Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913

Títol: Методи та прилади для дослідження властивостей сиру на різних етапах виробництва
Altres títols: Methods and apparatus for the study of the properties of cheese I n various stages of production
Autor: Остапчук, Катерина
Шинкарик, Марія Миколаївна
Ostapchuk, Kateryna
Shynkaryk, Marija
Data de publicació: 19-de -2012
Date of entry: 24-d’a-2014
Editorial: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.383
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913
Content type: Article
Apareix a les col·leccions:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Arxius per aquest ítem:
Arxiu Descripció MidaFormat 
284-285.pdf49,52 kBAdobe PDFVeure/Obrir
284-285.djvu29,06 kBDjVuVeure/Obrir
284-285__COVER.png226,68 kBimage/pngVeure/Obrir


Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.