Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43801
Název: | Дослідження режимів зберігання м’ясної сировини упакованої під вакуумом у технології виробництва консервів |
Další názvy: | Study of storage regimes of meat raw materials packed under vacuum in canned food production technology |
Autoři: | Криса, П. Б. Кравченюк, Христина Юріївна Krysa, P. Kravcheniuk, K. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Криса П. Б. Дослідження режимів зберігання м’ясної сировини упакованої під вакуумом у технології виробництва консервів / П. Б. Криса, Христина Юріївна Кравченюк // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 304. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Krysa P., Kravcheniuk K. (2023) Doslidzhennia rezhymiv zberihannia miasnoi syrovyny upakovanoi pid vakuumom u tekhnolohii vyrobnytstva konserviv [Study of storage regimes of meat raw materials packed under vacuum in canned food production technology]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 304 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023 Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023 |
Conference/Event: | ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Datum vydání: | 6-pro-2023 |
Date of entry: | 21-led-2024 |
Nakladatel: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V.A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 6-7 грудня 2023 року 6-7 December 2023 |
UDC: | 664 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 304 |
Start page: | 304 |
End page: | 304 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43801 |
ISBN: | 978-617-7875-71-9 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 |
Content type: | Conference Abstract |
Vyskytuje se v kolekcích: | XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2023_Krysa_P-Study_of_storage_regimes_of_meat_304.pdf | 423,75 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
MNPK_2023_Krysa_P-Study_of_storage_regimes_of_meat_304.djvu | 20,1 kB | DjVu | Zobrazit/otevřít | |
MNPK_2023_Krysa_P-Study_of_storage_regimes_of_meat_304__COVER.png | 536,96 kB | image/png | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.