Skip navigation
銝駁△
瘚��
蝷曄黎
& ����
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
UDC
Submit Date
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
瘙
Language
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
蝑曉��:
My DSpace
���mail
��
蝻�葵鈭箄���
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Search
��粉:
��DSpace
Роботи студентів
Магістр
241 — готельно-ресторанна справа
�
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Content type
Language
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
蝏�� 1-40 隞� 40.
銝��銝�
1
銝��銝�
蝚血���辣:
Type
Issue Date
Date of entry
Title
Author(s)
Master Thesis
20-十二月-2021
20-十二月-2021
Інноваційні напрямки удосконалення діяльності підприємства індустрії гостинності (на прикладі «Кемп Білий Слон»)
Зарихта, Дмитро Андрійович
;
Zarykhta, Dmytro
Master Thesis
21-十二月-2020
29-十二月-2020
Інноваційні напрямки удосконалення діяльності підприємства індустрії гостинності (на прикладі ПП «Самогонна ресторація»)
Крочак, Віталій Вікторович
;
Krochak, Vitalii
Master Thesis
21-十二月-2020
29-十二月-2020
Удосконалення бізнес - діяльності підприємства сфери гостинності з використанням інновацій (на прикладі кафе «В&B Espresso Bar» м. Мукачево)»
Северина, Юлія Миколаївна
;
Severyna, Juliia
Master Thesis
20-十二月-2021
25-十二月-2021
Удосконалення управління інноваційною активністю підприємства ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Галич”)
Добруцька, Юлія Михайлівна
;
Dobrutska, Julia
Master Thesis
十二月-2022
11-一月-2023
Соціальна відповідальність в управлінні готельно-ресторанним бізнесом (на прикладі ресторану «Соната»)
Долубовська, Ольга Романівна
;
Dolubovska, Olha
Master Thesis
20-十二月-2021
25-十二月-2021
Напрями підвищення якості обслуговування на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Черчіль”)
Михайлишин, М. В.
;
Mikhailishin, Marta
Master Thesis
20-十二月-2021
20-十二月-2021
Визначення системи забезпечення конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства (на прикладі ТОВ “Україна” ресторан)
Чумак, Мар'яна Арсенівна
;
Chumak, M. A.
Master Thesis
2021
20-十二月-2021
Формування стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ПП «Самогонна ресторація »)
Скемська, Ірина Олегівна
;
Skemska, Iryna
Master Thesis
20-十二月-2021
20-十二月-2021
Формування стратегії забезпечення економічної безпеки підприємства ресторанного господарства в умовах сучасних викликів (на прикладі ТОВ «Україна» ресторан)
Домітряк, Діана Ігорівна
;
Domitryak, Diana
Master Thesis
20-十二月-2021
20-十二月-2021
Удосконалення мотиваційного механізму в системі управління персоналом підприємства (на прикладі ТОВ «Техно-Буд-Центр»)
Баран, Богдан Михайлович
;
Baran, Bohdan
Master Thesis
十二月-2022
19-一月-2023
Формування маркетингової політики комунікації в управлінні підприємствами ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану «OLD CITY PUB СТАРЕ МІСТО»)
Пазюк, Наталія Орестівна
;
Paziuk, Natalia
Master Thesis
十二月-2022
19-一月-2023
Підвищення ефективності управління фінансово-економічними процесами підприємства ресторанного господарства закладу ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Оскар»)
Сотула, Юрій Федорович
;
Sotula, Yurij
Master Thesis
十二月-2022
11-一月-2023
«Організаційно-економічні інструменти підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ГРК «Avalon Palace»)»
Євгеньєва, Ольга Сергіївна
;
Yevgenieva, Olha
Master Thesis
21-十二月-2021
23-十二月-2021
Забезпечення ефективного управління трудовими ресурсами підприємства ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану “Оскар”)
Малий, Олександр Ілліч
Master Thesis
十二月-2022
11-一月-2023
Упровадження інновацій на підприємстві індустрії гостинності (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)
Сорокопуд, Галина Ігорівна
;
Sorokopud, Наlyna
Master Thesis
十二月-2022
11-一月-2023
«Формування стратегії інноваційного розвитку закладу ресторанного господарства (на прикладі ТОВ «Україна Ресторан»)»
Яремчук, Руслана Юріївна
;
Yaremchuk, R.
Master Thesis
十二月-2022
17-一月-2023
Розвиток системи управління інноваційною діяльністю підприємств готельно-ресторанного господарства (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)
Гладчук, Оксана Петрівна
;
Hladchuk, Oksana
Master Thesis
21-十二月-2021
26-十二月-2021
Розроблення проєкту розвитку підприємства з урахуванням принципів концепції сталого розвитку (на прикладі ЗАТ «Тернопільтурист»)
Луцишин, Михайло Михайлович
;
Lutsyshyn, Mykhailo
Master Thesis
21-十二月-2021
21-十二月-2021
Інноваційні напрями удосконалення діяльності підприємства індустрії гостинності (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель)
Садова, Оксана Миколаївна
;
Sadova, Oksana
Master Thesis
21-十二月-2021
23-十二月-2021
Дослідження управлінських процесів у діяльності підприємства ресторанної сфери (на прикладі бар-ресторану «Талісман»)
Субчак, Назарій Романович
;
Subchak, N.
