Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Conference Abstract | 28-вер-2020 | 4-лис-2020 | Аналіз методології поводження з твердими побутовими відходами | Стручок, Володимир Сергійович; Struchok, V. |
Conference Abstract | 27-лис-2019 | 2-бер-2020 | Дослідження та оптимізація автоматизованої системи термічної обробки харчових продуктів | Онуфрик, Б. І.; Пертак, Ю. В.; Карташов, В. В.; Onufryk, B. I.; Pertak, Y. V.; Kartashov, V. V. |
Conference Abstract | 20-тра-2021 | 23-чер-2021 | Вплив якості води на ефективність миття і дезінфекції | Кожин, Владислав; Горюк, Віктор; Кухтин, Микола Дмитрович; Kozhyn, Vladislav; Horiuk, Victor; Kukhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 20-тра-2021 | 23-чер-2021 | Вплив хімічних засобів на збудників хвороб хліба | Войтко, Христина; Кухтин, Микола Дмитрович; Voitko, Christina; Kukhtyn, Mykola |
Proceedings Book | 20-тра-2021 | 17-чер-2021 | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | - |
Proceedings Book | 11-жов-2017 | 11-жов-2017 | Стан і перспективи харчової науки та промисловості : тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції | - |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | Інноваційні технології приготування страв в сучасному ресторані | Лялик, Анастасія; Добровольська, Світлана; Lialyk, Anastasiia; Dobrovolska, Svitlana |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | Впровадження інформаційних систем та технологій на підприємствах харчової промисловості | Лялик, Анастасія; Криськова, Світлана; Lyalik, Anastasiia; Kryskova, Svitlana |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | The role of audit of information systems in securing food quality | Kozlova, Elena; Bantsevich, Yauhen; Козлова, Елена; Банцевич, Евгений |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | Застосування методів аналітичної хімії у контролі якості та безпечності харчової продукції | Шпилик, Олександра; Циб, Христина; Shpylyk, Olexandra; Tsyb, Khrystyna |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | Дослідження способів розморожування ягід на зміну мікробіологічних показників | Кадило, Наталія; Kadylo, Natalija |
Article | 25-кві-2017 | 26-лип-2017 | Технологічні інновації у харчовій промисловості | Жигунов, А.; Zhygunov, A. |
Article | 25-кві-2017 | 26-лип-2017 | Фактори, що впливають на інновацію продуктів харчування | Щолоков, М.; Shcholokov, M. |
Article | 25-кві-2017 | 26-лип-2017 | Дослідження процесу екстрагування плодів шипшини | Прищепа, Ю. Ю.; Чорний, В. М.; Лапіна, Н. В. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Розробка рецептурного складу кисломолочного сиру з яблучним наповнювачем | Глемба, Марія; Кухтин, Микола Дмитрович; Hlemba, Maria; Kukhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Розробка технології соління огірків багатокомпонентними заквасками | Богачик, Наталія; Кухтин, Микола Дмитрович; Bohachyk, Nataliia; Kukhyn, Mykola |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Угрозы здоровью современного человека, связанные сиспользованием в питании переработанных продуктов | Masanskiy, Sergey; Makarenko, Anna; Bolsun, Anastasiya; Масанский, Сергей; Макаренко, Анна; Болсун, Анастасия |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Вплив теплової обробки молока на фізико-хімічні показники молочних продуктів | Кічула, Дмитро; Кухтин, Микола Дмитрович; Kichula, Dmytro; Kukhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні та заморожуванні | Павлович, Марія; Покотило, Олег; Кравчук, Лариса; Pavlovich, Mariya; Pokotylo, Oleg; Kravchuk, Larysa |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Молекулярна кухня – нове поле для фізико-хімічних експериментів | Груник, О.; Маліцька, А.; Ємельяненко, Ю.; Федорова, О. В.; Новіков, В. П.; Grunik, O.; Malitska, A.; Yemelianenko, Y.; Fedorova, O.; Novikov, V. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Сучасні технології виробництва та економічний вплив на якість і безпеку продовольчих товарів | Покотило, Олег; Новіков, Ілля; Pokotylo, Oleg; Novikov, Ilya |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Вплив різних способів обробки на вміст нітратів у готових продуктах | Сабітов, Денис; Кухтин, Микола Дмитрович; Sabitov, Denys; Kukhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Вплив теплової обробки молока на мікробіологічні показники йогурту | Сіканович, Іван; Кухтин, Микола Дмитрович; Sikanovych, Ivan; Kukhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Визначення засобу подовшення зберігання католіту | Волосянко, Олена Вікторівна; Грищук, Валерій Павлович |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Утилізація біоорганічних відходів як передумова утворення якісної вторинної сировини з твердих побутових відходів | Стручок, Володимир Сергійович; Стручок, О.; Struchok, V.; Struchok, O. |
Conference Abstract | 27-лис-2019 | 31-січ-2020 | Вплив на довкілля харчової промисловості | Коваль, С. О.; Koval, S. O. |
Conference Abstract | 16-лис-2017 | 25-січ-2018 | Аналіз показників якості продуктів харчування | Лясота, О. Б.; Пилипець, Г. С.; Lyasota, O. B.; Pylypets, G. S. |
Conference Abstract | 27-лис-2019 | 5-лют-2020 | Оцінка показників якості молочних продуктів з вмістом куркуми | Воробець, Н. А.; Vorobec, N. A. |
Conference Abstract | 27-лис-2019 | 5-лют-2020 | Обгрунтування мікробіологічної стійкості молочних продуктів, залежно від мікробіологічного складу молока-сировини | Щур, Ю. А.; Rat, Y. A. |
Conference Abstract | 27-лис-2019 | 5-лют-2020 | Вплив на довкілля харчової промисловості | Коваль, С. О.; Koval, S. O. |
Conference Abstract | 28-кві-2022 | 16-чер-2022 | Природні біологічно активні протеїни молока | Албанська, І.; Юкало, Володимир Глібович; Albanska, I.; Yukalo, V. |
Conference Abstract | 28-кві-2022 | 16-чер-2022 | Розвиток харчового машинобудування – один з шляхів підвищення потенціалу харчової промисловості україни | Савчук, О.; Фік, М.; Зварич, Наталя Миколаївна; Savchuk, O.; Fik, M.; Zvarych, N. M. |
Conference Abstract | 28-кві-2022 | 16-чер-2022 | Сушіння молока в апаратах контактного типу | Борисюк, В.; Головач, В.; Шинкарик, Марія Миколаївна; Borysiuk, V.; Holovach, V.; Shinkarik, M. M. |
Conference Abstract | 28-лис-2018 | 18-лют-2019 | Спосіб декорування печива | Ніньовський, П. І.; Ninovskyi, P. I. |
Conference Abstract | 28-лис-2018 | 18-лют-2019 | Технологічна оцінка мікрофлори в процесі зберігання кефіру | Пилипець, Г. С.; Кухтин, Микола Дмитрович; Pulupets, G. S.; Kukhtyn, M. D. |
Conference Abstract | 28-лис-2018 | 18-лют-2019 | Соління томатів культурами молочнокислих мікроорганізмів | Ляшонка, Ю. А.; Lyashonka, Y. A. |
Conference Abstract | 28-лис-2018 | 18-лют-2019 | Проблема залишків антибактеріальних субстанцій у замороженій рибі імпортованій в Україну | Малімон, З. В.; Кухтин, Микола Дмитрович; Malimon, Z. V.; Kukhtyn, M. D. |
Conference Abstract | 28-лис-2018 | 18-лют-2019 | Використання дріжджів Yarrowia Lipolytica для пришвидшення дозрівання голандських сирів | Матуняк, С. С.; Matunyak, S. S. |
Conference Abstract | 28-лис-2018 | 18-лют-2019 | Вплив способів розморожування ягід на їх оранолептичні та фізико-хімічні властивості | Ванат, Г. Р.; Vanat, G. R. |
Conference Abstract | 25-кві-2019 | 18-чер-2019 | Вплив шорсткості поверхні нержавіючої сталі на адгезію мікробної біоплівки s. aureus та e. coli у молочній промисловості | Кравченюк, Христина Юріївна; Стадник, І. Я.; Kravcheniuk, K.; Stadnyk, I. |
Article | 19-лис-2014 | 1-лют-2016 | Дослідження впливу процесу замочування волоського горіха на екстрактивну здатність білка | Савчук, Ю. Ю.; Усатюк, С. І.; Savchuk, Y. Y.; Usatyuk, S. I. |
Conference Abstract | 25-кві-2019 | 18-чер-2019 | Особливості дії сил адгезії на границі розділу продукт - тверде тіло | Венгринович, С.; Venhrynovych, S. |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | Обгрунтування необхідності дослідження якості і безпеки агропродовольчої продукції | Данчук, Вячеслав; Ушкалов, Валерій; Danchuk, Vyacheslav; Ushkalov, Valeriy |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | Розробка елементів системи насср для впровадження в ресторані італійської кухні | Козлова, Катерина; Колеснікова, Марина; Kozlova, Kateryna; Kolesnikova, Maryna |
Conference Abstract | 28-вер-2020 | 4-лис-2020 | Дослідження управлінських підходів поводження з твердими побутовими відходами | Стручок, Володимир Сергійович; Struchok, V. |
Proceedings Book | 10-жов-2019 | 25-жов-2019 | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | - |
Conference Abstract | 25-лис-2020 | 24-бер-2021 | Ферментовані продукти – основа для виробництва продуктів функціонального призначення | Середницький, О. М.; Грицаюк, В. І.; Serednytsky, O. M.; Hrytsayuk, V. I. |
Conference Abstract | 25-лис-2020 | 24-бер-2021 | Дослідження зміни концентрації нітратів під час переробки молочної сировини | Цимбал, М. В.; Кухтин, Микола Дмитрович; Tsymbal, M. V.; Kukhtyn, M. D. |
Conference Abstract | 20-тра-2021 | 23-чер-2021 | Розробка технології кисломолочного сиру з додаванням яблучного наповнювача | Рудяк, Наталія; Кухтин, Микола Дмитрович; Салата, Володимир; Rudyak, Natalia; Kukhtyn, Mykola; Salata, Volodymyr |
Conference Abstract | 16-тра-2019 | 4-чер-2019 | Дослідження проекту національного плану управління відходами в Україні до 2030 року щодо проведення інфраструктурних заходів з перероблення твердих побутових відходів | Стручок, Володимир Сергійович; Мудра, Д.; Struchok, V.; Mudra, D. |
Conference Abstract | 20-тра-2021 | 23-чер-2021 | Дослідження активності житньо-пшеничної закваски з екстрактом базиліку | Хмеляр, Антон; Кухтин, Микола Дмитрович; Khmelyar, Anton; Kukhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 20-тра-2021 | 23-чер-2021 | Вплив пектинів на мікробні клітини | Сельський, Володимир Романович; Рольська, Т. І.; Selsky, V. R.; Rolska, T. I. |
Conference Abstract | 20-тра-2021 | 23-чер-2021 | Нові види борошна в технології виробництва хліба і хлібобулочних виробів | Рудь, Андрій; Кухтин, Микола Дмитрович; Кравченюк, Христина Юріївна; Rud, Andriy; Kukhtyn, Mykola; Kravcheniuk, Khrystyna |
Conference Abstract | 25-кві-2019 | 18-чер-2019 | Основні вимоги до пробіотичних культур заквашувальних препаратів | Смачило, О.; Smachylo, O. |
Conference Abstract | 14-тра-2020 | 3-чер-2020 | Проблеми утилізації упаковки для харчових продуктів | Зварич, Наталія Миколаївна; Пилипець, О. М.; Zvarych, N.; Pylypets, O. |
Conference Abstract | 14-тра-2020 | 3-чер-2020 | Корисні властивості моркви та її використання у виробництві соків | Сельський, Володимир Романович; Мурин, Т. Є.; Selskyi, V.; Muryn, T. |
Conference Abstract | 14-тра-2020 | 3-чер-2020 | Аналіз програми поводження з твердими побутовими відходами в Тернопільській області | Стручок, Володимир Сергійович; Struchok, V. |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 4-чер-2020 | Оцінка біохімічних показників у процесів зберігання меду | Калинюк, Д.; Kalinyuk, D. |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 4-чер-2020 | Органолептичні, фізико-хімічні показники варенокопчених ковбас | Грановська, Д.; Granovskaya, D. |
Conference Abstract | 28-лис-2018 | 18-лют-2019 | Дослідження пробіотичних властивостей у молочнокислих мікроорганізмів виділених з ферментованих продуктів | Копійчук, В. Л.; Kopiychuk, V. L. |
Conference Abstract | 22-тра-2018 | 15-чер-2018 | Аналіз національної стратегії управління відходами в Україні до 2030 року щодо проведення інфраструктурних заходів з перероблення твердих побутових відходів | Стручок, Володимир Сергійович; Мудра, Д.; Struchok, V.; Mudra, D. |
Conference Abstract | 28-лис-2018 | 18-лют-2019 | Особливості інтенсифікації харчових виробництв | Трач, Д. А.; Янош, А. Я.; Trach, D. A.; Yanosh, A. Y. |
Article | 24-кві-2014 | 27-лют-2016 | Хімічна очистка сирої води методом коагуляції на ТЕС | Пида, А.; Pyda, A. |
Article | 19-кві-2011 | 16-лют-2016 | Реологічні властивості емульсій для виготовлення борошняних конндитерських виробів | Самойленко, І. П.; Цинкевич, Н. І. |
Conference Abstract | 26-кві-2018 | 30-тра-2018 | Аналіз технологічних схем етикетувальних машин | Шевчук; Shevchuk |
Conference Abstract | 26-кві-2018 | 30-тра-2018 | Nutritional supplements | Хашемі, Д. Г.; Hashemi, D. G. |
Article | 19-кві-2011 | 16-лют-2016 | Ультразвукова обробка в харчових технологіях | Комінко, В. |
Conference Abstract | 24-лис-2021 | 21-гру-2021 | Технічні аспекти підвищення конкурентоспроможності харчової продукції | Коваль, С. О.; Корнєв, Р. А.; Ярмусь, А. С.; Koval, S. O.; Korniev, R. A.; Yarmus, A. S. |
Conference Abstract | 24-лис-2021 | 21-гру-2021 | Переваги двостадійного сушіння молока | Рудакевич, М. З.; Rudakevych, M. Z. |
Article | 19-гру-2012 | 25-кві-2014 | Нераціональне використання відходів харчової промисловості в Україні | Хомич, Надія; Khomych, Nadya |
Article | 14-гру-2011 | 17-лют-2016 | Адсорбційні матеріали в харчовій промисловості | Зарецька, Тетяна Вікторівна; Вітенько, Т. |
Article | 5-гру-2012 | 11-лют-2016 | Класифікація біотехнологій харчових продуктів | Юкало, А.; Сторож, Л.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Юкало, В. |
Article | 23-кві-2015 | 26-лют-2016 | Альтернативні шляхи впровадження інноваційного устаткування молекулярної кухні та фьюжн кулінарії | Подворняк, М.; Podvorniak, M. |
Article | 24-кві-2014 | 27-лют-2016 | Вплив температури зберігання та консервантів на мікробіологічні показники соків | Остапйовська, М.; Ostapiovska, M. |
Article | 27-жов-2010 | 20-лют-2016 | Основні вимоги при конструюванні технологічного обладнання харчових виробництв | Закалов, О.; Погорілець, І.; Войтків, Н. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Генетично модифіковані продукти: економічна революція чи біологічна загроза | Покотило, Олег; Коваль, Марія; Pokotylo, Oleg; Koval, Marya |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Використання традиційних технологій для отримання сучасних продуктів харчування | Зайцева, О.; Сметанін, В.; Степневська, Я.; Zaitseva, O.; Smetanin, V.; Stepnevska, Y. |
Article | 24-кві-2014 | 27-лют-2016 | Одержання та використання рослинних вершків | Сулік, О.; Sulik, Oksana |
Book | 8-жов-2015 | 27-жов-2015 | Стан і перспективи харчової науки та промисловості : матеріали міжнародної науково-технічної конференції. Тези доповідей | - |
Article | 19-тра-2015 | 21-січ-2016 | Особливості та необхідність розвитку стратегічного маркетингу на підприємствах харчової промисловості | Шпилик, Світлана Василівна; Шпилик, Олександра; Shpylyk, Svitlana; Shpylyk, Oleksandra |
