Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913
Teitl: | Методи та прилади для дослідження властивостей сиру на різних етапах виробництва |
Teitlau Eraill: | Methods and apparatus for the study of the properties of cheese I n various stages of production |
Awduron: | Остапчук, Катерина Шинкарик, Марія Миколаївна Ostapchuk, Kateryna Shynkaryk, Marija |
Dyddiad Cyhoeddi: | 19-Dec-2012 |
Date of entry: | 24-Apr-2014 |
Cyhoeddwr: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
UDC: | 637.383 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913 |
Content type: | Article |
Ymddengys yng Nghasgliadau: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Ffeiliau yn yr Eitem Hon:
Ffeil | Disgrifiad | Maint | Fformat | |
---|---|---|---|---|
284-285.pdf | 49,52 kB | Adobe PDF | Gweld/Agor | |
284-285.djvu | 29,06 kB | DjVu | Gweld/Agor | |
284-285__COVER.png | 226,68 kB | image/png | Gweld/Agor |
Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.