Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913

Title: Методи та прилади для дослідження властивостей сиру на різних етапах виробництва
Other Titles: Methods and apparatus for the study of the properties of cheese I n various stages of production
Authors: Остапчук, Катерина
Шинкарик, Марія Миколаївна
Ostapchuk, Kateryna
Shynkaryk, Marija
Issue Date: 19-十二月-2012
Date of entry: 24-四月-2014
Publisher: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.383
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913
Content type: Article
�蝷箔����:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� ��膩 憭批���撘� 
284-285.pdf49,52 kBAdobe PDF璉�閫�/撘��
284-285.djvu29,06 kBDjVu璉�閫�/撘��
284-285__COVER.png226,68 kBimage/png璉�閫�/撘��


�DSpace銝剜�������★��������雿��.