Article | 5-гру-2012 | 11-лют-2016 | Підбір протеолітичних препаратів для отримання харчових білкових гідролізатів | Вареник, І.; Агрес, Г.; Бицок, В.; Островська, Н.; Сторож, Л.; Юкало, В. |
Article | 19-тра-2015 | 21-січ-2016 | Інноваційні підходи у забезпеченні реагування на надзвичайні ситуації з небезпечними хімічними речовинами на підприємствах харчової та переробної промиловості | Стручок, Володимир Сергійович; Стручок, Олена; Struchok, Volodumur; Struchok, Olena |
Article | 25-кві-2013 | 16-лют-2016 | Зовнішнє оформлення при конструюванні нових машин в харчовій промисловості | Терещук, В. |
Article | 25-лис-2015 | 18-лют-2016 | Оцінювання якості пробіотиків | Ярута, В. О.; Бондаренко, В. М.; Yaruta, V. O.; Bondarenko, V. M. |
Article | 21-гру-2010 | 24-лют-2016 | Застосування адсорбентів у харчовій промисловості | Вітенько, Тетяна Миколаївна; Зарецька, Тетяна; Коцюбка, Василь; Vitenko, Tatiana; Zaretska, Tatiana; Kotsyubka, Vasyl |
Article | 17-кві-2008 | 15-бер-2016 | Переваги УВТ-установок для обробки молока | Коневич, М. |
Conference Abstract | 7-гру-2022 | 15-лют-2023 | Особливості інтенсифікації процесів виробництва харчових продуктів | Савчук, О. О.; Полевий, М. І.; Зварич, Наталія Миколаївна; Savchuk, O. O.; Polevyi, M. I.; Zvarych, N. M. |
Article | 14-тра-2008 | 24-тра-2016 | Попередження виникнення техногенних надзвичайних ситуацій (НС) на підприємствах харчової та переробної промисловості | Стручок, Володимир Сергійович; Стручок, О. |
Article | 18-тра-2016 | 8-лип-2016 | Актуальні підходи у забезпеченні захисту населення, що проживає в межах міської забудови, у разі надзвичайних ситуацій з небезпечними хімічними речовинами на підприємствах харчової та переробної промиловості | Стручок, Володимир Сергійович; Стручок, О.; Struchok, V.; Struchok, O. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Аналіз сливового наповнювача для виробництва молочних продуктів | Третяк, Софія; Кухтин, Микола Дмитрович; Tretyak, Sofia; Kukhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 28-кві-2021 | 12-гру-2021 | Застосування рослинних добавок, як джерело підвищення антиоксидантних властивостей молочних продуктів | Слимак, М.; Slymak, M. |
Conference Abstract | 28-кві-2021 | 12-гру-2021 | Безпека харчової продукції та аналітичні методи контролю | Албанська, І.; Albanska, I. |
Conference Abstract | 28-кві-2021 | 12-гру-2021 | Аналіз особливостей створення гнучкого харчового виробництва | Корнєв, Р.; Коваль, С.; Korniev, R.; Koval, S. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Ефективність пастеризації молока-сировини з різним мікробним забрудненням | Базар, Оксана; Кухтин, Микола Дмитрович; Bazar, Oksana; Kukhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Підвищення споживчої цінності хлібобулочних виробів з додаванням материнки | Марцінишин, С. П.; Вічко, Олена Іванівна; Martsinyshyn, S. P.; Vichko, O. I. |
Conference Abstract | 31-бер-2023 | 19-кві-2023 | Фінансування управління відходами | Стручок, Володимир Сергійович; Struchok, Volodymyr |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Ефективна дезінфекція яєць запорука отримання безпечних яєчних продуктів | Свергун, Жанна; Кухтин, Микола Дмитрович; Sverhun, Zhanna; Kukhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Перспективи використання субкритичного водного екстракту соєвого шроту при виготовленні борошняних кондитерських виробів | Ковальчук, О. В.; Kovalchuk, O. V. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Законодавче забезпечення управління відходами | Стручок, Володимир; Struchok, V. |
Proceedings Book | 22-вер-2022 | 12-жов-2022 | Збірник тез доповідей VI Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | - |