Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913
| Tittel: | Методи та прилади для дослідження властивостей сиру на різних етапах виробництва |
| Alternative titler: | Methods and apparatus for the study of the properties of cheese I n various stages of production |
| Authors: | Остапчук, Катерина Шинкарик, Марія Миколаївна Ostapchuk, Kateryna Shynkaryk, Marija |
| Utgivelsesdato: | 19-des-2012 |
| Date of entry: | 24-apr-2014 |
| Forlag: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
| Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
| UDC: | 637.383 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913 |
| Content type: | Article |
| Vises i samlingene: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Tilhørende filer:
| Fil | Beskrivelse | Størrelse | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 284-285.pdf | 49,52 kB | Adobe PDF | Vis/Åpne | |
| 284-285.djvu | 29,06 kB | DjVu | Vis/Åpne | |
| 284-285__COVER.png | 226,68 kB | image/png | Vis/Åpne |
Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright