กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913
| Títol: | Методи та прилади для дослідження властивостей сиру на різних етапах виробництва |
| Altres títols: | Methods and apparatus for the study of the properties of cheese I n various stages of production |
| Autor: | Остапчук, Катерина Шинкарик, Марія Миколаївна Ostapchuk, Kateryna Shynkaryk, Marija |
| Data de publicació: | 19-de -2012 |
| Date of entry: | 24-d’a-2014 |
| Editorial: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
| Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
| UDC: | 637.383 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913 |
| Content type: | Article |
| Apareix a les col·leccions: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Arxius per aquest ítem:
| Arxiu | Descripció | Mida | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 284-285.pdf | 49,52 kB | Adobe PDF | Veure/Obrir | |
| 284-285.djvu | 29,06 kB | DjVu | Veure/Obrir | |
| 284-285__COVER.png | 226,68 kB | image/png | Veure/Obrir |
Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.