Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913
Titre: | Методи та прилади для дослідження властивостей сиру на різних етапах виробництва |
Autre(s) titre(s): | Methods and apparatus for the study of the properties of cheese I n various stages of production |
Auteur(s): | Остапчук, Катерина Шинкарик, Марія Миколаївна Ostapchuk, Kateryna Shynkaryk, Marija |
Date de publication: | 19-déc-2012 |
Date of entry: | 24-avr-2014 |
Editeur: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
UDC: | 637.383 |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2913 |
Content type: | Article |
Collection(s) : | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
284-285.pdf | 49,52 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
284-285.djvu | 29,06 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
284-285__COVER.png | 226,68 kB | image/png | Voir/Ouvrir |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.