Skip navigation
Home
Przeglądanie
Zespoły
& Kolekcje
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
UDC
Submit Date
Typy zawartości
Języki
Czasopisma/kolekcje
Konferencje/imprezy
Publikacja zawierająca
ISSN
Wydawcy
Akcesoria
Stopnie tez
Tezy stopniowanie
Dyscypliny tezy
Rada Rozprawa
Instytucja teza obrony
Data przedłożona
Pomoc
Language
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Zapisz się do:
Mój DSpace
E-mail
aktualizacje
Edytuj profil
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Search
Wyszukiwanie:
Dspace home page
Роботи студентів
Магістр
181 — харчові технології
dla
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Typ zawartości
Język
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Typ zawartości
Język
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Rezultaty 1-28 z 28.
poprzedni
1
następny
Pozycje polecane:
Typ
Data wydania
Date wejścia
Tytuł
Autor(zy)
Master Thesis
2021
30-gru-2021
Технологічні параметри виробництва і показники якості хліба з підвищеним вмістом омега-3 жирних кислот
Смоляк, Іван Петрович
;
Smoliak, Ivan
Master Thesis
2021
30-gru-2021
Технологія виготовлення і показники якості йогурту із збалансованим вмістом Омега-3,-6 та -9 жирних кислот
Полевий, Микола Іванович
;
Polevyi, Mykola
Master Thesis
2021
31-gru-2021
Розроблення рецептури і приготування рідкої опари з використанням соку червоного буряка
Сташевський, Станіслав Володимирович
;
Stashevskyi, Stanislav
Master Thesis
2021
26-gru-2021
Удосконалення технології виготовлення батону із дикою морквою
Лабун, Вікторія Петрівна
;
Labun, Viktoriia
Master Thesis
2021
30-gru-2021
Технологічні аспекти, фізико-хімічні і органолептичні показники хліба Козацького збагаченого йодом і селеном
Байда, Наталія Ігорівна
;
Baida, Nataliia
Master Thesis
2021
30-gru-2021
Удосконалення технології приготування рідкої опари
Василишин, Людмила Василівна
;
Vasylyshyn, Liudmyla
Master Thesis
2021
30-gru-2021
Виділення нативних біоактивних пептидів з α S1 - казеїну з проектуванням цеху з виробництва вершкового масла і спредів з переробкою вторинної сировини
Бойко, Любов Василівна
;
Boiko, Liuba
Master Thesis
2021
30-gru-2021
Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва хліба з додаванням борошна з дикорослої пшениці (полби) на замовлення пекарні ПП “Файний пекар”м. Чортків Тернопільської області
Зюзінов, Дмитро Федорович
;
Zuyzinov, Dmytro
Master Thesis
2021
30-gru-2021
Вдосконалення споживчих властивостей булочок із зниженою кислотністю із розробленням проекту цеху
Тонкевич, Тетяна Михайлівна
;
Tonkevych, Tetyana
Master Thesis
2021
30-gru-2021
Технологія виробництва паляниці української з додаванням нетрадиційних олій
Пташник, Олег Степанович
;
Ptashnyk, Oleh
Master Thesis
2021
30-gru-2021
Застосування борошна кокосового в технології кисломолочних напоїв із розробленням проекту цеху
Гітель, Діана Михайлівна
;
Gitel, Diana
Master Thesis
2021
30-gru-2021
Розробка технології здоби діабетичної із застосуванням борошна безглютенового
Троян, Катерина Миколаївна
;
Troyan, Kateryna
Master Thesis
2021
26-gru-2021
Дослідження впливу ревеню на процес виготовлення булочних виробів із застосуванням його в хлібопекарському цеху
Спас, Оксана Дмитрівна
;
Spas, Oksana
Master Thesis
2021
26-gru-2021
Дослідження та впровадження технології хліба з ферментованим напоєм у цеху хлібопекарського підприємства середньої потужності
Гайдамака, Михайло Васильович
;
Haidamaka, Mykhailo
Master Thesis
2021
26-gru-2021
Вдосконалення споживчих властивостей хліба з підвищеним вмістом висівкових частин зерна та застосування отриманих результатів в цеху з виробництва функціональних виробів
Марко, Діана Борисівна
;
Marko, Diana
Master Thesis
2021
26-gru-2021
Вплив додавання олій в технології виробництва батону Студенського на параметри якості
Лановий, Роман Богданович
;
Lanovyi, Roman
Master Thesis
2021
28-gru-2021
Розроблення технології ацидофільного напою з рослинними наповнювачами із проектуванням цеху виробництва незбираномолочних продуктів потужністю 40 т за зміну
Свистун, Оксана Степанівна
;
Svystun, Oksana
Master Thesis
2021
28-gru-2021
Дослідження активності пшенично-житньої закваски з вмістом базиліку у технології виробництва хліба
Хмеляр, Антон Богданович
;
Khmelyar, Anton
Master Thesis
2021
27-gru-2021
Отримання природних біоактивних пептидів з β-казеїну молока з проектуванням цеху з виробництва масла вершкового з переробкою маслянки та знежиреного молока
Кутянська, Наталія Степанівна
;
Kutianska, Nataliia
Master Thesis
2021
27-gru-2021
Розробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачем
Рудяк, Наталія Володимирівна
;
Rudyak, Natalia Volodymyrivna
Master Thesis
2021
27-gru-2021
Розробка технології виготовлення хліба з додаванням нового виду борошна
Рудь, Андрій Васильович
;
Rud, Andriy
Master Thesis
2021
29-gru-2021
Технологічні аспекти виробництва хліба «Слов’янського» із підвищеним вмістом йоду
Янів, Анна Романівна
;
Yaniv, Anna
Master Thesis
2021
29-gru-2021
Дослідження властивостей лактококів заквасок з проектуванням цеху виробництва кисломолочних напоїв
Лобур, Максим Борисович
;
Lobur, Maksym
Master Thesis
2021
29-gru-2021
Розроблення технології кисломолочного сиркового продукту з гіпоалергенним гідролізатом білків сироватки з проектуванням цеху по виробництву сиру кисломолочного
Слимак, Марія Ігорівна
;
Slymak, Mariia
Master Thesis
2021
29-gru-2021
Розроблення технології сиркового виробу із шовковицею з проектуванням цеху сиру кисломолочного та виробів з нього
Зубкович, Наталя Миколаївна
;
Zubkovych, Natalia
Master Thesis
2021
27-gru-2021
Дослідження впливу підкислювачів на збудників хвороб хліба
Войтко, Христина Володимирівна
;
Voitko, Khrystyna
Master Thesis
2021
28-gru-2021
Розробка технології виробництва масла з підвищеною антиоксидантною активністю
Слимак, Марта Ігорівна
;
Slymak, Marta
Master Thesis
2021
28-gru-2021
Розробка технології сиру сичужного з використанням дріжджів для прискорення процесу дозрівання
Солодкий, Михайло Андрійович
;
Solodkiy, Mykhailo Andriyovych
Rezultaty 1-28 z 28.
poprzedni
1
następny
Discover
Author
1
Baida, Nataliia
1
Boiko, Liuba
1
Gitel, Diana
1
Haidamaka, Mykhailo
1
Khmelyar, Anton
1
Kutianska, Nataliia
1
Labun, Viktoriia
1
Lanovyi, Roman
1
Lobur, Maksym
1
Marko, Diana
1
Polevyi, Mykola
1
Ptashnyk, Oleh
1
Rud, Andriy
1
Rudyak, Natalia Volodymyrivna
1
Slymak, Mariia
1
Slymak, Marta
1
Smoliak, Ivan
1
Solodkiy, Mykhailo Andriyovych
1
Spas, Oksana
1
Stashevskyi, Stanislav
.
next >
Subject
28
181
28
харчові технології
13
664
6
664.661
4
bread
4
хліб
3
637.146
3
coconut flour
3
лляна олія
2
577.112 083 / 122.2
2
butter
2
dough
2
fermentation
2
fermented milk drinks
2
gas formation
2
kneading
2
linseed oil
2
pectin
2
quality indicators
2
wheat bread
.
next >
od typu zawartośc
28
Master Thesis
przez język
28
uk