Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21635
Назва: | Фактори, що впливають на інновацію продуктів харчування |
Інші назви: | Factors influencing food innovations |
Автори: | Щолоков, М. Shcholokov, M. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University |
Бібліографічний опис: | Щолоков М. Фактори, що впливають на інновацію продуктів харчування / Щолоков М. // Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 1. — С. 27–28. — (Секція: Обладнання харчових виробництв). |
Bibliographic description: | Shcholokov M. (2017) Faktory, shcho vplyvaiut na innovatsiiu produktiv kharchuvannia [Factors influencing food innovations]. Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 25-26 April 2017), vol. 1, pp. 27-28 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" |
Конференція/захід: | Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Том: | 1 |
Дата публікації: | 25-кві-2017 |
Дата внесення: | 26-лип-2017 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 25-26 квітня 2017 року 25-26 April 2017 |
УДК: | 330.341.1 664 |
Теми: | споживач інноваційна їжа consumer food innovation |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 27-28 |
Початкова сторінка: | 27 |
Кінцева сторінка: | 28 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21635 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
X_VSNTK_2017v1_Shcholokov_M-Factors_influencing_food_27-28.pdf | 701,69 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
X_VSNTK_2017v1_Shcholokov_M-Factors_influencing_food_27-28.djvu | 32,29 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
X_VSNTK_2017v1_Shcholokov_M-Factors_influencing_food_27-28__COVER.jpg | 167,47 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.