Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43801
Назва: | Дослідження режимів зберігання м’ясної сировини упакованої під вакуумом у технології виробництва консервів |
Інші назви: | Study of storage regimes of meat raw materials packed under vacuum in canned food production technology |
Автори: | Криса, П. Б. Кравченюк, Христина Юріївна Krysa, P. Kravcheniuk, K. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Криса П. Б. Дослідження режимів зберігання м’ясної сировини упакованої під вакуумом у технології виробництва консервів / П. Б. Криса, Христина Юріївна Кравченюк // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 304. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Krysa P., Kravcheniuk K. (2023) Doslidzhennia rezhymiv zberihannia miasnoi syrovyny upakovanoi pid vakuumom u tekhnolohii vyrobnytstva konserviv [Study of storage regimes of meat raw materials packed under vacuum in canned food production technology]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 304 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023 Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023 |
Конференція/захід: | ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Дата публікації: | 6-гру-2023 |
Дата внесення: | 21-січ-2024 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V.A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 6-7 грудня 2023 року 6-7 December 2023 |
УДК: | 664 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 304 |
Початкова сторінка: | 304 |
Кінцева сторінка: | 304 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43801 |
ISBN: | 978-617-7875-71-9 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2023_Krysa_P-Study_of_storage_regimes_of_meat_304.pdf | 423,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2023_Krysa_P-Study_of_storage_regimes_of_meat_304.djvu | 20,1 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2023_Krysa_P-Study_of_storage_regimes_of_meat_304__COVER.png | 536,96 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.