Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21635
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.author | Щолоков, М. | |
dc.contributor.author | Shcholokov, M. | |
dc.coverage.temporal | 25-26 квітня 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 25-26 April 2017 | |
dc.date.accessioned | 2017-07-26T17:26:35Z | - |
dc.date.available | 2017-07-26T17:26:35Z | - |
dc.date.created | 2017-04-25 | |
dc.date.issued | 2017-04-25 | |
dc.identifier.citation | Щолоков М. Фактори, що впливають на інновацію продуктів харчування / Щолоков М. // Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 1. — С. 27–28. — (Секція: Обладнання харчових виробництв). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21635 | - |
dc.format.extent | 27-28 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
dc.relation.ispartof | Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" | |
dc.subject | споживач | |
dc.subject | інноваційна їжа | |
dc.subject | consumer | |
dc.subject | food innovation | |
dc.title | Фактори, що впливають на інновацію продуктів харчування | |
dc.title.alternative | Factors influencing food innovations | |
dc.type | Article | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 330.341.1 | |
dc.subject.udc | 664 | |
dc.identifier.citationen | Shcholokov M. (2017) Faktory, shcho vplyvaiut na innovatsiiu produktiv kharchuvannia [Factors influencing food innovations]. Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 25-26 April 2017), vol. 1, pp. 27-28 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
dc.citation.volume | 1 | |
dc.citation.spage | 27 | |
dc.citation.epage | 28 | |
dc.citation.conference | Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2017) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
X_VSNTK_2017v1_Shcholokov_M-Factors_influencing_food_27-28.pdf | 701,69 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
X_VSNTK_2017v1_Shcholokov_M-Factors_influencing_food_27-28.djvu | 32,29 kB | DjVu | Göster/Aç | |
X_VSNTK_2017v1_Shcholokov_M-Factors_influencing_food_27-28__COVER.jpg | 167,47 kB | JPEG | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.