Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21635

Titolo: Фактори, що впливають на інновацію продуктів харчування
Titoli alternativi: Factors influencing food innovations
Autori: Щолоков, М.
Shcholokov, M.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Щолоков М. Фактори, що впливають на інновацію продуктів харчування / Щолоков М. // Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 1. — С. 27–28. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Shcholokov M. (2017) Faktory, shcho vplyvaiut na innovatsiiu produktiv kharchuvannia [Factors influencing food innovations]. Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 25-26 April 2017), vol. 1, pp. 27-28 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues"
Conference/Event: Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 1
Data: 25-apr-2017
Date of entry: 26-lug-2017
Editore: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25-26 квітня 2017 року
25-26 April 2017
UDC: 330.341.1
664
Parole chiave: споживач
інноваційна їжа
consumer
food innovation
Number of pages: 2
Page range: 27-28
Start page: 27
End page: 28
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21635
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Article
È visualizzato nelle collezioni:Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2017)



Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.