Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Conference Abstract | 28-вер-2020 | 4-лис-2020 | Аналіз методології поводження з твердими побутовими відходами | Стручок, Володимир Сергійович; Struchok, V. |
Conference Abstract | 20-тра-2021 | 23-чер-2021 | Вплив якості води на ефективність миття і дезінфекції | Кожин, Владислав; Горюк, Віктор; Кухтин, Микола Дмитрович; Kozhyn, Vladislav; Horiuk, Victor; Kukhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 20-тра-2021 | 23-чер-2021 | Вплив хімічних засобів на збудників хвороб хліба | Войтко, Христина; Кухтин, Микола Дмитрович; Voitko, Christina; Kukhtyn, Mykola |
Proceedings Book | 20-тра-2021 | 17-чер-2021 | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | - |
Conference Abstract | 28-кві-2022 | 16-чер-2022 | Природні біологічно активні протеїни молока | Албанська, І.; Юкало, Володимир Глібович; Albanska, I.; Yukalo, V. |
Conference Abstract | 28-кві-2022 | 16-чер-2022 | Розвиток харчового машинобудування – один з шляхів підвищення потенціалу харчової промисловості україни | Савчук, О.; Фік, М.; Зварич, Наталя Миколаївна; Savchuk, O.; Fik, M.; Zvarych, N. M. |
Conference Abstract | 28-кві-2022 | 16-чер-2022 | Сушіння молока в апаратах контактного типу | Борисюк, В.; Головач, В.; Шинкарик, Марія Миколаївна; Borysiuk, V.; Holovach, V.; Shinkarik, M. M. |
Conference Abstract | 28-вер-2020 | 4-лис-2020 | Дослідження управлінських підходів поводження з твердими побутовими відходами | Стручок, Володимир Сергійович; Struchok, V. |
Conference Abstract | 25-лис-2020 | 24-бер-2021 | Ферментовані продукти – основа для виробництва продуктів функціонального призначення | Середницький, О. М.; Грицаюк, В. І.; Serednytsky, O. M.; Hrytsayuk, V. I. |
Conference Abstract | 25-лис-2020 | 24-бер-2021 | Дослідження зміни концентрації нітратів під час переробки молочної сировини | Цимбал, М. В.; Кухтин, Микола Дмитрович; Tsymbal, M. V.; Kukhtyn, M. D. |
Conference Abstract | 20-тра-2021 | 23-чер-2021 | Розробка технології кисломолочного сиру з додаванням яблучного наповнювача | Рудяк, Наталія; Кухтин, Микола Дмитрович; Салата, Володимир; Rudyak, Natalia; Kukhtyn, Mykola; Salata, Volodymyr |
Conference Abstract | 20-тра-2021 | 23-чер-2021 | Дослідження активності житньо-пшеничної закваски з екстрактом базиліку | Хмеляр, Антон; Кухтин, Микола Дмитрович; Khmelyar, Anton; Kukhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 20-тра-2021 | 23-чер-2021 | Вплив пектинів на мікробні клітини | Сельський, Володимир Романович; Рольська, Т. І.; Selsky, V. R.; Rolska, T. I. |
Conference Abstract | 20-тра-2021 | 23-чер-2021 | Нові види борошна в технології виробництва хліба і хлібобулочних виробів | Рудь, Андрій; Кухтин, Микола Дмитрович; Кравченюк, Христина Юріївна; Rud, Andriy; Kukhtyn, Mykola; Kravcheniuk, Khrystyna |
Conference Abstract | 14-тра-2020 | 3-чер-2020 | Проблеми утилізації упаковки для харчових продуктів | Зварич, Наталія Миколаївна; Пилипець, О. М.; Zvarych, N.; Pylypets, O. |
Conference Abstract | 14-тра-2020 | 3-чер-2020 | Корисні властивості моркви та її використання у виробництві соків | Сельський, Володимир Романович; Мурин, Т. Є.; Selskyi, V.; Muryn, T. |
Conference Abstract | 14-тра-2020 | 3-чер-2020 | Аналіз програми поводження з твердими побутовими відходами в Тернопільській області | Стручок, Володимир Сергійович; Struchok, V. |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 4-чер-2020 | Оцінка біохімічних показників у процесів зберігання меду | Калинюк, Д.; Kalinyuk, D. |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 4-чер-2020 | Органолептичні, фізико-хімічні показники варенокопчених ковбас | Грановська, Д.; Granovskaya, D. |
Conference Abstract | 24-лис-2021 | 21-гру-2021 | Технічні аспекти підвищення конкурентоспроможності харчової продукції | Коваль, С. О.; Корнєв, Р. А.; Ярмусь, А. С.; Koval, S. O.; Korniev, R. A.; Yarmus, A. S. |
Conference Abstract | 24-лис-2021 | 21-гру-2021 | Переваги двостадійного сушіння молока | Рудакевич, М. З.; Rudakevych, M. Z. |
Conference Abstract | 7-гру-2022 | 15-лют-2023 | Особливості інтенсифікації процесів виробництва харчових продуктів | Савчук, О. О.; Полевий, М. І.; Зварич, Наталія Миколаївна; Savchuk, O. O.; Polevyi, M. I.; Zvarych, N. M. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Аналіз сливового наповнювача для виробництва молочних продуктів | Третяк, Софія; Кухтин, Микола Дмитрович; Tretyak, Sofia; Kukhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 28-кві-2021 | 12-гру-2021 | Застосування рослинних добавок, як джерело підвищення антиоксидантних властивостей молочних продуктів | Слимак, М.; Slymak, M. |
Conference Abstract | 28-кві-2021 | 12-гру-2021 | Безпека харчової продукції та аналітичні методи контролю | Албанська, І.; Albanska, I. |
Conference Abstract | 28-кві-2021 | 12-гру-2021 | Аналіз особливостей створення гнучкого харчового виробництва | Корнєв, Р.; Коваль, С.; Korniev, R.; Koval, S. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Ефективність пастеризації молока-сировини з різним мікробним забрудненням | Базар, Оксана; Кухтин, Микола Дмитрович; Bazar, Oksana; Kukhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Підвищення споживчої цінності хлібобулочних виробів з додаванням материнки | Марцінишин, С. П.; Вічко, Олена Іванівна; Martsinyshyn, S. P.; Vichko, O. I. |
Conference Abstract | 31-бер-2023 | 19-кві-2023 | Фінансування управління відходами | Стручок, Володимир Сергійович; Struchok, Volodymyr |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Ефективна дезінфекція яєць запорука отримання безпечних яєчних продуктів | Свергун, Жанна; Кухтин, Микола Дмитрович; Sverhun, Zhanna; Kukhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Перспективи використання субкритичного водного екстракту соєвого шроту при виготовленні борошняних кондитерських виробів | Ковальчук, О. В.; Kovalchuk, O. V. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Законодавче забезпечення управління відходами | Стручок, Володимир; Struchok, V. |
Proceedings Book | 22-вер-2022 | 12-жов-2022 | Збірник тез доповідей VI Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | - |
Conference Abstract | 27-кві-2023 | 10-чер-2023 | Формування якості житнього хліба | Кравченюк, Р.; Kravcheniuk, R. |
Conference Abstract | 22-лис-2022 | 15-гру-2022 | Термодинамічний аналіз енергетичних ресурсів | Стадник, Ігор Ярославович; Зварич, Наталія; Пилипець, Оксана Михайлівна; Ворощук, Віктор Ярославович; Stadnyk, I.; Zvarych, N.; Pylypets, O.; Voroshchuk, V. |
Conference Abstract | 5-лис-2022 | 15-гру-2022 | Функціонування підприємств харчової промисловості України в умовах війни | Парфенюк, Христина; Parfenyuk, Khrystyna |
Conference Abstract | 29-вер-2022 | 25-жов-2022 | Оцінка похибок дозаторів | Костишин, С. І.; Kostyshyn, S. |
Conference Abstract | 29-вер-2022 | 25-жов-2022 | Обґрунтування термодинамічної ефективності повітряного теплонасоса у системі перерозподілу енергетичних ресурсів | Стадник, Ігор Ярославович; Пилипець, Оксана Михайлівна; Stadnyk, I. Ya.; Pylypets, O. M. |
Conference Abstract | 29-вер-2022 | 25-жов-2022 | Вплив конструкції формувальних валків на течію середовища при розкачуванні і нагнітанні | Деркач, А. В.; Стадник, Ігор Ярославович; Derkach, A. V.; Stadnyk, I. Ya. |
Proceedings Book | 24-тра-2023 | 6-лип-2023 | Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти: Збірник матеріалів ІІ Міжнародної науково-технічної конференції | - |
Conference Abstract | 24-тра-2023 | 19-лип-2023 | Фруктові наповнювачі у кисломолочних продуктах | Гудим, О. В.; Gudym, O. V. |
Conference Abstract | 24-тра-2023 | 19-лип-2023 | Харчові добавки для зниження процесів черствіння хліба | Тимків, А. В.; Tymkiv, A. V. |
Conference Abstract | 24-тра-2023 | 19-лип-2023 | Використання йошти у виробництві кисломолочних напоїв | Коковський, О. В.; Kokovsky, O. V. |
Conference Abstract | 24-тра-2023 | 19-лип-2023 | Вплив якості води на виробництво якісних харчоіих продуктів | Назарко, Ірина Степанівна; Салук, Інна; Білецька, Галина; Nazarko, Iryna; Saluk, Inna; Biletska, Halyna |
Conference Abstract | 24-тра-2023 | 19-лип-2023 | Роль мікробіоти кефіру у формувані органолептичних властивостей | Дутчак, Н. Я.; Dutchak, N. Y. |
Conference Abstract | 24-тра-2023 | 19-лип-2023 | Способи підвищення хліба до зберігання | Сідоров, А. М.; Sidorov, A. M. |
Conference Abstract | 24-тра-2023 | 19-лип-2023 | Джерела для виділення молочнокислих мікроорганізмів | Долинюк, В. Р.; Dolyniuk, V. R. |
Conference Abstract | 24-тра-2023 | 19-лип-2023 | Вода в харчових продуктах та її значення для організму | Гарасимюк, О. А.; Вічко, О. І.; Harasymiuk, O. A.; Vichko, O. I. |
Conference Abstract | 24-тра-2023 | 19-лип-2023 | Дослідження 17ß-естрадіолу у молоці | Кочетова, Г. С.; Салата, В. З.; Кухтин, Микола Дмитрович; Kochetova, H. S.; Salata, V. Z.; Kukhtyn, M. D. |
Conference Abstract | 24-тра-2023 | 19-лип-2023 | Підбір ефективних консервантів для зберігання плодово-ягідних напівфабрикатів | Дутка, Р. М.; Dutka, R. M. |
Proceedings Book | 28-вер-2023 | 22-лис-2023 | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | - |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Оцінка заквасочних мікроорганізмів для житнього хліба | Гудь, В. І.; Вічко, Олена Іванівна; Hud, P. I.; Vichko, O. I. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Джерела підвищення антикосидантних властивостей хліба | Роган, І. Б.; Вічко, Олена Іванівна; Rogan, I. B.; Vichko, O. I. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Впровадження системи НАССР на підприємствах харчової промисловості | Коновалова, С. О.; Бегайдарова, С. Ю.; Konovalova, S. O.; Bega`darova, S. Yu. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Консервування плодово-ягідних напівфабрикатів | Фігуш, Петро; Назарко, Ірина Степанівна; Figush, Petro; Nazarko, Iryna |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Характеристика йошти як наповнювача для кисломолочних продуктів | Коковський, О. В.; Kokovsky, O. V. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Рослинні добавки як джерело підвищення антиоксидантних властивостей молочних продуктів | Масняк, І. В.; Masnyak, I. V. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Слива як наповнювач у кисломолочних продуктах | Гудим, О. В.; Gudym, O. V. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Бактерицидні властивості нізину щодо тест-культур S. aureus і E. coli | Труханович, Т. С.; Кухтин, Микола Дмитрович; Trukhanovych, T. S.; Kukhtyn, M. D. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Пробіотичні мікроорганізми, які використовуються в технології виробництва кисломолочних продуктів | Дзюрбас, Л. С.; Dzurbas, L. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Проблематика в управлінні харчовими відходами | Стручок, Володимир; Struchok, V. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Дослідження 17ß-естрадіолу у молочних продуктах | Кочетова, Г. С.; Салата, В. З.; Кухтин, Микола Дмитрович; Kochetova, H. S.; Salata, V. Z.; Kukhtyn, M. D. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Комплексні поліпшувачі для покращення хліба | Когут, Н. З.; Вічко, Олена Іванівна; Кушнірук, Н. В.; Kohut, N. Z.; Vichko, O. I.; Kushniruk, N. V. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Використання добавок у сучасних молочних продуктах | Назарко, Ірина Степанівна; Салук, Інна; Білецька, Галина; Nazarko, Iryna; Saluk, Inna; Biletska, Halyna |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Фактори, які впливають на технологічні властивості хліба | Процак, П. В.; Protsak, P. V. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Способи зниження мікробного псування хліба | Сідоров, А. М.; Sidorov, A. M. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Якість та безпека харчових продукті в сучасних умовах | Барська, Н. М.; Barska, N. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Крем-мед смачний і корисний тренд | Пиріг, І. Я.; Дмитришин, Ю. П.; Pirig, I.; Dmytryshyn, Yu. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Способи зберігання мяса за виробництва консервів | Криса, П.; Кравченюк, Христина; Krysa, P.; Kravcheniuk, K. |
Conference Abstract | 6-гру-2023 | 21-січ-2024 | Актуальність застосування рослинних харчових добавок для зниження процесів окислення у жировмісних продуктах | Козловський, В. Р.; Kozlovsky, V. R. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Використання цибулі в технології виробництва соусів | Осадца, Д. А.; Кравченюк, Христина Юріївна; Osadtsa, D.; Kravcheniuk, K. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Інноваційні можливості фітодобавок у виробництві хлібобулочних виробів | Мультан, Р. О.; Вічко, Олена Іванівна; Multan, R. O.; Vichko, O. I. |
Conference Abstract | 6-гру-2023 | 21-січ-2024 | Шляхи підвищення енергоєфективності виробництва харчових продуктів | Чорний, П. М.; Фриз, Я. В.; Зварич, Наталія Миколаївна; Chornyi, P. M.; Fryz, Ya. V.; Zvarychf, N. M. |
Conference Abstract | 6-гру-2023 | 21-січ-2024 | Моніторинг антибактеріальних речовин у замороженій рибі імпортованої в Україну | Кухтин, Микола Дмитрович; Кухтин, М. В.; Kukhtyn, M. D.; Kukhtyn, M. V. |
Conference Abstract | 6-гру-2023 | 21-січ-2024 | Дослідження режимів зберігання м’ясної сировини упакованої під вакуумом у технології виробництва консервів | Криса, П. Б.; Кравченюк, Христина Юріївна; Krysa, P.; Kravcheniuk, K. |
Conference Abstract | 6-гру-2023 | 21-січ-2024 | Використання ферментів для покращення хліба | Когут, Н. З.; Мультан, Р. О.; Вічко, Олена Іванівна; Kohut, N. Z.; Multan, R. O.; Vichko, O. I. |
Conference Abstract | 6-гру-2023 | 21-січ-2024 | Закваски з кисломолочними бактеріями для житнього хліба | Гудь, В. І.; Роган, І. Б.; Вічко, Олена Іванівна; Hud, P. I.; Rogan, I. B.; Vichko, O. I. |
Conference Abstract | 24-тра-2023 | 19-лип-2023 | Перспективність використання бактеріофагів для забезпечення мікробіологічної стійкості харчових продуктів | Васильків, О. Б.; Кухтин, Микола Дмитрович; Vasylkiv, O. B.; Kukhtyn, M. D. |
Conference Abstract | 24-тра-2023 | 19-лип-2023 | Способи дезінфекції курячих яєць | Свергун, Жанна; Sverhun, Zhanna |
Conference Abstract | 24-тра-2023 | 19-лип-2023 | Перспективність збагачення кисломолочних напоїв селерою | Бойко, Н. Р.; Boyko, N. R. |
Conference Abstract | 24-тра-2023 | 19-лип-2023 | Виробництво жировмісних продуктів підвищеної антиоксидантної стійкості | Масняк, І. В.; Masnyak, I. V. |
Conference Abstract | 24-тра-2023 | 19-лип-2023 | Актуальність виробництва житньо-пшеничного хліба з різними фітодобавками | Процак, П. В.; Protsak, P. V. |
Conference Abstract | 24-тра-2023 | 19-лип-2023 | Роль фагів молочнокислих мікроорганізмів у технологіях виробництва сиру і кисломолочних продуктів | Карабін, Н. І.; Кухтин, Микола Дмитрович; Karabin, N. I.; Kukhtyn, M. D. |
Conference Abstract | 24-тра-2023 | 19-лип-2023 | Актуальність використання молочнокислих бактерій у заквасках для хліба | Борсук, І. П.; Borsuk, I. P. |
Conference Abstract | 25-кві-2024 | 4-чер-2024 | Використання закону ГЕССА У харчовій промисловості | Кравець, С.; Kravets, S. |
Conference Abstract | 25-кві-2024 | 4-чер-2024 | Особливості вибору конструкційних матеріалів у харчовому машинобудуванні | Боднар, В.; Bodnar, V. |
Conference Abstract | 25-кві-2024 | 4-чер-2024 | Особливсті експлуатаціі технологічного обладнання м'ясопереробних виробництв | Височан, В.; Vysochan, V. |
Conference Abstract | 25-кві-2024 | 4-чер-2024 | Використання консервантів у харчовій промисловості | Кухтин, М.; Kukhtyn, M. |
Conference Abstract | 25-кві-2024 | 4-чер-2024 | Квас з буряків: ідеальна пожива для рідкої опари | Кравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, R. |