Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13034
| Başlık: | Вплив температури зберігання та консервантів на мікробіологічні показники соків |
| Diğer Başlıklar: | Influence temperature of storage and preservative on microbiological indexes of juice |
| Yazarlar: | Остапйовська, М. Ostapiovska, M. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. І. Пулюя Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University |
| Bibliographic description (Ukraine): | Остапйовська М. Вплив температури зберігання та консервантів на мікробіологічні показники соків / М. Остапйовська // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 216. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
| Bibliographic description (International): | Ostapiovska M. (2014) Vplyv temperatury zberihannia ta konservantiv na mikrobiolohichni pokaznyky sokiv [Influence temperature of storage and preservative on microbiological indexes of juice]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 216 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Conference/Event: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Volume: | 1 |
| Yayın Tarihi: | 24-Nis-2014 |
| Date of entry: | 27-Şub-2016 |
| Yayıncı: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Temporal Coverage: | 24-25 квітня 2014 року 24-25 April 2014 |
| UDC: | 664 |
| Anahtar kelimeler: | мікроорганізми температура бензойна кислота microorganisms juice benzoate sodium |
| Page range: | 216 |
| Start page: | 216 |
| End page: | 216 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13034 |
| Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014 |
| Content type: | Article |
| Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014) |
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| Conf_2014v1_Ostapiovska_M-Influence_temperature_of_216.pdf | 186,48 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
| Conf_2014v1_Ostapiovska_M-Influence_temperature_of_216.djvu | 17,7 kB | DjVu | Göster/Aç | |
| Conf_2014v1_Ostapiovska_M-Influence_temperature_of_216__COVER.jpg | 180,58 kB | JPEG | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.