Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21635
Заглавие: | Фактори, що впливають на інновацію продуктів харчування |
Други Заглавия: | Factors influencing food innovations |
Автори: | Щолоков, М. Shcholokov, M. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University |
Bibliographic description (Ukraine): | Щолоков М. Фактори, що впливають на інновацію продуктів харчування / Щолоков М. // Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 1. — С. 27–28. — (Секція: Обладнання харчових виробництв). |
Bibliographic description (International): | Shcholokov M. (2017) Faktory, shcho vplyvaiut na innovatsiiu produktiv kharchuvannia [Factors influencing food innovations]. Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 25-26 April 2017), vol. 1, pp. 27-28 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" |
Conference/Event: | Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Volume: | 1 |
Дата на Публикуване: | 25-Апр-2017 |
Date of entry: | 26-Юли-2017 |
Издател: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 25-26 квітня 2017 року 25-26 April 2017 |
UDC: | 330.341.1 664 |
Ключови Думи: | споживач інноваційна їжа consumer food innovation |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 27-28 |
Start page: | 27 |
End page: | 28 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21635 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Content type: | Article |
Показва се в Колекции: | Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2017) |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
X_VSNTK_2017v1_Shcholokov_M-Factors_influencing_food_27-28.pdf | 701,69 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
X_VSNTK_2017v1_Shcholokov_M-Factors_influencing_food_27-28.djvu | 32,29 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
X_VSNTK_2017v1_Shcholokov_M-Factors_influencing_food_27-28__COVER.jpg | 167,47 kB | JPEG | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.