Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913

Title: Методи та прилади для дослідження властивостей сиру на різних етапах виробництва
Other Titles: Methods and apparatus for the study of the properties of cheese I n various stages of production
Authors: Остапчук, Катерина
Шинкарик, Марія Миколаївна
Ostapchuk, Kateryna
Shynkaryk, Marija
Issue Date: 19-Δεκ-2012
Date of entry: 24-Απρ-2014
Publisher: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.383
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913
Content type: Article
Εμφανίζεται στις συλλογές:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
284-285.pdf49,52 kBAdobe PDFΔείτε/ Ανοίξτε
284-285.djvu29,06 kBDjVuΔείτε/ Ανοίξτε
284-285__COVER.png226,68 kBimage/pngΔείτε/ Ανοίξτε


Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα