Skip navigation
ホーム
ブラウズ
コミュニティ/コレクション
ブラウズ:
発行日
著者
タイトル
主題
UDC
投稿日
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
ヘルプ
言語
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
登録利用者
マイ・リポジトリ
購読情報編集
利用者情報編集
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
検索
検索対象:
リポジトリ全体
Роботи студентів
Магістр
241 — готельно-ресторанна справа
検索語
検索をやり直す
検索条件の追加:
検索条件を追加することで検索結果を絞り込むことができます。
タイトル
著者
主題
発行日
Content type
Language
等しい
含む
ID
等しくない
含まない
ID以外
検索結果表示: 1-40 / 40.
前
1
次
検索結果:
タイプ
発行日
Date of entry
タイトル
寄与者
Master Thesis
20-12月-2021
20-12月-2021
Інноваційні напрямки удосконалення діяльності підприємства індустрії гостинності (на прикладі «Кемп Білий Слон»)
Зарихта, Дмитро Андрійович
;
Zarykhta, Dmytro
Master Thesis
21-12月-2020
29-12月-2020
Інноваційні напрямки удосконалення діяльності підприємства індустрії гостинності (на прикладі ПП «Самогонна ресторація»)
Крочак, Віталій Вікторович
;
Krochak, Vitalii
Master Thesis
21-12月-2020
29-12月-2020
Удосконалення бізнес - діяльності підприємства сфери гостинності з використанням інновацій (на прикладі кафе «В&B Espresso Bar» м. Мукачево)»
Северина, Юлія Миколаївна
;
Severyna, Juliia
Master Thesis
20-12月-2021
25-12月-2021
Удосконалення управління інноваційною активністю підприємства ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Галич”)
Добруцька, Юлія Михайлівна
;
Dobrutska, Julia
Master Thesis
12月-2022
11-1月-2023
Соціальна відповідальність в управлінні готельно-ресторанним бізнесом (на прикладі ресторану «Соната»)
Долубовська, Ольга Романівна
;
Dolubovska, Olha
Master Thesis
20-12月-2021
25-12月-2021
Напрями підвищення якості обслуговування на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Черчіль”)
Михайлишин, М. В.
;
Mikhailishin, Marta
Master Thesis
20-12月-2021
20-12月-2021
Визначення системи забезпечення конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства (на прикладі ТОВ “Україна” ресторан)
Чумак, Мар'яна Арсенівна
;
Chumak, M. A.
Master Thesis
2021
20-12月-2021
Формування стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ПП «Самогонна ресторація »)
Скемська, Ірина Олегівна
;
Skemska, Iryna
Master Thesis
20-12月-2021
20-12月-2021
Формування стратегії забезпечення економічної безпеки підприємства ресторанного господарства в умовах сучасних викликів (на прикладі ТОВ «Україна» ресторан)
Домітряк, Діана Ігорівна
;
Domitryak, Diana
Master Thesis
20-12月-2021
20-12月-2021
Удосконалення мотиваційного механізму в системі управління персоналом підприємства (на прикладі ТОВ «Техно-Буд-Центр»)
Баран, Богдан Михайлович
;
Baran, Bohdan
Master Thesis
12月-2022
19-1月-2023
Формування маркетингової політики комунікації в управлінні підприємствами ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану «OLD CITY PUB СТАРЕ МІСТО»)
Пазюк, Наталія Орестівна
;
Paziuk, Natalia
Master Thesis
12月-2022
19-1月-2023
Підвищення ефективності управління фінансово-економічними процесами підприємства ресторанного господарства закладу ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Оскар»)
Сотула, Юрій Федорович
;
Sotula, Yurij
Master Thesis
12月-2022
11-1月-2023
«Організаційно-економічні інструменти підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ГРК «Avalon Palace»)»
Євгеньєва, Ольга Сергіївна
;
Yevgenieva, Olha
Master Thesis
21-12月-2021
23-12月-2021
Забезпечення ефективного управління трудовими ресурсами підприємства ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану “Оскар”)
Малий, Олександр Ілліч
Master Thesis
12月-2022
11-1月-2023
Упровадження інновацій на підприємстві індустрії гостинності (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)
Сорокопуд, Галина Ігорівна
;
Sorokopud, Наlyna
Master Thesis
12月-2022
11-1月-2023
«Формування стратегії інноваційного розвитку закладу ресторанного господарства (на прикладі ТОВ «Україна Ресторан»)»
Яремчук, Руслана Юріївна
;
Yaremchuk, R.
Master Thesis
12月-2022
17-1月-2023
Розвиток системи управління інноваційною діяльністю підприємств готельно-ресторанного господарства (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)
Гладчук, Оксана Петрівна
;
Hladchuk, Oksana
Master Thesis
21-12月-2021
26-12月-2021
Розроблення проєкту розвитку підприємства з урахуванням принципів концепції сталого розвитку (на прикладі ЗАТ «Тернопільтурист»)
Луцишин, Михайло Михайлович
;
Lutsyshyn, Mykhailo
Master Thesis
21-12月-2021
21-12月-2021
Інноваційні напрями удосконалення діяльності підприємства індустрії гостинності (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель)
Садова, Оксана Миколаївна
;
Sadova, Oksana
Master Thesis
21-12月-2021
23-12月-2021
Дослідження управлінських процесів у діяльності підприємства ресторанної сфери (на прикладі бар-ресторану «Талісман»)
Субчак, Назарій Романович
;
Subchak, N.
