Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13034

ชื่อเรื่อง: Вплив температури зберігання та консервантів на мікробіологічні показники соків
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Influence temperature of storage and preservative on microbiological indexes of juice
ผู้แต่ง: Остапйовська, М.
Ostapiovska, M.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет ім. І. Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Остапйовська М. Вплив температури зберігання та консервантів на мікробіологічні показники соків / М. Остапйовська // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 216. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Ostapiovska M. (2014) Vplyv temperatury zberihannia ta konservantiv na mikrobiolohichni pokaznyky sokiv [Influence temperature of storage and preservative on microbiological indexes of juice]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 216 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Conference/Event: Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 1
วันที่เผยแพร่: 24-เมษ-2014
Date of entry: 27-กุม-2016
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 24-25 квітня 2014 року
24-25 April 2014
UDC: 664
คำสำคัญ: мікроорганізми
температура
бензойна кислота
microorganisms
juice
benzoate sodium
Page range: 216
Start page: 216
End page: 216
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13034
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014
Content type: Article
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
Conf_2014v1_Ostapiovska_M-Influence_temperature_of_216.pdf186,48 kBAdobe PDFดู/เปิด
Conf_2014v1_Ostapiovska_M-Influence_temperature_of_216.djvu17,7 kBDjVuดู/เปิด
Conf_2014v1_Ostapiovska_M-Influence_temperature_of_216__COVER.jpg180,58 kBJPEGดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น