Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44926
| Назва: | Квас з буряків: ідеальна пожива для рідкої опари |
| Інші назви: | Kvas from beet: ideal food for liquid steam |
| Автори: | Кравченюк, Р. Ю. Kravcheniuk, R. |
| Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
| Бібліографічний опис: | Кравченюк Р. Ю. Квас з буряків: ідеальна пожива для рідкої опари / Кравченюк Р. Ю. // Ⅶ МСНТК, 25-26 квітня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 280. — (Хімічна та біоінженерія). |
| Bibliographic description: | Kravcheniuk R. (2024) Kvas z buriakiv: idealna pozhyva dlia ridkoi opary [Kvas from beet: ideal food for liquid steam]. Ⅶ MCNTK (Tern., 25-26 April 2024), pp. 280 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Матеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2024 Materials of the Ⅶ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2024 |
| Конференція/захід: | Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Журнал/збірник: | Матеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Дата публікації: | 25-кві-2024 |
| Дата внесення: | 4-чер-2024 |
| Видавництво: | ТНТУ TNTU |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 25-26 квітня 2024 року 25-26 April 2024 |
| Науковий керівник: | Стадник, Ігор Ярославович Stadnyk, I. |
| УДК: | 664 |
| Кількість сторінок: | 1 |
| Діапазон сторінок: | 280 |
| Початкова сторінка: | 280 |
| Кінцева сторінка: | 280 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44926 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 |
| URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://dovidka.biz.ua/buryak-himichniy-sklad-kaloriynist-korisni-vlastivosti-2 https://dovidka.biz.ua/buryak-himichniy-sklad-kaloriynist-korisni-vlastivosti- |
| Перелік літератури: | 1. Джерело: https://dovidka.biz.ua/buryak-himichniy-sklad-kaloriynist-korisni-vlastivosti-2 2. Джерело: https://dovidka.biz.ua/buryak-himichniy-sklad-kaloriynist-korisni-vlastivosti- |
| References: | 1. Dzherelo: https://dovidka.biz.ua/buryak-himichniy-sklad-kaloriynist-korisni-vlastivosti-2 2. Dzherelo: https://dovidka.biz.ua/buryak-himichniy-sklad-kaloriynist-korisni-vlastivosti- |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2024) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| VII_MCNTK_2024_Kravcheniuk_R-Kvas_from_beet_ideal_food_280.pdf | 338,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| VII_MCNTK_2024_Kravcheniuk_R-Kvas_from_beet_ideal_food_280.djvu | 40,99 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| VII_MCNTK_2024_Kravcheniuk_R-Kvas_from_beet_ideal_food_280__COVER.png | 1,34 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.