Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


蝏�� 1-26 隞� 26.
  • 銝��銝�
  • 1
  • 銝��銝�
蝚血���辣:
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Master Thesis202130-十二月-2021Технологічні параметри виробництва і показники якості хліба з підвищеним вмістом омега-3 жирних кислотСмоляк, Іван Петрович; Smoliak, Ivan
Master Thesis202130-十二月-2021Удосконалення технології приготування рідкої опариВасилишин, Людмила Василівна; Vasylyshyn, Liudmyla
Master Thesis202130-十二月-2021Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва хліба з додаванням борошна з дикорослої пшениці (полби) на замовлення пекарні ПП “Файний пекар”м. Чортків Тернопільської областіЗюзінов, Дмитро Федорович; Zuyzinov, Dmytro
Master Thesis202130-十二月-2021Вдосконалення споживчих властивостей булочок із зниженою кислотністю із розробленням проекту цехуТонкевич, Тетяна Михайлівна; Tonkevych, Tetyana
Master Thesis202130-十二月-2021Застосування борошна кокосового в технології кисломолочних напоїв із розробленням проекту цехуГітель, Діана Михайлівна; Gitel, Diana
Master Thesis202130-十二月-2021Розробка технології здоби діабетичної із застосуванням борошна безглютеновогоТроян, Катерина Миколаївна; Troyan, Kateryna
Master Thesis201929-十二月-2019Розробка і створення біологічно активної харчової добавки із збалансованим співвідношенням жирних кислот родини омегаВитрикуш, Юлія Анатоліївна; Vytrykush J.А.
Master Thesis201929-十二月-2019Зміни рН і окисно-відновного потенціалу в овочевих соках при зберіганніКолихалін, Олександр Андрійович; Kolychalin О.A.
Master Thesis202025-十二月-2020Дослідження фізико-хімічних і мікробіологічних показників молока питного залежно від застосованої температури пастеризаціїВеремейчик, Марія-Соломія Євгенівна; Veremeychik, Maria-Solomiya Yevhenivna
Master Thesis202028-十二月-2020Дослідження зміни концентрації нітратів під час переробки молочної сировиниЦимбал, Марія Володимирівна; Tsymbal, Mariia Volodymyrivna
Master Thesis202028-十二月-2020Розробка технології кисломолочного напою з насінням базилікуГрицаюк, Володимир Іванович; Hrytsaiuk, Volodymyr Ivanovych
Master Thesis202128-十二月-2021Дослідження активності пшенично-житньої закваски з вмістом базиліку у технології виробництва хлібаХмеляр, Антон Богданович; Khmelyar, Anton
Master Thesis202127-十二月-2021Розробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачемРудяк, Наталія Володимирівна; Rudyak, Natalia Volodymyrivna
Master Thesis202127-十二月-2021Розробка технології виготовлення хліба з додаванням нового виду борошнаРудь, Андрій Васильович; Rud, Andriy
Master Thesis202230-十二月-2022Удосокналення технології хліба “Домашнього” підвищеної стійкості до зберіганняГайдук, Сергій Володимирович; Hayduk, Serhii Volodymyrovych
Master Thesis202230-十二月-2022Удосконалення технології сиркових виробів із сливою на замовлення ПрАТ “Тернопільський молокозавод”Третяк, Софія Олегівна; Tretyak, Sofya Olehivna
Master Thesis202230-十二月-2022Технологія приготування пшеничного хліба з додаванням пророслого насіння льону на пекарніНавольський, Святослав Назарович; Navolskyi, Sviatoslav Nazarovych
Master Thesis202230-十二月-2022Дослідження змін у молоці питному за впливу різної теплової обробки з проектуванням цеху виробництва молока питного з какаоБазар, Оксана Станіславівна; Bazar, Oksana Stanislavivna
Master Thesis202129-十二月-2021Технологічні аспекти виробництва хліба «Слов’янського» із підвищеним вмістом йодуЯнів, Анна Романівна; Yaniv, Anna
Master Thesis202127-十二月-2021Дослідження впливу підкислювачів на збудників хвороб хлібаВойтко, Христина Володимирівна; Voitko, Khrystyna
Master Thesis202128-十二月-2021Розробка технології виробництва масла з підвищеною антиоксидантною активністюСлимак, Марта Ігорівна; Slymak, Marta
Master Thesis202128-十二月-2021Розробка технології сиру сичужного з використанням дріжджів для прискорення процесу дозріванняСолодкий, Михайло Андрійович; Solodkiy, Mykhailo Andriyovych
Master Thesis202231-十二月-2022Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва хліба з додаванням цільного зерна стародавніх сортів пшениці.Кузьмич, Надія Іванівна; Kuzmych, Nadiia Ivanivna
Master Thesis202231-十二月-2022Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва фруктових консервів з використанням нетрадиційної сировиниКостів, Оксана Сергіївна; Kostiv, Oksana Serhiivna
Master Thesis202231-十二月-2022Удосконалення технології виробництва булочок «Молочні» стійких до зберіганняХижнюк, Яна Юріївна; Khyzhniuk, Yana Yuriivna
Master Thesis202231-十二月-2022Удосконалення технології виробництва та розробка рецептури хліба з додаванням морських водоростейП'яла, Ульяна Ярославівна; Piala, Uliana Yaroslavivna
蝏�� 1-26 隞� 26.
  • 銝��銝�
  • 1
  • 銝��銝