and equipment and process diagrams.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ ..6 1.ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ..7 1.1. Історія підприємства, перспективи розвитку ..7 1.2. Вибір, обґрунтування та опис технологічних схем ..7 1.3. Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів ..11 1.4. Технологічні розрахунки ..12 1.4.1. Вихідні дані ..12 1.4.2. Вибір та розрахунок продуктивності печей ..14 1.4.3. Розрахунок пофазних рецептур ...16 1.4.4. Розрахунок виходу виробів ..20 1.4.5. Розрахунок виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів ...24 1.4.6. Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції …28 1.4.7. Розрахунок і вибір технологічного обладнання …30 1.5. Технохімічний контроль виробництва ..39 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ПРОЄКТУ …44 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ ..49 Список використаної літератури ..53uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectпроєктuk_UA
dc.subjectцехuk_UA
dc.subjectобладнання,uk_UA
dc.subjectхліб До постуuk_UA
dc.subjectхліб Волинський особливий,uk_UA
dc.subjectпічuk_UA
dc.subjectтістомісильне устаткуванняuk_UA
dc.subjectprojectuk_UA
dc.subjectshopuk_UA
dc.subjectequipmentuk_UA
dc.subjectBread for Lentuk_UA
dc.subjectVolyn special breaduk_UA
dc.subjectoven,uk_UA
dc.subjectkneading equipmentuk_UA
dc.titleПроєкт технічного переоснащення цеху ПП «Флюк» з виробництва пшеничних виробів із борошна вищого ґатунку, м. Бережани, Тернопільської областіuk_UA
dc.title.alternativeThe project of PE "Flyuk" workshop technical re-equipment of wheat products production using the flour of the highest grade, Berezhany town, Ternopil regionuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Груб’як Л.А., 2023uk_UA
dc.contributor.committeeMemberПилипець, Оксана Михайлівна-
dc.contributor.committeeMemberPylypets, Oksana-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.format.pages53-
dc.subject.udc664.644uk_UA
dc.relation.references1. ДСТУ 7517:2014 Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умовиuk_UA
dc.relation.references2. ДСТУ 2120-93. Хлібопекарське виробництво. Терміни та визначеннuk_UA
dc.relation.references3. ДСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне. Загальні технічні умовиuk_UA
dc.relation.references4. ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умовиuk_UA
dc.relation.references5. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. 364 с.uk_UA
dc.relation.references6. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот– Київ. Кондор, 2010. 440 с.uk_UA
dc.relation.references7. Дробот В. І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. / В. І. Дробот .- Київ. Руслана, 2008. 416 сuk_UA
dc.relation.references8. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. 287с.uk_UA
dc.relation.references9. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. 958 с.uk_UA
dc.relation.references10. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. 287сuk_UA
dc.relation.references11. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. — Київ: ЦУЛ, 2017. 432 с.uk_UA
dc.relation.references12. https://ohoronapraci.kiev.ua/uk_UA
dc.relation.references13. https://oppb.com.ua/content/yak-diyati-personalu-pidpriiemstva-v-nadzvichayniy-situaciyiuk_UA
dc.identifier.citationenGrubjac L.A. The project of PE "Flyuk" workshop technical re-equipment of wheat products production using the flour of the highest grade, Berezhany town, Ternopil region : bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / L.A. Grubjac. — Ternopil : TNTU, 2023. — 53 p.uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Aparece nas colecções:181 — Харчові технології (бакалаври)

Ficheiros deste registo:
Ficheiro Descrição TamanhoFormato 
Грубяк_Авторська довідка.doc43,5 kBMicrosoft WordVer/Abrir
Дипломна робота Груб'як Л.А..pdf915,92 kBAdobe PDFVer/Abrir


Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.

Ferramentas administrativas