Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43801
Заглавие: | Дослідження режимів зберігання м’ясної сировини упакованої під вакуумом у технології виробництва консервів |
Други Заглавия: | Study of storage regimes of meat raw materials packed under vacuum in canned food production technology |
Автори: | Криса, П. Б. Кравченюк, Христина Юріївна Krysa, P. Kravcheniuk, K. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Криса П. Б. Дослідження режимів зберігання м’ясної сировини упакованої під вакуумом у технології виробництва консервів / П. Б. Криса, Христина Юріївна Кравченюк // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 304. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Krysa P., Kravcheniuk K. (2023) Doslidzhennia rezhymiv zberihannia miasnoi syrovyny upakovanoi pid vakuumom u tekhnolohii vyrobnytstva konserviv [Study of storage regimes of meat raw materials packed under vacuum in canned food production technology]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 304 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023 Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023 |
Conference/Event: | ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Дата на Публикуване: | 6-Дек-2023 |
Date of entry: | 21-Яну-2024 |
Издател: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V.A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 6-7 грудня 2023 року 6-7 December 2023 |
UDC: | 664 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 304 |
Start page: | 304 |
End page: | 304 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43801 |
ISBN: | 978-617-7875-71-9 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 |
Content type: | Conference Abstract |
Показва се в Колекции: | XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023) |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2023_Krysa_P-Study_of_storage_regimes_of_meat_304.pdf | 423,75 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
MNPK_2023_Krysa_P-Study_of_storage_regimes_of_meat_304.djvu | 20,1 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
MNPK_2023_Krysa_P-Study_of_storage_regimes_of_meat_304__COVER.png | 536,96 kB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.