Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913
| ชื่อเรื่อง: | Методи та прилади для дослідження властивостей сиру на різних етапах виробництва |
| ชื่อเรื่องอื่นๆ: | Methods and apparatus for the study of the properties of cheese I n various stages of production |
| ผู้แต่ง: | Остапчук, Катерина Шинкарик, Марія Миколаївна Ostapchuk, Kateryna Shynkaryk, Marija |
| วันที่เผยแพร่: | 19-ธัน-2012 |
| Date of entry: | 24-เมษ-2014 |
| สำนักพิมพ์: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
| Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
| UDC: | 637.383 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913 |
| Content type: | Article |
| ปรากฏในกลุ่มข้อมูล: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
| แฟ้ม | รายละเอียด | ขนาด | รูปแบบ | |
|---|---|---|---|---|
| 284-285.pdf | 49,52 kB | Adobe PDF | ดู/เปิด | |
| 284-285.djvu | 29,06 kB | DjVu | ดู/เปิด | |
| 284-285__COVER.png | 226,68 kB | image/png | ดู/เปิด |
รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น