Master Thesis
20-十二月-2021
27-十二月-2021
Удосконалення організації праці на підприємствах готельно-ресторанного господарства (на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Три бажання”)
Дайчак, Оксана Володимирівна
;
Daichak, Oksana
Master Thesis
十二月-2023
31-十二月-2023
Впровадження інноваційних проєктів на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу (на прикладі кафе «Вайб»)
Іваник, Наталія Михайлівна
;
Ivanyk, Nataliia
Master Thesis
十二月-2023
16-一月-2024
Удосконалення асортиментної політики у закладах ресторанного господарства (на прикладі Суші-ланж «NORI»)
Капаць, Катерина Михайлівна
;
Kapats, Kateryna
Master Thesis
十二月-2023
29-十二月-2023
Інноваційні технології у готельному господарстві (на прикладі ПрАТ «Туристично-готельний комплекс «Дністер»)
Дячун, Михайло Романович
;
Dyachun, Mykhailo
Master Thesis
十二月-2023
2-一月-2024
Інноваційні напрями удосконалення ефективності виробничо-господарської діяльності підприємства ресторанної індустрії (на прикладі кафе-бару «Росинка»)
Яремко, Діана Богданівна
;
Yaremko, Diana
Master Thesis
十二月-2023
9-一月-2024
Цінова політика підприємства на ринку продукції та послуг ресторанного господарства (на прикладі Суші-ланж «NORI»)
Парнета, Павло Григорович
;
Parneta, Pavlo
Master Thesis
十二月-2023
28-十二月-2023
Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств індустрії гостинності (на прикладі лаунж-бару «Za sklom»)
Бойко, Аліна Юріївна
;
Boiko, Alina
Master Thesis
十二月-2023
29-十二月-2023
Удосконалення маркетингової діяльності закладу громадського харчування (на прикладі гастро-пабу «Natura»)
Вишньовський, Орест Андрійович
;
Vyshnovskyi, Orest
Master Thesis
十二月-2023
29-十二月-2023
Управління якістю послуг на підприємстві готельного господарства (на прикладі ТОВ «Готель «Ужгород»)
Шевчук, Надія Сергіївна
;
Shevchuk, Nadiia
Master Thesis
十二月-2023
16-一月-2024
Стратегічне управління підприємством готельно-ресторанної сфери (на прикладі готелю Тернопіль, ПрАТ «Тернопіль-готель»)
Когут, Роман Романович
;
Kohut, Roman
Master Thesis
十二月-2023
29-十二月-2023
Розвиток системи управління людськими ресурсами підприємств ресторанної індустрії (на прикладі бару «Віта»)
Цьопик, Василина Миколаївна
;
Tsopyk, Vasylyna
Master Thesis
十二月-2023
9-一月-2024
Механізм формування іміджу в готельно-ресторанному бізнесі (на прикладі готелю «Вінниця», ПрАТ «Савой»)
Боднар, Василь Петрович
;
Bodnar, Vasyl
Master Thesis
十二月-2023
26-十二月-2023
Використання сучасних інструментів управління персоналом на підприємстві індустрії гостинності (на прикладі ТОВ «Готельний комплекс «Глобус»)
Старик, Павло Володимирович
;
Staryk, Pavlo
Master Thesis
十二月-2023
27-十二月-2023
Розробка стратегії розвитку готельно-ресторанного комплексу як екологічно відповідального закладу (на прикладі ПрАТ «Готельний комплекс «Братислава»)
Замрій, Марта Ігорівна
;
Zamrii, Marta
Master Thesis
十二月-2023
27-十二月-2023
Розвиток маркетингу послуг у закладі громадського харчування (на прикладі кафе «Пиріжкова»)
Кіпибіда, Людмила Олегівна
;
Kipybida, Liudmyla
Master Thesis
十二月-2023
9-一月-2024
Особливості управління та функціонування закладу сфери гостинності (на прикладі ТОВ “Готельний комплекс “Глобус”)
Манжула, Тамара Євгеніївна
;
Manzhula, Tamara
Master Thesis
十二月-2023
9-一月-2024
Удосконалення стратегії інноваційного розвитку підприємства індустрії гостинності (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)
Катола, Максим Романович
;
Katola, Maksym
Master Thesis
十二月-2023
25-一月-2024
Напрями вдосконалення організації управління персоналом у закладі ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану “Едем”)
Солтис, Михайло Віталійович
;
Soltys, Mikhailo
Master Thesis
十二月-2023
16-一月-2024
Інноваційні напрями удосконалення діяльності закладу громадського харчування (на прикладі кав’ярні «Spar Express»)
Панченко, Катерина Геннадіївна
;
Panchenko, Kateryna
Master Thesis
十二月-2023
25-一月-2024
Удосконалення механізму використання сучасних управлінських інновацій на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Галич”)
Гошко, Арсен Юрійович
;
Goshko, Arsen
蝏�� 1-40 隞� 40.
銝��銝�
1
銝��銝�
Discover
Author
1
Baran, Bohdan
1
Bodnar, Vasyl
1
Boiko, Alina
1
Chumak, M. A.
1
Daichak, Oksana
1
Dobrutska, Julia
1
Dolubovska, Olha
1
Domitryak, Diana
1
Dyachun, Mykhailo
1
Goshko, Arsen
1
Hladchuk, Oksana
1
Ivanyk, Nataliia
1
Kapats, Kateryna
1
Katola, Maksym
1
Kipybida, Liudmyla
1
Kohut, Roman
1
Krochak, Vitalii
1
Lutsyshyn, Mykhailo
1
Manzhula, Tamara
1
Mikhailishin, Marta
.
next >
Subject
21
241
21
готельно-ресторанна справа
14
management
12
управління
10
enterprise
10
підприємство
9
strategy
9
стратегія
8
658.64
8
інновації
7
innovations
6
competitiveness
6
hospitality industry
6
конкурентоспроможність
5
efficiency
5
innovative development
5
profit
5
restaurant
5
restaurant business
5
service
.
next >
Date issued
19
2023
7
2022
12
2021
2
2020
by type of content
40
Master Thesis
by languages
40
uk