Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13034

Назва: Вплив температури зберігання та консервантів на мікробіологічні показники соків
Інші назви: Influence temperature of storage and preservative on microbiological indexes of juice
Автори: Остапйовська, М.
Ostapiovska, M.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет ім. І. Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
Бібліографічний опис: Остапйовська М. Вплив температури зберігання та консервантів на мікробіологічні показники соків / М. Остапйовська // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 216. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description: Ostapiovska M. (2014) Vplyv temperatury zberihannia ta konservantiv na mikrobiolohichni pokaznyky sokiv [Influence temperature of storage and preservative on microbiological indexes of juice]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 216 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Конференція/захід: Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Том: 1
Дата публікації: 24-кві-2014
Дата внесення: 27-лют-2016
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 24-25 квітня 2014 року
24-25 April 2014
УДК: 664
Теми: мікроорганізми
температура
бензойна кислота
microorganisms
juice
benzoate sodium
Діапазон сторінок: 216
Початкова сторінка: 216
Кінцева сторінка: 216
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13034
Власник авторського права: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.