Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913

Tittel: Методи та прилади для дослідження властивостей сиру на різних етапах виробництва
Alternative titler: Methods and apparatus for the study of the properties of cheese I n various stages of production
Authors: Остапчук, Катерина
Шинкарик, Марія Миколаївна
Ostapchuk, Kateryna
Shynkaryk, Marija
Utgivelsesdato: 19-des-2012
Date of entry: 24-apr-2014
Forlag: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.383
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913
Content type: Article
Vises i samlingene:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Tilhørende filer:
Fil Beskrivelse StørrelseFormat 
284-285.pdf49,52 kBAdobe PDFVis/Åpne
284-285.djvu29,06 kBDjVuVis/Åpne
284-285__COVER.png226,68 kBimage/pngVis/Åpne


Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright