Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13034
Назва: | Вплив температури зберігання та консервантів на мікробіологічні показники соків |
Інші назви: | Influence temperature of storage and preservative on microbiological indexes of juice |
Автори: | Остапйовська, М. Ostapiovska, M. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет ім. І. Пулюя Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University |
Бібліографічний опис: | Остапйовська М. Вплив температури зберігання та консервантів на мікробіологічні показники соків / М. Остапйовська // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 216. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description: | Ostapiovska M. (2014) Vplyv temperatury zberihannia ta konservantiv na mikrobiolohichni pokaznyky sokiv [Influence temperature of storage and preservative on microbiological indexes of juice]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 216 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Конференція/захід: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Том: | 1 |
Дата публікації: | 24-кві-2014 |
Дата внесення: | 27-лют-2016 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 24-25 квітня 2014 року 24-25 April 2014 |
УДК: | 664 |
Теми: | мікроорганізми температура бензойна кислота microorganisms juice benzoate sodium |
Діапазон сторінок: | 216 |
Початкова сторінка: | 216 |
Кінцева сторінка: | 216 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13034 |
Власник авторського права: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Conf_2014v1_Ostapiovska_M-Influence_temperature_of_216.pdf | 186,48 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Conf_2014v1_Ostapiovska_M-Influence_temperature_of_216.djvu | 17,7 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Conf_2014v1_Ostapiovska_M-Influence_temperature_of_216__COVER.jpg | 180,58 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.