Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44926

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСтадник, Ігор Ярославович
dc.contributor.advisorStadnyk, I.
dc.contributor.authorКравченюк, Р. Ю.
dc.contributor.authorKravcheniuk, R.
dc.coverage.temporal25-26 квітня 2024 року
dc.coverage.temporal25-26 April 2024
dc.date.accessioned2024-06-04T07:04:43Z-
dc.date.available2024-06-04T07:04:43Z-
dc.date.created2024-04-25
dc.date.issued2024-04-25
dc.identifier.citationКравченюк Р. Ю. Квас з буряків: ідеальна пожива для рідкої опари / Кравченюк Р. Ю. // Ⅶ МСНТК, 25-26 квітня 2024 року. — Т. : ТНТУ, 2024. — С. 280. — (Хімічна та біоінженерія).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44926-
dc.format.extent280
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2024
dc.relation.ispartofMaterials of the Ⅶ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2024
dc.relation.urihttps://dovidka.biz.ua/buryak-himichniy-sklad-kaloriynist-korisni-vlastivosti-2
dc.relation.urihttps://dovidka.biz.ua/buryak-himichniy-sklad-kaloriynist-korisni-vlastivosti-
dc.titleКвас з буряків: ідеальна пожива для рідкої опари
dc.title.alternativeKvas from beet: ideal food for liquid steam
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664
dc.relation.references1. Джерело: https://dovidka.biz.ua/buryak-himichniy-sklad-kaloriynist-korisni-vlastivosti-2
dc.relation.references2. Джерело: https://dovidka.biz.ua/buryak-himichniy-sklad-kaloriynist-korisni-vlastivosti-
dc.relation.referencesen1. Dzherelo: https://dovidka.biz.ua/buryak-himichniy-sklad-kaloriynist-korisni-vlastivosti-2
dc.relation.referencesen2. Dzherelo: https://dovidka.biz.ua/buryak-himichniy-sklad-kaloriynist-korisni-vlastivosti-
dc.identifier.citationenKravcheniuk R. (2024) Kvas z buriakiv: idealna pozhyva dlia ridkoi opary [Kvas from beet: ideal food for liquid steam]. Ⅶ MCNTK (Tern., 25-26 April 2024), pp. 280 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
dc.contributor.affiliationTernopil Ivan Puluj National Technical University
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅶ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
dc.citation.spage280
dc.citation.epage280
dc.citation.conferenceⅦ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2024)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.