Master Thesis
20-12月-2021
27-12月-2021
Удосконалення організації праці на підприємствах готельно-ресторанного господарства (на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Три бажання”)
Дайчак, Оксана Володимирівна
;
Daichak, Oksana
Master Thesis
12月-2023
31-12月-2023
Впровадження інноваційних проєктів на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу (на прикладі кафе «Вайб»)
Іваник, Наталія Михайлівна
;
Ivanyk, Nataliia
Master Thesis
12月-2023
16-1月-2024
Удосконалення асортиментної політики у закладах ресторанного господарства (на прикладі Суші-ланж «NORI»)
Капаць, Катерина Михайлівна
;
Kapats, Kateryna
Master Thesis
12月-2023
29-12月-2023
Інноваційні технології у готельному господарстві (на прикладі ПрАТ «Туристично-готельний комплекс «Дністер»)
Дячун, Михайло Романович
;
Dyachun, Mykhailo
Master Thesis
12月-2023
2-1月-2024
Інноваційні напрями удосконалення ефективності виробничо-господарської діяльності підприємства ресторанної індустрії (на прикладі кафе-бару «Росинка»)
Яремко, Діана Богданівна
;
Yaremko, Diana
Master Thesis
12月-2023
9-1月-2024
Цінова політика підприємства на ринку продукції та послуг ресторанного господарства (на прикладі Суші-ланж «NORI»)
Парнета, Павло Григорович
;
Parneta, Pavlo
Master Thesis
12月-2023
28-12月-2023
Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств індустрії гостинності (на прикладі лаунж-бару «Za sklom»)
Бойко, Аліна Юріївна
;
Boiko, Alina
Master Thesis
12月-2023
29-12月-2023
Удосконалення маркетингової діяльності закладу громадського харчування (на прикладі гастро-пабу «Natura»)
Вишньовський, Орест Андрійович
;
Vyshnovskyi, Orest
Master Thesis
12月-2023
29-12月-2023
Управління якістю послуг на підприємстві готельного господарства (на прикладі ТОВ «Готель «Ужгород»)
Шевчук, Надія Сергіївна
;
Shevchuk, Nadiia
Master Thesis
12月-2023
16-1月-2024
Стратегічне управління підприємством готельно-ресторанної сфери (на прикладі готелю Тернопіль, ПрАТ «Тернопіль-готель»)
Когут, Роман Романович
;
Kohut, Roman
Master Thesis
12月-2023
29-12月-2023
Розвиток системи управління людськими ресурсами підприємств ресторанної індустрії (на прикладі бару «Віта»)
Цьопик, Василина Миколаївна
;
Tsopyk, Vasylyna
Master Thesis
12月-2023
9-1月-2024
Механізм формування іміджу в готельно-ресторанному бізнесі (на прикладі готелю «Вінниця», ПрАТ «Савой»)
Боднар, Василь Петрович
;
Bodnar, Vasyl
Master Thesis
12月-2023
26-12月-2023
Використання сучасних інструментів управління персоналом на підприємстві індустрії гостинності (на прикладі ТОВ «Готельний комплекс «Глобус»)
Старик, Павло Володимирович
;
Staryk, Pavlo
Master Thesis
12月-2023
27-12月-2023
Розробка стратегії розвитку готельно-ресторанного комплексу як екологічно відповідального закладу (на прикладі ПрАТ «Готельний комплекс «Братислава»)
Замрій, Марта Ігорівна
;
Zamrii, Marta
Master Thesis
12月-2023
27-12月-2023
Розвиток маркетингу послуг у закладі громадського харчування (на прикладі кафе «Пиріжкова»)
Кіпибіда, Людмила Олегівна
;
Kipybida, Liudmyla
Master Thesis
12月-2023
9-1月-2024
Особливості управління та функціонування закладу сфери гостинності (на прикладі ТОВ “Готельний комплекс “Глобус”)
Манжула, Тамара Євгеніївна
;
Manzhula, Tamara
Master Thesis
12月-2023
9-1月-2024
Удосконалення стратегії інноваційного розвитку підприємства індустрії гостинності (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)
Катола, Максим Романович
;
Katola, Maksym
Master Thesis
12月-2023
25-1月-2024
Напрями вдосконалення організації управління персоналом у закладі ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану “Едем”)
Солтис, Михайло Віталійович
;
Soltys, Mikhailo
Master Thesis
12月-2023
16-1月-2024
Інноваційні напрями удосконалення діяльності закладу громадського харчування (на прикладі кав’ярні «Spar Express»)
Панченко, Катерина Геннадіївна
;
Panchenko, Kateryna
Master Thesis
12月-2023
25-1月-2024
Удосконалення механізму використання сучасних управлінських інновацій на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Галич”)
Гошко, Арсен Юрійович
;
Goshko, Arsen
検索結果表示: 1-40 / 40.
前
1
次
絞り込み
著者
1
Baran, Bohdan
1
Bodnar, Vasyl
1
Boiko, Alina
1
Chumak, M. A.
1
Daichak, Oksana
1
Dobrutska, Julia
1
Dolubovska, Olha
1
Domitryak, Diana
1
Dyachun, Mykhailo
1
Goshko, Arsen
1
Hladchuk, Oksana
1
Ivanyk, Nataliia
1
Kapats, Kateryna
1
Katola, Maksym
1
Kipybida, Liudmyla
1
Kohut, Roman
1
Krochak, Vitalii
1
Lutsyshyn, Mykhailo
1
Manzhula, Tamara
1
Mikhailishin, Marta
.
次 >
主題
21
241
21
готельно-ресторанна справа
14
management
12
управління
10
enterprise
10
підприємство
9
strategy
9
стратегія
8
658.64
8
інновації
7
innovations
6
competitiveness
6
hospitality industry
6
конкурентоспроможність
5
efficiency
5
innovative development
5
profit
5
restaurant
5
restaurant business
5
service
.
次 >
発行日
19
2023
7
2022
12
2021
2
2020
by type of content
40
Master Thesis
by languages
40
uk